Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

miremia se fac ecografii si in sediul din muncii, dr meu (alexandru dinu) are program acolo Marti dupamasa, dar nu te chinui neaparat sa te programezi la el ca e f ocupat si daca nu esti pacienta lui e posib sa fii prima pe lista la reprogramat daca Doamne fereste intervine vro urgenta, stiu ca nu e frumos dar am zis sa te previn sa stii in orice situatie. Cea mai scumpa eco e vro 380, nu mai gasesc exact preturile pe site acuma. Dar e 380 cea morfologica de 25 de sapt de-ti da si CD si face si doppler si reconstructie 4 D si tot tot. O eco normala (biometrie) e suficienta zic eu ptr ca se masoara f bine toate cele si daca bb e in pozitie buna de facut poze atunci o sa dea dr in 4D si-ti face si poze si-ti da si atunci ar trebui sa fie pe la 280-300 asa pretzul. Daca nu e in pozitie de poza si da in 4 D da nu reuseste sa prinda poza, de regula nu-ti incarca biometria, o biometrie normala fiind pe la 230 stiam eu. nu pot sa iti dau din pacate preturile exacte ca nu le mai au pi site si eu platesc cu discount din cauza asigurarii uneori e 10% alteori e 15%, sper ca te-am ajutat

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cu siguranta m-ai ajutat. si iti multumesc mult pt informatii.

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Prezent la schimbul III!

Bebel, dupa o zi linistita si lenesa pt el, s-a trezit si acum zburda prin burtoi... e vesel tare ca nu o va lasa nici la noapte pe mami sa doarma... asa ca ne "vedem" peste cateva ore cred....

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Andre lina , suntem si noi pe aici., am atipit un pic in timpul stirilor si gata cu somnul pana la 2 , 3

Larisel eu merg la dr Diana Popovici in Iasi, multumesc frumos.

Lorex stiu ca esti necajita dar trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor si anume ca bebe e ok; lasa ca va veni si vremea cand doctorii vor avea un pic de respect fata de pacienti,sper. Totusi mi se pare foarte mult 6 sapt pana la urm. control, eu de la 26 de sapt merg din 2 in 2.
si nu mai certa bebe , poate ca nu a vrut s-o vada pe urata de doctorita, a stiut ea ce a stiut

30+

Mergi la inceput

si eu pe aici! M-am uitat la PC toata ziua! Ba produse de bebe ba forum ba desperate housewives, acum ca am ajuns la zi cu episoadele de disperate ma uit la confessions of a shopaholic Off faptul ca am avut burtica tare aseara m-a facut sa nu ma misc de pe canapea azi, lungita, cuminte, filmele le vad pe TV conectez laptopu ca sa nu il tin in bratze ca totusi nu as sta asa mult cu el aproape de bb. Si bebe meu azi s-a foit toata ziulica si cand loveste a inceput sa doara, pe voi nu?

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

si eu pe aici! M-am uitat la PC toata ziua! Ba produse de bebe ba forum ba desperate housewives, acum ca am ajuns la zi cu episoadele de disperate ma uit la confessions of a shopaholic Off faptul ca am avut burtica tare aseara m-a facut sa nu ma misc de pe canapea azi, lungita, cuminte, filmele le vad pe TV conectez laptopu ca sa nu il tin in bratze ca totusi nu as sta asa mult cu el aproape de bb. Si bebe meu azi s-a foit toata ziulica si cand loveste a inceput sa doara, pe voi nu?

30+ Yannis

si eu patesc acelasi lucru; daca intr-o zi sunt un pic mai agitata si a doua zi stau cumintica in pat bebe parca isi ia revansa, ma mai trezesc cateodata cu cate un picior de tresar...

au inceput insomniile si la noi?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

ce fete cuminti... eu am avut drumuri zi de zi, nu am avut incotro, si nici motive de ingrijorare deocamdata.

Cand va plictisiti, nu uitati de cartile de pe mailul comun, eu ma delectez cu "cand apare copilul" mai am putin din ea... e f buna!

Dupa cum vedeti... still awake

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Ink nu ma plicti ca mai am pe liste trebi: de calcat, de facut un pic de curat, de gatit, etc , luni vreau sa gatesc ceva frumu ptr sotz si-mi va lua 3 ore cred, maine treb sa ma ocup de calcat si curat asa printre pauze de stat in pat nu vreau sa ma solicit prea tare si treb sa ajung si pe la ai mei

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaa....la cafelutza, va rog.....

doamen in ce ritm se scrieeeee....

eu voi avea o prietena la mine cateva zile...asa ca imi va fi mai greu cu rspunsul k de citit....ma drogez..ca de da dependenta.

lorex m-ai pus pe ganduri cu wirelesul...ce poate fi mai placut.decat sa stau tolanita ( cat nu amortesc) cu laptopul pe picioare...ca pe burta..nu.....si sa va citesc....? dar vb alexutzei...daca stam sa ne gandim la toate...

eu ma laud cu o praji cu lamaie...reteta de pe pe net...cred ca a iesit destul de buna...

sper sa fie superb si astazi....

a....fetele din buc...care pleca prin baneasa....daca nu e musai stati acsa....eu am fost ieri la 14.30 la aeroport...e maceeeeeeeel....coada la masini de la ikea la antena 1....si cam la fel de mult si pe sens invers...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

'Neatza de la birou...am si votat deja ca am profitat de drumul cu mashina cu sotzul pana acolo...si el in drum spre servici (lucreaza in ture). Am ramas surprinsa ce activitate intensa era in sectzia de votare cu noaptea in cap ...a trebuit sa stam si la coada ca sa votam, nu-mi vine sa cred...

34+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput