Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
cris.dogarel spune:
azi iar avem party-uri multe la odisee

LA MULTI ANI, SARA-MARIA!
LA MULTI ANI , ALINA OPREA!
LA MULTI ANI, DEUTZA 81!
LA MULTI ANI, EMATIMERMAN!
Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
mamidepuiuti spune:
buna dimineata!
...
sara-maria de mariucasara
alinaoprea
deutza81
ematimerman
SA AVETI PARTE DE O VIATA MINUNATA! 

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
Buna dimineata burtici!
In primul rand 

tuturor sarbatoritelor!
LARISEL ce harnicuta esti. Sa nu spui ca esti la birou pt a munci.
Si noi, eu si bebe, asteptam sa i se termine serialul lu' tati ca sa mergem sa votam, mai ales ca sectia de votare e langa blocul meu si nu trebuie sa ma deplasez prea mult.
CLAUDIA, bine ai venit in odiseea noastra si o sarcina cat mai usoara in continuare.
30+
(Amaris-Stefania)
cris.dogarel spune:
bea, eu stiu asa: inainte de alaptat speli sanii cu apa caldutza, fara sapun; dupa alaptat ii dai cu garmastan, daca e cazul; nu o sa te poti spala insa inainte de fiecare alaptat (mai ales la inceput, cand alaptezi...non-stop![]()
, asa ca daca ai dat cu garmastan nu e niciun pericol ptr bb, scrie pe prospect;
varianta cea mai simpla in caz de rani, sau ptr a preveni(la mine a mers): storci putin lapte si ungi sfarcul+areola, stai cu sanii la aer cat poti (10', mai mult)
lorex, apropos de bibe ala de noaptea: mie mi-o aducea sotzul pe ana in pat noaptea si o ducea apoi inapoi. face mai mult decat daca o "alapteaza" el cu bibe. aaa, si o tinea pana eructa, deci exista bonding cu tati din plin.
ca tot vorbim de rolul tatzilor; la noi a fost ff bine, inca din maternitate: tati a avut zilnic taskuri, pe care si le-a luat singur sau a fost rugat sa le faca
: leganat, tzinut sa eructeze, baitza (o zi mami, o zi tati, iar la inceput a tzinut-o mai mult el in caditza, ca ma omora spatele si operatzia), masaj, gangureala, plimbat. statea cu noi si la alaptat, langa mami, si mangaia picioruse cand adormea gaza cu tzitza in gura prea repede![]()
. avand in vedere ca alt ajutor nu am avut, a fost excelent asa.
Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
cris_mario spune:
akm sa urez si eu LA MULTI ANI SARBATORITELOR...ieri am lut-o putin inainte cu SARA![]()
la multi ani SARA
la multi ani ALINAOPREA
la multi ani deutza81
la multi ani ematimerman
sa fiti sanatoase si fericite

Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cris.dogarel.....
felicitari sotului
este de apreciat ajutorul....eu la primul copil(cu ex) nu am avut parte de un asemenea ajutor..akm pe actualul sot ma bazez si sunt sigura ca ma va ajuta foarte mult la orice(ptr k asa este si akm)...orikm stau si cu mama mea si orikm o sa am parte de ajutor![]()
Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI, SARA-MARIA!
LA MULTI ANI , ALINA OPREA!
LA MULTI ANI, DEUTZA 81!
LA MULTI ANI, EMATIMERMAN!
cine ce ne da de baut?
de mancat?
cris dogarel...........ce frumos zici tu de bond.....tati-bebe.........
sper sa fie si la noi asa................
el cel putin zice, apoi stiu eu cum a fi????????????
deci de garmastan zici ca e ok...........
tre sa imi iau ca sa ma dau pe sani, de pe acum, ziceau mamicile ca e ok................
ce zi memorabila pentru fetele cu zile de nastere............
de alegeri prezidentiale...............
hm.............
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
gratiana77 spune:
Va tot plangeti ![]()
![]()
ca bebeii acopera fata cu mainile si nu ii prea vedeti la eco. Si eu patesc la fel, dar mi-a spus dr. ca e foarte bine ca stau asa. E o stare de normalitate pt ei si un semn ca sunt sanatosi. Nu va faceti probleme! Dupa nastere avem suficient timp sa le admiram si studiem fatuca de
.
30+
(Amaris-Stefania)
cris.dogarel spune:
bea, eu stiu ca e bine sa iti pregatesti sanii de alaptare cu 2 sapt inainte de nastere. masaj+ garmastan. ai grija ca masajul poate provoca contractii uterine (d-aia nu e bine inainte de 38 sapt)
alexutzza, si la mine s-a ridicat mult sarcina si respir cu greutate (nu-mi ajunge aerul), ma dor coastele, in special cand se intinde mandra, iar azi-noapte nu am putut sta deloc pe dreapta, de durere la coaste/ficat. zici ca mi-a facut vanataie pe dedesubt....
Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
haircut spune:
La multi ani, Sara Maria

sa fii sanatoasa si cuminte si sa-i bucuri pe parintii tai!
Si eu cred ca ma va ajuta foarte mult sotul, sper, oricum suntem amandoi destul de speriati de ce ne asteapta![]()
Va invit la o crema de zahar ars, doriti?
28+