Mamici din Cluj...partea a 4 a!
Sa fiti sanatoase si copii sa va creasca mari si frumosi!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Raspunsuri
Raluca spune:
Reli, multumim de noul subiect...era deja lung topicul anterior.
Florina, felicitari pentru dintisori, uraaaaa!!!!
dupa amiaza voi incerca sa vin in parc pe la 18daca nu ploua...da' Ilinca e super activa...uneori il termina pe tata care e de servici dimineata cu ea!
Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)
tuchi spune:
Trebuie ca nu am noroc la intilniri! De fiecare data (de 2 ori mai exact) cind am mers la intilnire am asteptat singura, chiar si azi de la 10.15 la 11.15 in parc.
Cu Raluca si Ilinca ce-am mai avut noroc ca in rest n-am reusit sa cunosc pe nimeni. Chiar si azi am vazut-o pe Ilinca cu bunicul in timpul plimbarii si era f cumintica pe bicicleta. Ce mai zici de ea Raluca, la fel de zvapaiata?
Nu de altceva dar si Dragosul meu ma termina; in casa nu prea doarme iar eu nu prea apuc sa fac mai nimic pe linga el in afara de supica, pireu, vase si spalat pe dinti. Aspirat, mincare la tati sau alte lucruri neimportante se amina mai tot timpul.
voi patiti la fel? Cind apucati sa faceti toate alea prin casa?
Daca ramine la fel de activ si solicitant imi maninca urechile.
Fetelor, sper la o noua intilnire mai cu spor si <pazea de raceli ca de acum incep.>
Raluca spune:
Da, Tuchi, in privinta activitatilor ce poti sa le faci cu un bebe langa tine, la fel am patit si eu cat am fost singura cu ea. Acum suntem o armata pe langa Ilinca si seara cadem toti la datorie...fiecare are bucatica lui de treaba si asa mai merge dar altfel...era jale la mine in casa!
Eu dupa amiaza ma plimb prin zona cu Ilinca si aseara am fost prin parc la farmec dar nu a aparut nimeni, probabil vremea urata e de vina!
Sambata, duminica vom merge in parcum mare daca nu ploua!
Dana, cred ca ieri am trecut una pe langa alta...esti blonda, par lung???
Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)
Dana_ spune:
Raluca:marti seara si eu cred ca am trecut pe langa tine,eram cu sotul meu si cu bb.Te rog sa nu te superi dar nu am zis nimic ca sa nu cumva sa fac vreo confuzie. Sper sa ne intalnim, eventual mai spre seara pe la 6 o sa fim in parc(vineri, sambata).
Florina: felicitari pt dintisori!!!Si noua ne-au iesit cei doi de jos,unul e in crestere si celalalt acuma iese.
Sper sa ne intalnim cu mamicile si bb-ii de pe aici, insa noi nu putem iesi numai dupamasa, deoarece bb Andy se trezeste cam tarziu.
Va pupacim
Dana&bb Andy
ruscus spune:
poate intr-o zi tot vom reusi sa ne intalnim.
in legatura cu casa la noi e un dezastru total tocmai acum cand e si bb, dar........
vremea e cam urata dar daca duminica o sa fie mai frumos poate vom reusi sa fim si noi in parcul mare
numai bine
carrie spune:
buna dragele mele,
intrucat nu apuc sa scriu decat in we nu apuc nici sa va citesc cum trebuie.
am avut o saptamana grea cu probleme.eu am facut intoxixatie alimantara de am slabit 2 kg.
micutza a plans mult si i-am facut un eco de unde a reiesit ca are reflux gastro esofagian in forma incipienta.deci numa lapte amestecat cu faina pot sa-i dau, morcovi, fara sucuri si alte diversificari deocamdata...deci nimic ce produce acid la stomacel care se intoarce si arde esofagul.se pare ca nu s-a inchis bine muschiul si asta o deranja cand papa.trebuie sa se inchida pina la 6 luni ca altfel e bai.
dar marea problema e ca i-a gasit otita.de aia plangea saracutza neconsolat si nu putea dormi.ce ma mira e ca nu a facut febra doar daca ma gandesc bine pe langa plansul in forta isi scutura tot timpul capul.de la ce se face otita ,nu stiti?
acuma o tratez si sper sa fie ok ptr ca de doua zile papa bine, doarme si face vocalize ore intregi.
vreau sa va spun ca nu mai pot s-o las nicaieri pe energica asta mica.se rostogoleste intr-una de pe sparte pe burtica, si cand ajunge pe burtica sare in maini si genunchi merge in spate...ai vostri merg in spate ca ea numa stilu racusor il practica.imi vine s-o pap.
si povesteste toata ziua , a invatat sa tipe si ii place la nebunie sa se auda.
din pacate nu am putut sa facem vaccinul inca din motive de boala, dar luni mergem la control, sa ne tineti pumnii.
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
carina spune:
Raluca cred ca am reusit si noi sa ne intalnim in sfarsit doar ca nu ne-am dat seama. Sambata eram cu Carina si Mihai in Central si acolo unde este raionul de jucarii sunt niste animale pe care se pot batai copii si normal ca a mea bulina a vrut si ea. Pe animalutul de langa era o dragalasa pe care o chema Ilinca si avea 1an si 9 luni. La un moment dat a aparut mami careia tati i-a spus Raluca si iata cum am intrat la banuieli si am venit acasa, am deschis calculatorul si m-am uitat la poza Ilincai si sunt convinsa ca voi erati.
Asta este, cand planificam sa ne intalnim nu reusim, iar cand ne intalnim nu ne recunoastem. POate data viitoare vom casca amandoua mai bine ochii.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
Raluca spune:
Asa e Anda....adevarul e ca m-am uitat luuung la Carina, ma gandeam de unde stiu copilul...si mamica. Din poze, normal dar si eu m-am prins tarziu, acasa dupa ce am deschis net-ul....bine macar ca acum ne-am reperat, poate acum vom reusi sa ne intalnim si la o vorba!
Sunteti mai frumoase in realitate decat in poze..si mai grasuta, Carina!
Raluca si Ilinca (1 an si 9 luni)
carina spune:
Nu imi vine sa cred ca e chiar adevarat! Sa stii ca era doar grosut imbracata. Mai dar ce rau imi pare ca nu am avut mai mult tupeu sa te intreb daca esti tu sau nu.Poate alta data.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
Dana_ spune:
Ce mai faceti fetelor? Pt cele din Marasti: mai iesiti prin parcul Farmec?Noi am mai iesit in ultima vreme dar nu am prea vazut pe nimeni.Doar cu Florina ne-am mai intalnit pe-acasa.
Daca iesiti, sa ne dati de stire.k?
Pupici
Dana&bb Andy