Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
selina-d spune:
Nu stiu daca mai sunt in stare sa mai scriu o data. Am scris prima data asa terapeutic sa ma descarc voua si am scris poate prea mult.
Bebele meu e OK in mare, doar inimioara lui nu bate cum ar trebui. Are aritmie fetala si am sa merg miercuri sa ma vada inca un doctor. Sper sa se rezolve de la sine. E tot baietel, doar ca asta nu mai conteaza, important e sa fie sanatos. Am plans destul de mult cand am venit acasa, dar acum m-am mai linistit si sper din tot sufletul sa fie bine.
In rest organele par bine si malformatii vizibile nu sunt. La sfarsitul ecografiei dragutul de el tinea asa o mana intinsa cu degetelele stranse si degetul mare ridicat sa imi zica - e OK mami. Mi-au dat si lacrimile de emotie.
Nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris si mi-e ciuda ca am pierdut ce am scris prima data.
Mami
20+ si Victor (31.08.2007)
andira spune:
Selina - ![]()
Nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca nu stiu ce inseamna. Dr ce-a zis?
Ti-a spus cum se poate rezolva? Sigur exista o solutie - acum sau la nastere.
Imi pare sincer rau, si sper sa fie totul bine. Mai ales ca si-asa erai putin trista saptamana trecuta, acum asta...![]()
si sa ne spui ce afli miercuri la dr. Iti tin pumnii din toata inima!
Rebiana27 spune:
Selina Doamne ajuta sa fie bine bebe si aritmia sa se rezolve de la sine! 

Trebuie sa recunosc ca am si eu stresul meu legat de morfofetala de joi! Uff!
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
CoriMami spune:
Selina, m-a impresionat mult ce ai scris, prin prisma faptului ca iti inteleg emotiile perfect, iar bebe al tau e un ingeras de nota 10, cum te-a linistit el si ti-a facut ok.
Sunt sigura ca e ff sanatos, numai ca nu e deplin format si el...se mai tot modifica. Nu stiu ecografiile astea unde vor sa ne aduca....numai mama pe masa sa nu fii, si sa ti se zica ca dragalasenia din burtica are nu stiu ce...
si
, curaj, lasa-l sa mai creasca si apoi mai du-te.
Daca te duci maine si alt doctor iti confirma, te superi mai tare, nici nu ai ce sa-i faci lu bebe si oricum o sa-i treaca peste o luna, fiindca el se tot metamorfozeaza!!
scumpul de el.
24
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
nibi_niki spune:
selina Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma...sincera sa fiu am dat o cautare pe gogule sa vad despre ce e vorba.
23+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
selina imi pare rau pentru vestile rele, imi imaginez ce e in sufletul tau! sper sa se rezolve repede
ti s.a spus ce trebuie facut sau investigat? poate e ceva ce se recupereaza in majoritatea cazurilor
niki si eu am cautat pt ca nu stiu ce inseamna....
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
vio supertari blugii. ma gandeam sa imi iau si eu k sapt viit ma duc la dr si trec si pe la lujerului pe la o prietena si ma gandeam sa dau o tura prin sir. mai vedem, k am deja pantaloni de gravi + colanti, cred ca imi sunt suficienti pana nasc. si hainuta si paturicile imi plac de mos, si mie imi plac culorile vesele in general, mai ales pt bebel. ![]()

bobita bine ai venit si sper sa duci sarcina fara probleme de data asta. scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare. 
selina sper sa se rezolve problema lui bebe, nici eu nu stiu prea multe de aritmie ...
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
Rebiana27 spune:
Roxi tu ai acelasi DPN ca al Denisei si al lui Michelle, pe prima pagina dar ai UM in urma lor... ai trecut DPN-ul pe care ti l-a zis la eco? (intreb pentru ca am in antecedente o nastere mult inainte de termen si atunci - si, culmea, si acum am neglijat DPN-ul ecografic.. si pana acum era mai inaintea celui calculat conform UM)
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana da, dupa controale si ecografii mi.au schimbat dpn, si au schimbat in baza mea de date din computerul de la spital si ultimul ciclu, mi l.au pus exact ca al denisei 27.06
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bobita2010 spune:
va multzumesc tuturor pentru mesajele de incurajare
sa ne ajute D-zeu sa fim sanatoase
_
DPN 02.04.2010