Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
beluistef spune:
Mai am un pic si plec acasica , pana atunci ma bag sa deschid un nou capitol si pana se va modera se va mai scrie aici.
Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
iul_aug2010 spune:
Fetelor va poftesc la un
Capitol nou
Trebuie moderat si dupa aceea puteti scrie.
O seara placuta la toate !!!
beluistef spune:
Capitol nou
Trebuie moderat si dupa aceea putem scrie.
Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
adrianaBuc spune:
Of! Nu stiu ce sa ma mai fac cu arsurile astea. Parca mi se topeste stomacul Orice fac, orice mananc nu ma ajuta. Nu mai am rabdare sa vina sotul cu rennie. Toata viata mea am refuzat sa fac orice tratament care nu este absolut 100% necesar, dar acum chiar nu mai pot.
7+
Vine bebe!
beluistef spune:
Bea niste lapte rece , sau o lingura de miere sau de ulei de masline si astepti pana vine soata. Stiu cum este ca eu am avut ulcer duodenal si am avut arsuri si dureri de numa si m-am tratat cu tot felul de medicamente si tot nu a cedat, iar in final am luat ca aveam si probleme cu fierea ulei de masline cate o lingura pe stomacul gol dimineata si seara si tin sa spun ca am scapat si de balonari si de durerile alea, ins acum cu bebe nu pot sa-l mai iau, poate dupa ce misca
Te pup sa treaca !!!
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
credeam ca doar eu am problema asta ...si nu ma asteptam pana la 10-12 sapt, dar cred ca o sa trebuiasca sa schimbam pantalonii mai repede You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 7+ Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu am trecut la artileria grea...blugii de gravida din sarcina trecuta...daca ati stii cat sunt de comozi...nici nu-i simt pe mine...nu ma deranjeaza nimic la burta...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 8+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Of saracele de voi, a dat greata-n voi deja, sper sa nu va tina mult ca-i tare nasoala. Tare-mi place sa va mai citesc, imi dati o stare de confort cand vad ce fericite sunteti cu bebelusii vostrii. Speram sa intru si eu in ultimul ceas in odiseea voastra, dar nu mai pot, nu mai am chef de nimic, din primavara incoace tot intr-un foc continuu, m-am saturat de nereusite, poate ar fi cazul sa las totul balta si sa-mi vad eu de treaba mea, de jobul meu cand m-oi duce...numai ca ma gandesc si la varsta, nu vreau sa-l fac la batranete, va fi si mai greu atunci, luna asta sunt convinsa ca n-am prestat cand trebuia, dar nici nu m-am straduit, cred ca intru incet in butoi, poate vremea asta de kk e de vina Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Raluca, lasa butoiul ca nu mai e loc in el... stii ce-ti ziceam de tanti dr, chiar ti-o recomand cu caldura, sincer...nu strica o vizita la ea...atat...apoi o sa vezi ce si cum...sunt sigura ca dupa ce nu te vei mai stresa cu bb, va veni de la sine...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Eu sunt Z21 din 23,24.Am ovulat in Z12.Am fcaut ceva teste,dr inca nu au iesit pozitive.Nu ma certati,dar tentatia e mare.La prima sarcina mi-a iesit testul pozitiv in Z20 din 24.Dar atunci am ovulat la 10 zile. Eu cred ca sunt graviduta,asa simt eu.Inainte de fiecare menstruatie imi venea cam cu 6 zile inainte o scurgere maronie....care acum nu a mai venit.Asa am patit si la prima sarcina.As manca tot timpul.Mi se face foame foarte des...si am pofte...de exemplu azi am vrut sarmale cu varza murata.Dar nu fiarta ci cruda.Pana la urma am mancat cu friptura de porc.Apoi imi simt burta grea in partea de jos si parca tot timpul as fi balonata.Seara ma apuca ceva dureri de burtica,dar trec la nospa.Sper sa nu fie toate numai in imaginatia mea... Mai fac un test peste 2 zile.Sa tineti pumnii.Sper sa vin cu vesti bune. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata |
Ramo, doamne ajuta...tinem pumnii...chiar mi-ar placea sa ne intalnim si aici..
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...