Mamici din Cluj...partea a 4 a!
Raspunsuri - Pagina 3
Dana_ spune:
Buna fetelor!
Draga Tuchi vad ca esti prima persoana curajoasa care mai scrie pe aici!Ei cum nu avem ce povesti?!......de exemplu ce face bebe?Eu stiam de la Florina ca locuiesti in Marasti si ai un bebe cam de-o data cu al meu(Andy are 10 luni). Imi pare rau ca n-am reusit sa ne intalnim in toamna ,dar efectiv nu am avut timp(iar inainte locuiam in Manastur)
Sper ca facem de-o intalnire la primavara sau cel putin sa se faca vreme frumoasa si sa fie mai caldutz,.....pe Andy nu l-am mai scos la plimbare cred ca de vreo luna(doar cu masina)
Va doresc tuturor un An Nou Fericit si astept sa mai scrieti si voi
Dana&bb Andy
ruscus spune:
va doresc un an plin de bucurii si realizari pe plan personal si proresional, sa va creasca copii mari,frumosi si sanatosi, soti sa va iubeasca la fel de mult ca la inceput, iar voi sa fiti pline de bucurie si pace, sa fiti bune cu cei din jur, poate ca asa lumea va deveni putin mai buna.
numai bine
florina
carrie spune:
ce mai fac mamicile de Cluj?dupa un secol de absenta revin si eu.
Thea are acum 7 luni jumate, e o gagalice super activa , rade tot timpul cand nu are suparari(si acum o cam supara gingiile desi nu are nici un dintisor inca), sta bine in picioruse, merge in 4 labe, se catara peste tot si e ....dulce dulce.
papa mai bine , ne cam scoala noaptea dar e un copil vioi si multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru ea.
avem si pozutze in albumas.
voi ce mai faceti?fetele din Marasti, ce ziceti, acum ca am mai crescut si noi nu ne vedem intr-o zi mai frumoasa.cred ca inainte ar trebui sa ne auzim la telefon.
Raluca, pupici Ilincutzei.
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
tuchi spune:
Salut clujencelor!
sa va spun cite ceva de Elefantel
Noi facem in 3.02 10luni si sintem activi, pretentiosi si cam rasfatati.
Dragos papa cam tot ce primeste dar cind nu are chef sau nu-i place pot face orice ca tot nu maninca. Merge toata ziua sprijinit, pe linga pereti sau singur pe distante relativ mici. Are si un dintisor de rechin f f ascutit si f bine pazit sa nu-l vada nimeni, ca poate-l ia si abia a aparut cu 2 nopti de chin.
Acum ne tratam de klepsiella luata din Pediatrie II dar starea de spirit e buna. Noi stam pe linga blocul spray asa ca am putea incerca sa ne intilnim. Ce ziceti?
Eu ajung acasa de la job la 17.30 si probabil e prea tirziu pt voi dar intr-o dimineata de week-end am putea incerca. Poate in 1.02.2004?
Astept un semn de la voi.
carrie spune:
tuchi, vreau sa ne intalnim, dar pe 1.02 am examen, eu fac si un Master, repet anul I si tot trag de cate un examen.lucrezi deja?unde?
as vrea sa va invit la noi cand puteti si vreti pentru ca daca ne dam intalnire de acum s-ar putea sa ne joace vremea feste.
pupicei
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
simonaM spune:
si eu am stat in cluj....acum in usa dar mai am frati in cluj....dar din pacate inca nu sunt mamica.....va doresc tuturor mamicilor si puiutilor vostri sa fiti fericiti alaturi de ei......pa la toate mamicile din cluj.mona78
Dana_ spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti, ce mai fac bebeii? Nu ne-am mai auzit de mult!!
Weekend-ul trecut a fost o vreme frumoasa da din pacate nu am fost prin Cluj, tare as fi vrut sa ne intalnim!!
Cu prima ocazie cand prindem vremea faina sper sa ne intalnim cat mai multi, cu bebici cu tot!!
Andy e deja marisor, face un anisor pe 20 feb! Vai Doamne ce mai crestem, si cate lucruri noi invatam
Pupici la toata lumea
Dana&bb Andy
mamaruta mica spune:
dragelor,
de cand nu ne-am mai auzit... alexia, serviciul (mult peste program), deplasari, sarbatori... toate mi-au retinut atentia si pur si simplu n-am mai apucat sa intru pe forum. desi sunt online toata ziua... nici o scuza! iar cand am cautat discutia noastra de cateva ori nu am mai gasit topicu acolo unde il lasasem... (in interzis barbatilor.
dar acum m-am intors si ma bucur sa vad ca mamici din cluj e la partea a 4a! parca ieri am trimis sfioasa mesajul prin care cream topic-ul...
raluca, ilinca trebuie sa fie deja mare mare... alexia are 2 ani si 8 luni si n-o mai pot opri :)... merge pe , creap apntofi cu tocuri, ir si parfumuri... la gradi n-a mai fost de cateva saptamani pentru ca ne-a recomandat doamna medic de familie sa nu o mai ducem pana cand nu trece sezonul de gripe - tare le mai prindea pe toate.
ai. cam asta e pentru moment.
ma bucur mult ca v-am regasit...
un zambet
mamaruta mica