Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana da, dupa controale si ecografii mi.au schimbat dpn, si au schimbat in baza mea de date din computerul de la spital si ultimul ciclu, mi l.au pus exact ca al denisei 27.06

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Asta cu modificatul datei ultimului ciclu n-o inteleg.. nu stiai tu cu exactitate data sau..?
Ma gandesc sa iau in calcul DPN-ul ecografic ca doar sunt Stan Patitul! M-am bazat ca nasc in aprilie (cu Luca) si m-am trezit pe la jumatatea lui martie ca nasc... daca luam in calcul ca la eco DPN-ul era mereu martie macar ma asteptam la orice.

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

apropos de dentist - si incerc sa-mi fac curaj sa merg - ma deranjeaza o masea din cand in cand, dar am tot amanat, mi-e teama sa n-am surprize in trim III, ca de radiografie nici nu poate fi vorba
stiu ca-ti pun sortul ala, dar daca se poate evita, mai bine nu , tocmai de accea nici nu am vrut sa fac poza la picior cand l-am
am o prietena care e medic stomatolog o sa o sun diseara sa vad ce-mi spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana da si aici au luat in calcul dpn ecografic, dar schimba data in computer pt ca altfel da eroare, si cum in cazul asta data e mai devreme, bebe fiind mai mare cu o saptamana cam asa, nu.s probleme
daca era mai mic atunci nu se schimba si se investiga altceva

POZE

Mergi la inceput

eu am facut ecografiile la Medlife, luni pe 30 nov am programare pt. morfo fetala la Radulescu Botica - nu am mai fost la el pana acum - vom vedea, pretul e de 430 lei

eco pt triplu test am facut tot la ei - medicii mi se par ok, iar ecografele de asemenea

DPN 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - uite reteta de paine cu ceapa si rozmarin.
Iti spun sincer ca desi e bestiala calda cu niste unt deasupra, mie nu mi-a iesit ok, pt ca n-am lasat-o la crescut.
Plus ca imi pare cam mare cantitatea de lichide raportata la cantitatea de faina, am zis ca mai incerc odata si mai verific si reteta cu autoarea .
N-am facut-o cu manutele mele, am bagat aluatul la MP.
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2007/11/paine-cu-ceapa-si-verdeata.html

Mergi la inceput

am uitat sa va spun eu merg la Giulesti la dr. Ion, poate ca nu este cea mai comunicativa persoana, nici cu timpul nu sta f bine, dar am incredere in el
anul trecut cand am pierdut sarcina mi-a fost alaturi si m-a incurajat, nu percepeam eu f bine ce spune el atunci, dar subconstientul meu a procesat informatia
atunci l-am condamnat ca nu mi-a facut cezariana sa scap mai repede de cosmarul ala, acum imi dau seama ca m-am refacut mult mai bine si mai repede asa

eu tot incer sa scriu si bat campii pt ca urmez sfatul vostru - scriu repede 10 mesaje ca sa scap de moderator

_

DPN 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am apucat sa citesc si eu acum putin din urma. Va multumesc pentru mesajele de sustinere. Doamne da sa fie bine pana la urma.

Nici nu stiu cum sa va explic ce e in sufletul meu. Si ma simt atat de vinovata. Instinctul m-a inselat de data asta. Am crezut ca bebe e fetita si deja ma vedeam facand codite si rochite, desi va zic sincer ca si baieteii imi plac la nebunie, doar am unul si stiu cat de dulce poate fi. Si cand mi-a aratat doctorita putza pe ecran am avut asa cateva secunde o umbra de dezamagire, desi nu a durat mult. Imediat dupa aceea si doctoritei i-a cam pierit zambetul studiind inimioara si eu va zic sincer ca ma simteam ca paralizata acolo. Imi venea sa imi dau palme ce fraiera pot fi ca doar ce conteaza ce e bebe, important e sa fie sanatos. Si acum ma simt dezamagita de mine insami si cumplit de vinovata pentru momentele alea.

Doctorita zicea ca probabil se datoreaza faptului ca nu e suficient de matur - apropos - aritmie inseamna ca inimioara nu bate regulat. Ea zicea ca daca nu se vad malformatii, e posibil sa treaca de la sine. M-am ingrijorat mai tare ca in urmatoarele 5 minute a pus mana pe telefon si a vorbit cu un coleg sa isi dea si el cu parerea.

Ofof dati cu rosii ca merit sper doar sa fie bebe bine pana la urma.

Ma duc sa ma joc cu juniorul sa ma mai destresez. Si incep sa ma gandesc si la nume care sa fie si in romana si in germana.

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Rebiana - uite reteta de paine cu ceapa si rozmarin.
Iti spun sincer ca desi e bestiala calda cu niste unt deasupra, mie nu mi-a iesit ok, pt ca n-am lasat-o la crescut.
Plus ca imi pare cam mare cantitatea de lichide raportata la cantitatea de faina, am zis ca mai incerc odata si mai verific si reteta cu autoarea .
N-am facut-o cu manutele mele, am bagat aluatul la MP.
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2007/11/paine-cu-ceapa-si-verdeata.html

Eu n-am aparat de facut painea in casa! O bagheta buna rau (cu ceapa) mancam in Sinaia dar n-am mai fost de teama gripei porcine; au fost semnalate cateva cazuri acolo.
Raman cu pofta deocamdata... dar poate improvizez ceva
multam' de reteta!

Mami de Luca again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina, nu te invinovati tu, poate ca ai avut o iluzie in ceea ce priveste sexul, dar nu o dezamagire, eu stiu ca tu vroiai baietel, asa vrea si tatal lui victor :)
cand ai urmatorul control ?

rebiana, andira, eu n.am curaj sa citesc retete, de frica poftelor :)
dar am apucat sa vad paine cu ceapa si mi.aduc aminte acum 10 ani in bucuresti luam o paine cu ceapa de la brutaria nemteasca, doamne cum era, ceva de vis :)))

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

Am apucat sa citesc si eu acum putin din urma. Va multumesc pentru mesajele de sustinere. Doamne da sa fie bine pana la urma.

Nici nu stiu cum sa va explic ce e in sufletul meu. Si ma simt atat de vinovata. Instinctul m-a inselat de data asta. Am crezut ca bebe e fetita si deja ma vedeam facand codite si rochite, desi va zic sincer ca si baieteii imi plac la nebunie, doar am unul si stiu cat de dulce poate fi. Si cand mi-a aratat doctorita putza pe ecran am avut asa cateva secunde o umbra de dezamagire, desi nu a durat mult. Imediat dupa aceea si doctoritei i-a cam pierit zambetul studiind inimioara si eu va zic sincer ca ma simteam ca paralizata acolo. Imi venea sa imi dau palme ce fraiera pot fi ca doar ce conteaza ce e bebe, important e sa fie sanatos. Si acum ma simt dezamagita de mine insami si cumplit de vinovata pentru momentele alea.

Doctorita zicea ca probabil se datoreaza faptului ca nu e suficient de matur - apropos - aritmie inseamna ca inimioara nu bate regulat. Ea zicea ca daca nu se vad malformatii, e posibil sa treaca de la sine. M-am ingrijorat mai tare ca in urmatoarele 5 minute a pus mana pe telefon si a vorbit cu un coleg sa isi dea si el cu parerea.

Ofof dati cu rosii ca merit sper doar sa fie bebe bine pana la urma.

Ma duc sa ma joc cu juniorul sa ma mai destresez. Si incep sa ma gandesc si la nume care sa fie si in romana si in germana.

Mami 20+ si Victor (31.08.2007)

Selina, nu te poti invinovati!! A fost o stare creata de credinta ta ca va fi fetita si de aceea ai avut o reactie de acel gen.
Am convingerea ca bebe va fi bine! Probabil a fost afectat de stresul la care ai fost tu supusa in ultimul timp dar de-acum ca te linistesti si inimioara lui va incepe sa bata in ritm normal!

Mami de Luca again

Mergi la inceput