Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
laura113 spune:
Buna fetelor!
eu in weekend n-am intrat ca nu am net, o sa ma supar rau pe ce de la cablu, de cand mi-am pus de la ei nu merge, inainte aveam internet de la o forma de cartier si mergea mult mai bine.
vad deja ca ati inceput capitol nou si ati scris nu gluma...
Eu in weekend am facut curat am dat cu aspiratorul, acum ma apasa pe piept pe partea dreapta, si usoare greturi f. suportabile.
Cred ca o sa stau cuminte, n-o sa mai fac nimic, Peta tu facusei ceva efort inainte? Eu nu am avut scurgeri maronii deloc, stiu ca acestea apar cam cand ar fi trebuit sa apara ciclul? si reprezinta nidatie
larissa_79 Publicat la - 23/11/2009 : 13:14:54 -------------------------------------------------------------------------------- 'neata la amiaza! Azi sunt plina de energie ..ma simt de parca nici n-as fi gravi....oare cat o mai tine starea asta de veselie? Beluistef, sotul meu deja e ingozit de interogatoriile de dimineata...azi de la 4 m-am trezit si cred ca am stat treaza vreo 2 ore....
Larissa, si eu la fel ma simt energica, mi s-a intamplat saptamana trecuta sa ma scol de la 5 dimineata, sa-l astept pe sot cu cafeaua facuta , dar si la 9 seara cand mi s-a facut somn gata am lasat totul, pur si simplu am picat, am adormit in cateva minute. Inainte nu aveam starile astea.
Joi ma duc la doctor si probabil ca sapt. viitoare anunt seful la munca. Ideea este ca trebuie anuntat chiar daca e devreme pt. ca se poate intampla intr-o dimineata sa-ti fie f. rau chiar daca cu o zi inainte ti-a fost bine, pot aparea greturile dintr-o data.
Altceva, va duceti anul acesta la petrecerile de Craciun?
5+
peta spune:
a venit rezultatul beta: 196 fata de 72 - adica la 48 de ore diferenta. Progesteronul 21.77 interval normal pt trim I 16.4-49 (progesteronul l-am facut inainte sa iau utrogestanul de dimineata). Cred ca e bine, nu?
Sheritra - de ce nu e bine sa fiu balonata si constipata? Ne de alta, dar chiar sunt, foarte balonata si foarte constipata...
ancadragoman spune:
Sheri crezi tu ca N este tratamentul pentru trompele mele?Parca as mai da o tura pe la el ca se pare ca raman dupa ce imi spune ele ca nu pot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Sheritra spune:
Peta, mai sapa pe net, progest tau e cam micut, trebuie ajutat, cat utro iei? Vezi daca faci rost de progest inj e sfant, se asimileaza perfect. Eu cu sustinere aveam in aceeasi perioada cu a ta proget 220. E marisor, nu te lua dupa el, dar confortabil e sa-l ai peste 50 in sarcina. Asa ca mareste-l si urmareste-l sa nu-ti faca vreo boroboata. Dar mai sapa si tu pe net, iti cunosti cel mai bine organismul. Ideea e ca progest sustine sarcina pana in sapt 12 cand se matureaza placenta si preia ea controlul. Eu acum iau 6 utroget/zi.
Repeta-l eventual maine ca sa vezi daca a crescut dupa utro (intravaginal, da?). Nu-ti fie frica ca iei cam mult, organismul isi trage singur cat progest are nevoie din capsule, restul elimina. In leg cu balonarea/constipatia ai grija sa nu te scremi deloc, sa nu te balonezi tu prin alimentatie (suc acidulat, fasole, etc) ca da gaze si iar nu-i bine.
Hai bafta!
Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)
Nely_ K spune:
Si eu caut un remediu pentru constipatie. Pana sa raman insarcinata nu am avut nicicand probleme.
La recomandarea medicului iau de 2 zile lactuloza si a inceput sa functioneze. Sper sa fie bine.
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Sheri crezi tu ca N este tratamentul pentru trompele mele?Parca as mai da o tura pe la el ca se pare ca raman dupa ce imi spune ele ca nu pot |
Te duci la el si-i dai cu tifla , el se enerveaza, tie de satisfactie iti cresc endorfinele, creste estradiolu, folicul baban, endo fain, ramai grea cat-ai-clipi! Si iar nu e meritul lui !
Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Buna schema si poate ii fac o vizita dupa sarbatori ca asa ma lasa el pe mine gravida,prin martie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
peta spune:
Sheritra - eu iau 4 utorgestan/zi... ma gandeam sa o intreb azi pe doc daca sa iau oral, dar mie mi se face cam rau, am luat mai demult cate unu seara si imi era rau (ameteli, greata, etc...). O sa mai sap si pe net sa vad cam cum sta lumea cu progesteronul in timpul sarcinii...
cu balonarea e naspa, ca eu tot timpul sunt balonata, ca am niste probleme cu stomacul. Sucuri nu beau - tot pe motiv de stomac, ma balonau rau si inainte. O sa am grija si cand mai merg la baie, sa nu mai "insist" ca deobicei, ca am obiceiul asta
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nely_ K Si eu caut un remediu pentru constipatie. Pana sa raman insarcinata nu am avut nicicand probleme. La recomandarea medicului iau de 2 zile lactuloza si a inceput sa functioneze. Sper sa fie bine. |
...daca afli ceva sa imi spui si mie , am aceleasi probleme
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
florisandu spune:
Buna seara dragele mele si bun venit noilor gravidute.
fetelor vreau sa va inteb daca voi aveti scurgeri ,o secretie galbuie ,eu am dar foarte putina si nu stiu daca este ceva normal.
Nu ma doare burta ,nu am mancarimi sau alceva ,va rog sa-mi spuneti voi daca stiti ca sa ma mai linistesc pana vineri cand ajung la doctor , ca sunt stresata si nu-i face bine nici bebeului.