Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

xela se pare ca te-am induc si pe tine in eroare....maine este ziua Sarei

eu fug in patutz

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

ratusca...nu te supara,nu am zs nmk cu rautate...orikm o sa solicit muuuuult ajutor chiar iti multu' de griji

ma buucr ca am fost de ajutor in leg cu body-urile

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Stai linistita, nu m-am suparat deloc!!! Doar asta ziceam, sa ai grija de tine!

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lorex off nasol cu eco! stiu cum e sa astepti din tot sufletu si sa nu se intample nimik...si cu concediu nici eu nu am reusit sa imi iau decat la 31 de saptamani, acum sunt in medical ptr ca nu mai am voie sa stau la serviciu altfel nu mi-as fi luat ca ma afecteaza mult la bani nu am reusit sa induplec si am inteles ca la primul copil prenatalu il da ginecologu dr de fam numa il vizeaza , vezi si tu ce si cum reusesti
Wireless sieu! dar tin laptopul pe o masutza de lemn cu picioare d-aia de mic dejun la pat o am demult de la ikea mi-au luat ai mei pe vremea cand ma despartisem de fostu si sufeream si plangeam si nu iseam din casa decat pana la birou si in rest imi "spalam creierii" cu filme si jocuri pe calc non stop cu laptopul in bratze
Claudia bine ai venit! Poti pune firme siteuri numa sa nu fie ceva concurent adik tot cu sfaturi si forumuri despre copii in rest cu produse e ok. Pe mine ma intereseaza o poza cu patutzu si mai ales de unde ai luat salteaua?
Vi4i bine ai revenit, vreau si io sa postezi lista! Preturile gecesti ma foarte intereseaza, trimit sotzu la shopping! Frumu lucrushoare ai luat bravo!
ratusca_mica Pretu la marks and spencer e ok dar ce body? daca sunt cu picioare lungi si maneca lunga sunt POMANA! la baby expo eru no name la gramada ca la SH intr-un carutz si erau 30RON bucata!
cris.dogarel nu-mi place ce aud, ador cainii dar nu suport cand latra ca prostii si fac galagie, ma deranj pe mine daramite p un copil?

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ratusca mica acum am vazt ce a scr Cris.mario, nu stiu sa spun despre cele din real sau carefour c nu am cercetat pana acum, dar alea de pe site postat de Larisel de ce nu iti plac? de la Mothercare? mie mi se par ieftine http://bebeshop.wordpress.com/hainute/bodyuri-baietei/ ?

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

gata practic a ajuns cu cittitul la zi!!!!

nu mai raspund ca tare imi e foameeeeeeee si merg sa mananc si dupa aia vad eu ce si la cine pot raspunde,asta daca pot fi de ajutor

si am incarcat poze cu cumparaturile de azi,le gasiti la semnatura 'hainute bebe'

27+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Vi4i, sunt super toate lucrushoarele pe care le-ai luat si nu sunt deloc scumpe. Sa le poarte bebe sanatos.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Claudia bine ai venit! Poti pune firme siteuri numa sa nu fie ceva concurent adik tot cu sfaturi si forumuri despre copii in rest cu produse e ok. Pe mine ma intereseaza o poza cu patutzu si mai ales de unde ai luat salteaua?

[/quote]
Poza cu patutul nu avem....si nici nu vom avea prea curand pt ca nu avem unde sa il depozitam...asa este strans...si sta deocamdata pe biblioteca...el va fi montat in ian...sau poate chiar feb...
salteluta am luat-o tot de elite c enter...din acelasi loc ca si patutul...e destul de tare...altfel imi imaginam eu salteaua de cocos....la suprafata are un strat de buret(destul de subtire)
Legat de imbracaminte...pentru ca ati vorbit de body-uri...eu cautam si salopete si am gasit aici http://reclama/products/220-012_luni/201-rom_baby_salopeta_cu_guleras_tip_tunica.mbs

[gravi 27]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara burticute harnicute!
Greu se tine omul dupa voi.
Mitumac bine ai venit!
Noi am fost la cinema la IMAX si ne-am distrat cu dinozaurii. Chiar daca filmul e slabut, experienta este interesanta.
Alexutza vroiam sa te intreb cat costa o eco de trim 2/3 eventual 4d cu morfologie la euroclinic si daca se fac si la sediul din Muncii. Ms si .

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

mitumac pune doar gravi intre paranteze patrate sa-ti apara

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Noapte buna burtici si ne citim mine la cafeaua de dimineata care va avea un gust mai bun pt ca e de duminica.

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput