Mamici din Cluj...partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Hey fetelor ce mai faceti?Nu mai ziceti nimik? Eu lucrez si nu prea mai am timp sa stau cu bb asa ca doar in weekend avem vreme de isit pe-afara. Voi va mai intalniti?Ce mai fac bb-ii?
Va pupacim

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Mai fetelor dar voi chiar nu mai ziceti nimik?Se pare ca vb singura pe-aici...

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna dana, salut fetelor, se pare ca sunteti ocupate, asta este. eu sunt bine sanatoasa si bb la fel, el e tare plin de energie, iar eu abea tin pasul cu el.
voi ce mai faceti?

numai bine.

Mergi la inceput

In sfarsit raspunde careva, merci Florina.
Ce face Danny? Abia astept sa ne intalnim, acum lucrez zilnic dar in week-end ne putem vedea, vb la tel,k?
Azi a fost o zi calduroasa, sper sa fie asa si in week-end si poate avem noroc sa ne intalnim si cu alte mamici si bb-i.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si eu am tot asteptat sa va dati drumul la mana la scris. Unde va intalniti ca poate ajungem si noi?

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

am venit si noi...

cam greu in ultimul timp !! Natahlie e nazdravana si .. eu nu mai pot nimic..pina si la comp rebuie sa vine si ea! si in ultimul timp a fost si bolnavioara!

Multumesc Raluca pt oferta facuta... cu patutul de calatorie ! N-am uitat.. dar e greu si-s tot timpul in criza de timp.. si tata lucreaza mult si eu cu bb si gatesc si cumparam si spalam si calcam.. si toate... si e GREU!
Am fost si am luat un patut de calatorie..ca sa se obisnuiasca sa doarma in el de aici! Si-l vom cara dupa noi peste tot! Ce mai faceti... eu am mai postat la bb din aprilie 2003 noutati!
Pupici la Ilinca

va pup pe toate! si ce sa spun noi am planuit odata o intilnire in vara cu raluca si am reusit! acum de craciun venim iar acasa... asa ca sper sa ne intilnim iar... daca si voi puteti..spunet-mi numai!

NOI

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Eu incerc sa-mi finalizez teza de doctorat asa ca mi-am impus sa intru mai rar pe DC ca altfel....pierd timpul si e jale...

Sofi, va asteptam "acasa"! Poate reusim sa ne intalnim, din nou.Probabil de Craciun nu vom fi in Cluj insa Revelionul il facem in Cluj asa ca e posibil sa gasim o zi in care sa ne vedem...

Dana, Ilinca iese mai mult dimineata afara cu bunicu',eu incerc sa muncesc dar..se apropie sarbatorile si cam imi fuge gandul la bradutzi, zapada, cadouri...

Raluca mama Ilincai

Mergi la inceput

Draga Raluca, spor la invatat si multa bafta!
Ai zis ca Ilinca merge la gradinita. Unde? Stiti cumva vreo cresa particulara indiferent in ce cartier unde as putea sa-l dau pe bebe?Stiu ca e prea mic , are doar 9 luni jumate dar nu avem ce face cu el,noi lucram si pana acum mai statea sora mea cu el dar acum pleaca in Usa si avem doar 2 alternative: la cresa sau cu baby-sitter. Sau eventual daca stiti vreo baby-sitter de treaba cu ceva recomandari.
Dupa cum v-am zis ne putem intalni cu voi in week-end,alegeti voi locul si ora .
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Salutare fetelor!!!!
Ce mai faceti?Vad ca nimeni nu prea zice nimik......oricum eu va urez de pe acum Sarbatori fericite si un An nou fericit,cu speranta ca mai povestiti si voi cate ceva pe-aici,ca de vre-o luna si ceva cred ca numai eu mai scriu cate ceva.....
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Hop si eu dupa un secol de absenta la scris.

Normal ca nu prea povestim multe, doar sintem ardelence! Eu una greu ma urnesc sa scriu ceva ce sa mi se para ca ar putea interesa pe altii. Asta e!

Am vrut sa va urez toate cele bune, sanatate si putere de munca in noul an, ca mie una tare imi mai trebuie.

de la Tuchi si Dragos

Mergi la inceput