Schi in Austria

Schi in Austria | Autor: Soleil

Link direct la acest mesaj

As vrea sa merg o saptamana in Austria la schi, in ianuarie.
In principiu, in Tirol, in zona Zillertal. Sau Zell am See, desi din cate am vazut acolo pare sa fie ceva mai scump.

Ma intereseaza, in principiu cazare la apartament sau asa ceva, deci cu o bucatarie utilata cat de cat.

Si m-ar interesa o locatie in care sa existe posibilitatea unei scoli de schi pentru copii (pentru fiica mea de 5 ani) si, pe langa asta, sa existe vreo alta posibilitate de petrecere a timpului in afara de schi...
Nu stiu cum va reactiona fiica-mea la sportul asta, iar eu nu mai schiez de cand mi-am rupt un ligament tot la schi . Deci ma gandesc ca in caz de ceva, sa ne mai gasim si noi o ocupatie pana catadicseste barbatul familiei sa se coboare de pe partie .
Vreau cam multe, stiu .

A fost cineva in zonele astea, imi puteti recomanda ceva?
Multumesc!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Noua ne-a placut cel mai mult la Nauders. Ffff frumos este si la Ishcgl, seefeld si Kizbuehl. cred ca oriunde mergi in Austria e f frumos. Eu, noi, familia mea, suntem indragostiti de Austria

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu am fost in Zillertal, dar am auzit ca e f. frumoasa zona. Am fost in Solden in ne-a placut foarte tare, mai ales ca in apropiere se afla Aquadome, un centru cu apa termala, piscine, saune...un loc deosebit de relaxant unde ne petreceam fiecare seara.
In mai toate statiunile exista si patinoar.
Oricum, Austria e o tara frumoasa unde nu prea ai cum sa nu te simti bine. Si daca nu schiati, puteti urca pe munte impreuna cu sotul in zilele insorite si sa va bucurati de peisaj si plaja pe terasele numeroaselor cabane.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Doar eu nu schiez, sotul schiaza, pe el cred ca o sa-l vad dimineata si apoi o sa-l mai vad pe la 16-17 cand se inchid partiile . Si as vrea sa invete si fiica-mea, deci si ea o sa aiba oarece ocupatii. Sper... adica sper sa o incante sportul asta.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Noi am am fost anul trecut la Bad Hofgastein. Practic, de acolo, ai acces la toate partiile de pe valea Gastein, exista scoli pt copii, chiar mai mici decat fetita ta. Zau ca unii dintre ai aveau si pamopersi :) Undeva, intre Bad Hf si Bad Gastein, era un loc special pt copii, cu niste "utilaje" :) care-i ajutau sa invete sa se tina pe schiuri. Grupuri de 10-12 copii cu instructorii peste tot, am vazut multi si prin Dorfgastein (mie mi-a placut aici cel mai mult). In orasel exista bai termale, acoperite, cu tobogane...este super-distractie seara pt copii, dar nici adultii nu se simt prea rau. Preturile la cazare - 35 eur de pers/noapte/demipensiune.....nu e rau, zic eu, si am fost imediat dupa rev, am prins full sezon, am observat ca dupa 10 ian mai scad preturile. Nu cred ca exista instructori care sa vorbeasca romana pe acolo, am impresia ca numai la Kaprun sunt vreo 2....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Zona Bad Gastein e superba si are tot ce-ti doresti. Noi am fost in septembrie si in ianuarie si intodeauna a fost ceva de facut, daca fetitei nu-i place schiatul treceti la sanius pe partie.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Noi am fost mai inspre Italia in Carinhia... sunt citiva ghetari minunati anul asta plecam de Craciun a 3-a oara in aceea zona. E superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

noi mergem in timpul vacantei scolare-prina sapt din februarie-la zapada in Zell-Am-See , de fapt viz-a-viz de oras in partea cealalta a lacului-cartierul Thummersbach , la o pensine.Intrebarea mea este daca stiti cam cat costa monitorii de ski pentru copii, daca stiti monitori romani in zona pentru fata nostra de 5 ani jumatate si daca este vreun patinoar in zona sau daca se poate patina direct pe lac.
Va multumesc .

Elena , mami de 2 printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

gata, maine dimineata la ora 6 e plecarea spre zell am see -kaprun.
cine mai vine cu noi??
nu stim inca unde vom face popasul de somn, depinde de fetita noastra cum va rezista la drum, noi teoretic am vrea sa ajungem pana la granita ungara-austriaca, la hotelul ala Paprika.

Mergi la inceput