Eu pe cine am votat ca presedinte ??
Raspunsuri - Pagina 6
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia ... una e sa ai in guvern unu-doi ministri PSD, alta e sa-l ai pe Geoana in CSAT si sa ne numeasca MOscova sefii SRI si SIE! |
mineriadele, ambele, m-au marcat foarte rau. dar nu m-am gandit ca cineva tanar si cu capul pe umeri poate astazi, la finele lui 2009, sa se teama ca Geoana - in calitate de presedinte - va infiltra Moscova in deciziile politice romanesti la varf (dupe ce a fost si ambasador in SUA un mandat plin).
sirimie spune:
tot despre mineriade se vorbeste si aici?
eu as zice ca ar trebui vorbit despre perspective si despre viitor
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olympia spune:
Gabi, cine l-a pus pe Geoana ambasador in SUA, remember?
Pene colorate... cate putin din toate!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui olympia Gabi, cine l-a pus pe Geoana ambasador in SUA, remember? Pene colorate... cate putin din toate! |
nu mai tin minte... deh, roza...
dar probabil ca l-a pus cineva care īndeplinea ordinele Moscovei, nu?
si americanii nici nu s-au sinchisit ca li se trimite un simpatizant al regimului de la Moscova?... sau un agent sub acoperire?...
ma rog, sunt off-topic, si constat ca m-am si sclerozat, asa ca nu ma mai bag in discutie, ca oricum ma simt cam depasita de la o vreme īncoace :(
natynic spune:
L-am votat pe Crin Antonescu si regret enorm acum...De ce, stiti cu totii. Cretinutzul de Videanu a zis un lucru f adevarat: se intoarce Bratianu in mormant cand vede pe seniorii liberali dand mana cu baronii mafioti ai psd.
P.S. Da, si pd-l s-a aliat anul trecut cu psd. Dar 1)ei nu se pretind urmasii marelui partid istoric; 2) alianta s-a produs dupa refuzul de colaborare al pnl, Base si PDL au vrut o alianta de dreapta. E o realitate si un adevar.
P.S.2 La mineriade am fost si eu participanta, eleva pe atunci...fugarita de mineri. Pe urmasul si omul lui Iliescu nu-l voi vota nici moarta. Pe Base, nebun cum e el, DA.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
citat din mesajul lui Marilena12 Eu am o nedumerire: cei care au votat cu Antonescu din mare spirit liberal, nu au stiut ca Antonescu si tot PNL au propus candidatura lui Johannis dupa votarea motiunii de cenzura, formand majoritate parlamentara de 65 % cu PSD, UDMR si minoritatile? Cum se face ca nu au auzit declaratia raspicata a lui Crin, inainte de alegeri, cand a spus ca nu-l va sprijini pe Basescu in nici o situatie?! Totusi, Antonescu a primit peste 20% din voturi. Ce sa inteleg? Votantii sai au tras nadejde ca a mintit, sau ca s-a jucat de-a baba oarba in parlament numai cat sa-l vada pe Boc zburat din Victoria? Cum ar putea cineva sa conceapa ca Antonescu s-ar putea alia cu Basescu? Asta dupa ce intreg partidul cu Crin in frunte, si-au declarat pozitia cu mult timp in urma...Va asteptati sa nu se alieze in nici o combinatie politica pentru viitorul guvern si sa inceapa sa tipe in gura mare ca nu le convine nici un candidat? Ei bine, mie mi se pare un om destept si un bun sef de partid, era firesc si de asteptat sa faca eforturi si sa-si ceara dupa rezultatul primit la alegeri, dreptul de a fi un partid important pe viitoarea scena politica si actioneze astfel incat PNL sa nu ajunga langa Dl. Bratianu, ci sa fie in continuare un partid cu forta pe scena politica si de ce nu, sa ramana multi ani de zile in slujba romanilor. Atata timp cat ati acordat votul unui om care a fost si a ramas consecvent, atata timp cat ati fi mers pe mana lui si a partidului sau 5 ani de zile, eu cred ca vazand unanimitatea de voturi din PNL, ar trebui sa va mandriti si sa continuati sa acordati incredere omului pe care l-ati considerat in urma cu cateva zile drept cel mai bun potential presedinte al Romaniei. Nu reusesc sa pricep cum puteti vota un om/partid si sa intoarceti spatele cu prima ocazie. Ati votat in necunostinta de cauza? Sau v-ati inchipuit ca PNL va ramane singurul partid care va sta cu mainile in san asteptand sa fie implorat de careva sa vina la guvernare? Ar fi fost demn de prezidentiabilul Antonescu sa se dezica de alianta din parlament si sa coalizeze cu Basescu si PD-L-ul ale carui principale figuri marcante sunt aceiasi respectabili carora PNL le-a retras sprijinul politic si increderea atunci cand au votat motiunea? Adevaratii sustinatori ai lui Crin Antonescu, cei care l-au votat pentru ca au crezut in el si in capacitatile lui, il vor urma si in viitor. Cei care l-au votat din alte motive sau care dupa ce l-au sustinut i-au intors spatele, nu cred ca vor constitui o pagube prea mare... Orice politician care se respecta pretinde sa i se acorde credit si in viitor! Pentru asta votam un anumit candidat, pentru ideile lui politice, pentru integritatea si calitatile sale de lider, pentru programul pe care il propune, pentru actiunile sale viitoare in care se presupune ca si credem. Asta este punctul meu de vedere si imi cer deja iertare daca va deranja pe cineva. Marilena Blogul meu |
Nu te pot contrazice intrutotul. Nu l-am votat pe Antonescu sperand ca iese pe locul 3 si ca in turul 2 se va razgandi si-l va sustine pe Basescu. Are si el, ca atatia altii, o ura viscerala fata de Base (mai mult sau mai putin justificata) si nu a ascuns-o niciodata. L-am votat sperand ca o sa iasa pe locul 1...sau, ma rog, ca va intra in turul 2 cu sanse reale de castig. Pt ca, desi nu mi-e personal prea simpatic si ma lasa rece cat e de frumos, mi s-a parut ca e ALTFEL; ca are un altfel de trecut, ca vorbeste altfel, ca vede cu luciditate anumite lucruri, ca e mai curat...Dar asta am crezut atunci cand ii spunea si lui Geoana, de pilda, ca ai lui s-au aliat cu PDL-ul, au avut in guvern ministere f importante in care nu au facut nimic si din coalitie nu s-au retras pt ca erau revoltati de mersul lucrurilor...ci pt un scandal murdar de dosare, inregistrari si turnatorii din Min de Interne. Asta mi-a placut; acum, dupa cateva zile cand uita toate atacurile si fac alianta frateasca, nu pot sa-l vad decat tot ca pe un fatarnic, asemeni tuturor fatarnicilor tarii asteia care, pt a ajunge la putere, azi pupa si maine scuipa sau invers.
...Barem Base ce-a scuipat ieri scuipa si azi. Asa, de unul singur cum e...
Naty
Rufus spune:
citat din mesajul lui Marilena12 Cum ar putea cineva sa conceapa ca Antonescu s-ar putea alia cu Basescu? |
Dupa mine nu e chiar de neconceput, dar sa spunem ca este.
Ma gandesc, insa, cum se poate concepe o alianta a lui antonescu cu geoana (in special dupa ce antonescu a spus ca geoana n-are cum sa fie presedinte); de ce nu poate antonescu si al lui PNL sa ramana in opozitie, fara sa se prostitueze nici cu unul nici cu altul?
Stiu, mierea e dulce...nu-i asa?
Cum ar fi sa fii pus in situatia de a te insura cu o c---a? Nu mai bine ramai celibatar? Ca atunci nu te condamna nimeni daca te mai vezi si su una si cu alta!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Dupa mine nu e chiar de neconceput, dar sa spunem ca este. Ma gandesc, insa, cum se poate concepe o alianta a lui antonescu cu geoana (in special dupa ce antonescu a spus ca geoana n-are cum sa fie presedinte); de ce nu poate antonescu si al lui PNL sa ramana in opozitie, fara sa se prostitueze nici cu unul nici cu altul? Stiu, mierea e dulce...nu-i asa? Cum ar fi sa fii pus in situatia de a te insura cu o c---a? Nu mai bine ramai celibatar? Ca atunci nu te condamna nimeni daca te mai vezi si su una si cu alta! RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Dar Basescu cum s-a putut alia cu PSD (dand nastere la guvernul visurilor sale), dupa ce declarase ca nu va cauta sprijinul PSD pana nu se reformeaza? Si totusi, au batut palma!
Alina
danielag spune:
citat din mesajul lui Marilena12 Cum ar putea cineva sa conceapa ca Antonescu s-ar putea alia cu Basescu? Asta dupa ce intreg partidul cu Crin in frunte, si-au declarat pozitia cu mult timp in urma... |
Hai sa facem un mic exercitiu si sa inlocuim Basescu cu Geoana. Ar suna asa: "Cum ar putea cineva sa conceapa ca Antonescu s-ar putea alia cu Geoana? Asta dupa ce intreg partidul cu Crin in frunte, si-au declarat pozitia cu mult timp in urma..." Formularea e egala, dar se pare ca e de semn contrar cu cea initiala .
Daniela
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielag
Hai sa facem un mic exercitiu si sa inlocuim Basescu cu Geoana. Ar suna asa: "Cum ar putea cineva sa conceapa ca Antonescu s-ar putea alia cu Geoana? Asta dupa ce intreg partidul cu Crin in frunte, si-au declarat pozitia cu mult timp in urma..." Formularea e egala, dar se pare ca e de semn contrar cu cea initiala . Daniela |
Naty