Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
Rox si eu tin borcanul de dulceata in frigider. Acum am unul cu dulceata de capsuni, deschis din primul trimestru de sarcina (atunci cand mancam zilnic
) si cu siguranta voi mai servi din el. Atata timp cat este in termen, sta in frigi cu capacul bine pus deasupra zic ca e ok.
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Servus burticutelor!
Am fost si noi la vot, am mancat si apoi somn de voie.![]()
Vazut 2 burtici frumseele foc: Niki,Roxana,
Roxana arati fff bine, chiar nu vad de ce esti asa suparata pe tine.
Niki si eu m-am vopsit in sapt 13 cu vopsea fara amoniac si o sa ma mai fac de sarbatori cred.
Carmen am auzit si eu ca se creste in ritm ametitor in trim III(apropo, sapt.vitoare intram si noi
).
Cu activitatea in garsoniera si a mea s-a intensificat. Asa mi-e de drag de el cand il simt cum scoate funduletul ori capul prin burtica.
Alina felicitari pentru luna 5.
Vladi multumesc mult ca m-ai linistit.
Prin toate cartile citesc ca e timpul sa apara colostru si m-am speriat un pic.
Vio am vazut pe net carutul. Sa il stapaneasca bebe sanatos si voi sa il plimbati mult timp in el.
Vai tu Denisa,
tot fotomodeala in continuare. Stai sa vezi ca eu am 98 in talie.
Ca un dulap sunt.
Apropo, hainute frumoase tare, dar cam scumpute sunt la FOX. Eu mereu ii iau finutei mele de acolo cand sunt reduceri. Si pentru baietei sunt frumoase tare, tre sa vanez reducerile.
Vreau si eu H&M in Cluj. Iubeam magazinul asta cand mergeam in afara. Mereu imi luam ceva ca aveau preturi super si haine pe masura.
Niki clatite.
Nu am chef sa fac, dar as manca una.![]()
Lorex si eu am inceput sa imi bag nasul la voi la Odisee, mai ales ca sunt o mamica de februarie. O sa incerc sa te trec pe lista (Si Erina m-a rugat sa modific ceva), dar imi merge fff greu netul si cred ca o las pe maine.
Andra asa si noi am facut o plimbarica dupa vot si abia abia mai reuseam sa ajung acasa. Ce ne facem in luna a 9a?!![]()
Roxana eu am numai dulceata de casa si nu m-am gandit pana acum ca mi-ar face rau ca e in frigider de ceva timp. Plus cele neincepute care nu sunt la rece.
Rebiana parca am zis ca din DM de la Real am luat saculetul si a fost 12 lei, asa-i? Ca ma cam lasa memoria.![]()
Fetele, as vrea sa fac cand o sa prind un pic de timp un montaj cu burticile noastre. O sa fac pe contul comun un album in care sa punem o poza care ne place noua mai mult si as vrea ca de Craciun sa avem un montaj al Odiseei.Sa fie un cadou virtual. Cine nu va putea sa puna poza in album, sa o trimita pe adresa de gmail si o sa o adaug eu. Sper sa va placa ideea.
( si asa poate va impulsionez sa faceti poze frumoase
)
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
denisa, oana, rebiana si.au facut efectul parerile la dulceata , drept pt care mi.am mai pus un rand :)))
intr.adevar eu mereu am fost multumita de HM, abia astept reducerile acum in ianuarie :)
si zara kids e ok
oana merci
incet incer imi fac si eu curaj, mai ales cand vad amr.ul vostru ma bucur rau de tot, am fluturi in stomac si abia astept sa ma apropii de dpn, curaj sa pun poze si cu hainutele care le am si restul de la ivan binenteles, de cumparat ma rezerv deocamdata :)
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Oana- eu am 21 de sapt, de aia sunt fotomodela
.
fug la cumaparaturi ca se inchide Kaufland-ul
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ellanik spune:
Salutare gagici!
Rebiana ma bucur ca ti-a placut filmul.Filmele sotului meu (peste 60 de titluri) se pot vedea des (adik in weekend )la B1 si la televiziunile locale din mai toata tara.Eu sunt admiratorul lui nr1 si ii vad toate filmele inainte de a le difuza.Are o meserie frumoasa pentru ca ne plimbam des si mult prin strainatate. Nefericirea face ca acest gen de productie tv sa fie prea putin apreciata si mai ales bine platita.Oricum lui bebeGeo i se pregateste o mostenire "grea" in sensul ca i se va pune camera in mana devreme.
Oana de unde stii de faza cu saculetul?Eu azi am fost la Real si daca stiam luam.Tot la Real am vazut niste salopete atat de dragute...moartea caprioarei nu alta.Cu caciulite si cu niste vacute sau reni la capetele legaturilor si atat de moi si de colorate la doar 35 de ron.
Nibi_niki ce frumoasa esti!Hmmm!Cine a zis ca semeni cu grecoaicele?(ca ele sunt cam uratzele nu asa cu chip luminos ca al tau).Oooof!De-aia sunt innebuniti barbatii straini dupa femeile romance:frumoase rrrau,bre!Cat despre burtica si eu zic ca ne pacalesti sau ai facut poza cum merg eu la dr la cantarit si masurat:pe nemancate si cu vezica golita biiine, fara ciorapi grosi...adica fara prea multe care sa atarne pe gratar...hihihi!
Roxana tu meriti o scatoalca...cat burta mea de mare....nu cat a ta...auzi la ea...ca nu arata bine.Nici nu esti slabuta si supla si gratioasa!Ntz!Ntz!Fata de mine care sunt ca un elefantel intr-un magazin cu portzelanuri....![]()
Vio noi am zis ca luam patutul de pe site ca dau reducere 10% deci de banii de reducere primim lenjerie.Oricum si mie imi plac lucrurile de la Bertoni.
Despre noi numai lucruri bune.BebeGeo este atat de dulce incat aseara am inceput sa plang ca imi va fi taaare dor de burtica.Este nemaipomenit cum face el cand il aude pe tati:se rostogoleste,si parca face asa o tura de onoare cu cotul/genunchiul in sus.Mai baga si o lovitura cu capul (sau buculitzele ca e ceva rotund) de ma lasa breathless.
Cat despre ziua de azi,la noi a fost super frumos si ne-am plimbat pana la scoala in care am votat,apoi in parc si apoi am avut ceva musafiri.
Ioanact daaa!Vreau si eu intalneala.Hai sa ne aranjam!O sun si pe Ioana_p76 daca stabilim ceva.Numai ca trebuie sa ne gandim unde ,sa evitam aglomeratiile.
cu
George-Theodor
AMR +14 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
andra_s spune:
rox, niki vazut si placut mult burticile, iar voi aratati asa bine!!! 

oana tare ideea cu montajul odiseei!!! asa ca fetele haideti cu pozele, poate maine am chef sa le descarc si mai pun si eu.
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
oanaiacovita spune:
Ella nici nu stiu daca am pus linkul asta: Ghidul pentru viitori tatici .
Aici spune cat de bine le face saculetul.
Oana
26+
Eric Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Lorex si eu am inceput sa imi bag nasul la voi la Odisee, mai ales ca sunt o mamica de februarie. O sa incerc sa te trec pe lista (Si Erina m-a rugat sa modific ceva), dar imi merge fff greu netul si cred ca o las pe maine. ![]() |
Merci, Oana. Sunt deja pe listuta inca de pe la inceput, insa nu arata si culoarea carutului
25+ 
Rebiana27 spune:
Da Oana, am retinut ca din DM de la Real! 

Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
atb spune:
Andra, Oana, Dayanara, Ioanact multumim de aprecierile la adresa pozicilor de la intalnire, imi pare rau ca nu ne-am dat seama sa ne fi facut o poza in picioare sa se vada burticile mai bine.
Andra, Child a fost ocupata cu doctoratul, dar de-acum o sa aibe timp mai mult de scris pe forum, o asteptam cu drag.
Nibi_niki, ce ochi frumosi ai!
Vopsea fara amoniac cu siguranta nu ii face rau lui bebe. Si eu abia astept sa ma vopsesc, o voi face inainte de sarbatori.
Dayanara, ce tot vorbesti acolo??? Arati suuuper! Eu fac 23s maine dar burtica mea deja a trecut cu vreo 5 cm de nivelul sanilor, daca stai sa pui polobocul asa, de sus in jos! La tine e chiar la acelasi nivel, cum poti sa te plangi?
Honeybaby, dar de 95-100-95 ale mele ce zici? ![]()
Oana, buna ideea cu montajul! Am sa incerc sa-mi vopsesc parul mai repede ca sa pun si eu o poza mai frumoasa in album. ![]()
Am fost si noi azi la vot acum mai spre seara, in plimbare cu piciulica al nostru, prima data fara carucior, doar cu mami si tati de manute. Apoi tati ne-a dus la o cofetarie unde am papat o amandina, eu care nu prea sunt cu dulcele mi-am facut plinul pana de sarbatori! ![]()