Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Seara buna tuturor,
si noi ne-am exercitat azi dreptul de vot :) dupa ce am venit de la biserica si apoi ne-am plimbat in parc.
A fost o zi frumoasa, dar acum simt ca mi s-au umflat picioarele si stau cu ele cocotate pe o perna (bata-i vina de castraveti murati, ca nu ma abtin de loc de la ei si au prea multa sare).
Cam cate kg ati luat voi la 24 sapt? ca mi mi-e jena sa zic...

24 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Seara buna tuturor,
si noi ne-am exercitat azi dreptul de vot :) dupa ce am venit de la biserica si apoi ne-am plimbat in parc.
A fost o zi frumoasa, dar acum simt ca mi s-au umflat picioarele si stau cu ele cocotate pe o perna (bata-i vina de castraveti murati, ca nu ma abtin de loc de la ei si au prea multa sare).
Cam cate kg ati luat voi la 24 sapt? ca mi mi-e jena sa zic...

24 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Eu am 25 si am pus 7 kg...sunt multumita; stiu ca se putea mult mai mult..

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adriana unde ati mancat amandina? Eu tot caut prin Cluj una sa fie insiropata bine. De exemplu de la Nicola nu imi plac ca nu sunt insiroapte.

Cori eu am pus aproape 6 kg. Am ajuns la greutatea de la care am plecat in sarcina, ca eu am dat jos 5.5kg in primul trimestru.

Eu va zic noapte buna si o saptamana frumoasa.

Oana 26+ Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am revenit de la cumparaturi dar nu-mi mai amintesc ce vroiam sa zic.
Oana- cred ca tu ai pus cel mai putin. Practic esti inca pe minus.
Eu am pus 2 kg fata de greutatea inintiala, inainte de saricna. Fara cele pe care le-am slabit si pus la loc in primele sapt.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Eu m-am ingrasat 5 kg de la inceputul sarcinii.Ma declar multumita mai ales ca am mancat tot ce mi-a poftit inimioara ,fara retineri.

23+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Putina zvapaiala sub ficatul lui mami :

Diana 28 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Dianami- wow ce agitatie la tine in burtica.
Si fimea se agaita, cred ca de foame asa ca m-am conformat si acum mananc prostii ( sunculita cu bake rolls, dupa ce toata ziua am tinut-o pe salate)

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
ce faceti?
Am citit printre randuri, romane dragelor, scrieti nu gluma, asta inseamna ca e de bine va simtiti in forma.
Noi suntem bine aici la cald, burta creste exponential cu trecerea timpului, cat despre adaosul cf cantarului...am pus ceva, nu putin dupa parerea mea. Poate ca la inaltimea mea este normal, mai ales ca primele 8 saptamani am stat la pat sau oricum doar canapeloase si fara nici-o minima iesire, singurele plimbari erau sa iau ceva de la bucatarie sau sa merg la baie. Apoi eu nu am varsat, nu greturi, nu nimic, mancat, baut, program nu gluma aveam la inceput, ce e mai bun pentru produsul de conceptie. Ma asteptam la un viitor mai balenos, dar ma bucur cu cat e, pap sanatos si ce trebuie, meniu divers, fara umpluturi.
Dar atat de bucuroasa eram ca am ramas insarcinata...incat nici vestea ca voiajul nostru va fi anulat datorita prezentei sarcinii programat de mult timp inainte (dr mi-a zis ca pana in saptamana 12 este exclusa orice iesire), am zis ca mergem toti trei dupa.
deci sunt calma si oricat as lua, am asteptat momentul asta mult si cu rabdare si multa "munca" ca altceva ca acum sa ma incurc de kg? Pana acum raportez la 21 saptamani cam 8-9 kg, dar cui ii pasa?

Fetele, fara stres, sunteti sanatoase, tinere, frumoase, familie care va sustine? va pregatiti pentru cea mai frumoasa experienta a vietii, aceeea de a da viata!!!!!
daca intrati pe la alte forumuri sa vedeti fete care se chinuie de ani de zile sa aiba copii veti realiza cat sunteti de norocoase si binecuvantate.

Nu zis sa nu fiti atente, dar e fundamental din ce se pun kg nu cate.
Suntem diferite structural una de alta, in viata de zi cu zi una nu mananca aproape nimic si are carnita, alta baga la greu (asa eram eu) si eram ca batul imbracat!

Veselie, bucurie, se apropie sarbatorite de iarna, frumoase ,cu toata mascarada mercantila, dar va fi un Craciun special plin de sperante si de vise, plin de emotii, sa punem ceva acolo si pentru puiul ce va sa vina.

va pup pe toate si sarcini usoare, fara probleme, cat mai multe bucurii si pace-n suflete!!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

fetele ca sa incepeti ziua bine va invit la un mic dejun copis si sanatos asezonat si cu ceva fructe suculoase, o cana de laptic aburind, ceai cine prefera sau de ce oare sa las la sf o gurita de cafea???
Zi buna si aveti grija de voi!!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Hmm m-a scos si pe mine din barlog mirosul de clatite.
Nibi niki esti o blonda superba. Pai blonda cu ochii albastrii…combinatia perfecta! Si eu vreau sa ma vopsesc acum, ca am observat ca brunetul meu a capatat diverse nuante de roscat saten…
Roxana arati foarte bine de ce ti se pare ca te-ai ingrasat? Se vede doar burtica. Tine-o tot asa si asteptam poze in continuare.
Oana foarte bun siteul l-am salvat si eu si ideea cu montajul e super. Eu nu stiu sa pun poze in album dar trimit pe gmail…
Eu am insomnii azi. La 1 am eco morfofetala si morcovul isi face de cap e mare rau .
Lara bine ai venit ai dpn pe langa mine asa ca sunt cu ochii pe tine.
Rebiana si eu am fost in real da nu m-am gandit sa ma uit si la saculeti…ete ce ma oftic acum.
Felicitari fetelor pt achizitiile facute pt bebelusi. Am vazut o rochita superba. Mai ca as imbraca si eu iepurele meu in rochite…pt baietei hainutele nu sunt asa haioase. Eu luna asta vreau sa iau patutul. Am vazut la chicco si graco niste modele cu vibratii. Voi ce parere aveti a avut cineva , sunt bune?
Ellanik aoleu ce serioasa esti in film . bravo felicitari!
Cori eu miercuri fac 23 de sapt am luat cam 4-5 kile. Nu stiu daca e mult sau putin. Mie mi se pare mult…
o zi buna fetelor , de fapt o saptamana buna!

22 Rares

Mergi la inceput