Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Si eu am o stare de rau de imi vine sa pun capul pe birou si mai este pana la 5 ... ...si m-a luat si un somn

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Ralucule vezi ca acolo in butoi este bau-bau...miroase urat si nu este voie sa intri acolo...cah-cah...kk...nu este voie, ai grija ca vine Mos Niculaie la tine cu o nuia si o sa iei ...ei...ce inseamna asta...ia vezi...

sa treaca !

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elenuta nuiaua aia e mos era pastrata pentru Diana, da de cand i-am zis ca-i aduce mosul nuia, s-a linistit ca prin farmec
Si de bau-bau nu mi-e frica, da daca tu ma ameninti ca nu e placut in butoi, atunci o sa te ascult si o sa incerc sa stau la suprafata, oricum nu-mi prea plac locurile intunecoase

Nu v-am spus o faza tare, sau cred ca nu v-am spus-o, daca o stiti, sa ma trageti de maneca
La ziua sotului, era camera plina de musafiri si Diana merge pana in pragul usii, se intoarce cu spatele la noi, sta cateva secunde si dupa-aia numai isi intoarce un pic capul catre noi si zice Bau!
Nu si-a dat seama ca noi o vedem, chiar daca ea nu ne vede

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Nu ne-ai zis-o
Este tare dragutza fetita...auzi sa vrea ea sa sperie pe toti...draga de ea. Iti dai seama ca ea spera sa obtina din partea voastra o reactie ca sa se amuze. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea, pana la adanci batraneti.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Cat ma rog sa fie baiat bebele asta. Ca al2lea nu vreau sa il mai fac, as infia o fetita si gata. Dar daca e fetita, atunci trebuie sa incerc si bb2, ca de! sotul tare mult isi doreste un baiat.

Elena, cred ca esti eroina mami. Daca mi-ar fi fost atat de rau cum ti-a fost tie la sarcina anterioara, sigur nu as mai fi incercat.

7+
Vine bebe!

Mergi la inceput

De fapt la a doua nu am avut nimic eram la 9 luni ca si cum nu aveam burta cu toate ca era marisoara burta, prima sarcina a fost grea, insa asta le pune capac la celelalte...Se zice ca nici o sarcina nu seamana cu alta anterioara, dar asta de acum sincer mi-a pus capac, chiar mi-a pus, sper sa miste repede ca celelalte (3 luni jum) si sa mai scap de starile astea.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

si esti multumita de serviciile de acolo? plus ca am auzit ca la curatenie nu sunt asi...sau cum mi-ar placea mie sa fie..

Alina, 7+

La Euroclinic e curatenie luna .
Serios, e un spital de stat totusi!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Elena, mai e atat de mult pana la 3 luni jumate. Ehe!

7+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey Ancut, horror ne-horror undeva trebe sa nasc, si cum toate e horror , lasa, noi sa fim sanatoase si bebicii, toate-s varza in tara asta, dar'mite spitalele, canci bani, canci servicii de calite! Dar am incredere in doctori sa-mi pun viata mea si a copilului in mainile lor si pt mine este destul.

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ai si tu dreptate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput