Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
ah si la C&A , stiu ca i.am cumparat lui ivan niste raiati de acolo de 18 luni si foarte moi
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
lorex spune:
dayanara, arati f bine, ai o frumusete exotica!
6 kg la 22 saptamani e super bine...multe gravidute ar vrea sa fi pus doar atat! Nu te ingrijora, femeile insarcinate sunt oricum frumoase, pt ca radiaza frumusetea interioara 
fetele care-s deja mamici spun ca o sa tanjim dupa perioada asta.So, enjoy!
Nu am mai intrat de mult pe la voi pt ca simt ca o sa nasc pe la sf lui februarie si stau mai mult pe odiseea vecina.As fi vrut sa stau pe ambele odisei, insa nu fac fata nici macar la una, atat de mult scriu fetele ca ar trebui sa stau toata ziua numai pe net.
Oricum, va mai urmaresc, va mai fur din informatii utile ![]()
va doresc sarcini usoare!
Sa ma treceti cu caruciorul roz sus la listuta ![]()
Ne mai auzim 
25+ 
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana saculetul cu samburi de cirese se incalzeste in cuptorul cu microunde si se pune pe burtica lui bebe. Am inteles de la mamici de la Odisei mai avansate ca face minuni, mai ceva ca orice licoare. ![]() |
O idee minunata! O sa-mi procur si eu! Multam' pentru info

Roxana sa nu te mai aud ca esti grasa!! Nu ai pus decat pe burtica kilogramele! Iti sta ff bine!!

Denisa mooooor dupa rochita turcoise! Indiferent din ce material voi gasi, voi cumpara daca ramane intradevar fetita in burtica mea!

nibi si eu m-am vopsit cu o vopsea fara amoniac; de doua ori chiar in primul trimestru (o data am accentuat nuanta de blond ce-o aveam iar a doua oara am inchis nuanta la castaniu..). Am vazut pozele tale si chiar am admirat burtica de 23 de saptamani. Asa o aveam si eu la prima sarcina, micuta si cocheta.. acum insaaaa...
o viitoare mamica frumusica!miria_cristina sa primesti vesti bune maine la eco!

lorex si eu am incercat sa tin pasul cu cele doua odisei insa este f greu mai ales ca voi scrieti ff mult!

Mami de Luca
again I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
ce faceti burtici? noi am fost la vot, dupa care am lasat masina la spalatorie si m-a provocat sotul la o plimbare pe jos, asa usurel, ca doi batranei. cred ca am mers vreo 2 km si asa ma dor talpile si oasele bazinului, de nu mai pot. na, dupa atata repaus la pat, imi era clar ca o sa ma simt rablagita dupa plimbare, dar psihic mi-a facut f bine, soare afara, parca vine primavara si cred ca tocmai asta mi-a dat un balon de oxigen.
poop 

POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
dayanara spune:
rebiana multumesc
lorex
si eu va citesc destul de des
dar HM e in romania ca eu tot zic aici de el, dar cand am fost eu ultima data nu era, ma gandeam ca poate acum s.a deschis in bucuresti, in afi sau cum ii zice la mall.ul nou
am facut si eu clatite ca mi.a facut niki pofta 
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
am facut clatite cum am spus si singura dulceata din casa gasita in frigider era desfacuta, problema e ca nu stiu de cand...termenul pe capac e pana in 2013 si cum scrie pe ea a fost tinuta in frigider
acum de la stres ca poate o fi demult parca mi s.a si luat si mi.a lasat un gust nasol (totusi cred ca e autosugestie) aveti vreo idee, asa ceva expira repede daca e desfacut?
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana nu cred ca e problema daca astat in frigider. Eu am vreo 3 borcane desfacute dinainte de sarcina.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana nu cred ca e problema daca astat in frigider. Eu am vreo 3 borcane desfacute dinainte de sarcina. Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
denisa dar tu ai mancat din ele?
si a mea cred ca tot de pe la inceputul sarcinii e luata, cand aveam pofte
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
honeybaby spune:
Roxana- am mancat acum 2 sapt. tot cu caltite.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bordeancavio spune:
dayanara, nu te mai stresa, eu zic ca arati foarte bine. burtica nu e mare deloc si tu nu te-ai ingrasat. in afara de burtica nu vad nimic. si iti sta super cu burtica.
bine ca ai facut poze, macar pt amintiri. mai fac si eu la 1-2 sapt cand imi aduc aminte, sa nu uit cum a fost.pupici, si un buchetel de floricele de toamna 

vio asteptand pe bebe
17+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#