Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 19
Gianina34 spune:
provista
monnvas
dyana - imi pare tare rau de dragul mutzunel, ce-l mai chinuie dintisorii...
sa-i treaca repede
multumesc pt detaliile privind leaganul minune
- mi-am zapacit sotul cu asta, dar ce nu facem noi pt micsunica noastra
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
dyana - oare n-ar fi bine sa incercati niste remedii homeopate pt febra? La noi au dat rezultate ffff bune si la febra de la raceala si la dintitori si la varicela si astfel macar un medicament am salvat sa nu-i mai dau.
ma gandesc ca ar fi de incercat ca alternativa mai ales ca mai sunt multi dintisori/maselute de iesit
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 dyana - oare n-ar fi bine sa incercati niste remedii homeopate pt febra? La noi au dat rezultate ffff bune si la febra de la raceala si la dintitori si la varicela si astfel macar un medicament am salvat sa nu-i mai dau. ma gandesc ca ar fi de incercat ca alternativa mai ales ca mai sunt multi dintisori/maselute de iesit ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
singurul homeopat pe care-l cunosc e in capatul celalalt al buc.... si cum nu ma pricep la asa ceva..... habar nu am ce sa-i dau, cat si cum; stiu ca se fac personaliuzat toate tratamentele, dar imi este imposibil sa ajung la ea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inna30 neatza gagici monique il las sa tipe , oricum nu avem ce sa-i facem, l-am luat cu frumosul apoi il certam..ehe..iar el se uita la noi si tipa cat il tine gura de a speriat si vecinii si rade de moare, pe el il distreaza iar noi nu mai putem de cap..faza naspa e ca dim nu poate zice nimic e ragusit de abia scoate un sunet, rosu in gat lunar si m-am saturat sa-i dea pediatra antibioric in fiecare luna....i-am facut si exudat faring nu are nimic..dar e rosu tuseste pt ca baga mainile pana la coate in gura si tipa tipa si iar tipa..te pup..merci mihaela nu pot vedea iubita pozele..te-ai ascuns, ai profil ascuns la doi ochi albastri? te pup sconcsul meu doarme si am reusit si eu sa va mai citesc. |
Sa ma scuzi daca ma bag si eu ca musca-n lapte dar zic ca nu e ok sa ii tot dai antibiotice mai ales daca nu stii ce are. Inteleg ca pediatra i-a dat dar eu zic sa fim mai prudente fata de parerile pediatrilor. Anticioticele nu tre sa se dea aiurea. Daca are vreo viroza nu se da antibiotic. Mie de ex mi-a recomandat sa-i dau calciu (naravuri vechi) fara sa solicite vre-o analiza ceea ce nu mi-a placut. Eu oricum ii dau vigantol si o scot afara aproape zilnic asa ca nu vad de ce ar mai fi nevoie de calciu? In plus, la copii se poate depune si formeaza calculi... am dat un ex de recomandari ale pediatrului meu. Poate nu sunt toti asa ...
atentie totyusi la antibiotice.
Pup
Mami de LENA
30.03.2009
Ayla21 spune:
Gianina
pupici. Imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Insanatosire grabnica printesei tale!
Novus, am vazut modelele de caciulite din catalog, si as vrea si eu ceva, dar mai sofisticat. Se poate? As vrea albinuta (normal
) si pisicuta. Te rog sa-mi spui cat dureaza pana le face. Albinuta este perfecta asa cum este, cu combinatia de culori, la pisicuta as vrea inversate culorile, sa se asorteze cu cosmonautul nostru, adica sa fie urechile crem si restul tot maro-ciocolata. O sa iti arat o poza, poate o ajuta pe doamna sa aleaga culorile.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Raaluca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
La multi ani si de la noi! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Ne alaturam si noi urarilor!
La multi ani!
Mami de LENA
30.03.2009
Ayla21 spune:

Teodor Constantin, bebe de Floryela
Fabian bebe de Aalina
Iulia Alexandra, bebe de Doranna
Ian Alexandru, bebe de Inapreda
Alexandru Raul, bebe de carla28
Izia, bebe de Chatonel
Ana Miruna, bebe de claudela
Keutu, bebe de Kea
Mara Bebe de dannah
Eva Maria, bebe de anamariame
Teodora, bebe de Crisis81
Monica, bebe de Sirimie
Tudor, bebe de Rnico 

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Raaluca spune:
Diana ne pare rau sa auzim ca David are febra.
Noi avem 2 dintzisor si am fost putin agitate cand au iesit dar s-a rezolvat cu dentinox. Febra nu am facut pana acum. Avem paracetamol, nurofen si eferalgan in casa dar nu le-am folosit inca.
am inteles ca ar fi mai eficiente supozitoarele cu nurofen si daca nu scade si sosete udate cu otet (daca suporti mirosul)![]()
Sa va faceti bine repede si sa punem de-o intalnire!

Mami de LENA
30.03.2009
Dodo-pui spune:
Buna tuturor
La multi anisarbatoritilor zilei!
va rog da-ti si mie pe PM parola de la mailul comun![]()
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
zsuzsu spune:
buna ziua
mama da ce ati mai scris
eu abia apuc sa recuperez si iara pe cand deschid calc aveti avans de un capitol -2
nu mai recitesc de data asta
La Multi Ani sarbatoritilor

Dyana imi pare rau ca mutzu e agitat si are febra
sa speram ca trece repede
macar va mai ies dintisorii
noi inca nu ne laudam cu nici unu
in rest suntem bine
doar ca pare ca iara ne paste raceala
Dani a inceput de ieri sa tot stranute si azi si Julia a tot stranutat
sper ca nu o luam de la capat
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de