America (183)
Raspunsuri - Pagina 22
anca_ spune:
Noi report card primim de 3 ori pe an, noiembrie, feb-martie si iunie parca, e ca si trimestrele in ro. De la anul se aude ca schimba la 2 report card-uri pe an...in report card sunt notele pe obiecte, reading, writing, comprehension, math, geometry, measurements...social studies, music, PE..., dar si unele legate de integrarea sociala...plus comentarii de la teacher despre performanta academica si comportamentul la scoala
Mai primim din cand in cand rezultate la teste, de 10 pagini + testul, alea sunt de obicei in procente
E cam ciudat la voi cu asa multe, poate-s altceva...sau poate depinde de la stat la stat.
Nu-ti bate capul cu notele ca nu conteaza la nimic, in sensul ca nu ii raman in history si sa ii afecteze intrarea la alta scoala sau mai stiu eu ce...dupa ce trece la liceu e alta poveste. daca are 100% la restul deja e super, nu multi copii au performanta asta ! bravo lui!
sinzi_ana spune:
Cea cu comentariile plus alte procente, am primit-o acum 2-3 sapt parca (in care eram anuntati ca David nu respecta authority, si lucreaza de unul singur, nu e "team player" - si eu in sinea mea "foarte bine"), si procentul la language era mai mare...nu avea nimic sub 95%...
Atunci am primit si rezultatul de la testul SAT (cel centralizat)...
Azi am primit altul nou...asta cu B
Dar la ultimele 2 spelling list a facut 6/7 din 10...deci, probabil alea le-au adus la 85%...
Uf...ce enervante sunt spelling list-urile astea...
corinadana spune:
Se da (aici) pre test lunea. Daca i cu 3 greseli maximum din 20 copiii nu mai tr sa le studieze. Daca s mai multe gresite atunci tr sa scrie propozitii cu toate 20. Testul care se noteaza se da vinerea.
Si la noi report card e doar de 3 ori pe an. Atat!
Asa cum zice Alinta, copilul cu memorie vizuala buna si care citeste mult face bine la pre teste. Raluca a luat tot procente f mari la testele astea dar ea imi zicea atunci cand scria un cuv gresit ii aparea rau ca si imagine si l corecta imediat. Nu i dadea bine la privire. Asta ptr ca tot asa, citeste mult. Acum nu stiu daca nu a sarit calul citeste Eldest care am vazut ca i ptr 14-17 ani...
Ramona felicitari lui Alex!!!
Cristina 26 ! punem imediat si poze ca acusi acusi primim Nikon ul.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Si la noi se da pretest lunea.
Arminad, merci pt. linkuri!
Sanzi, da, cred ca tb sa exersati cuvintele alea in fiecare zi si nu doar joia.
sinzi_ana spune:
Deci notele de acum nu conteaza???
David citeste si el foarte mult, dar cred ca mai mult fotografiaza/ghiceste cuvintele decat le buchiseste pe litere...Plus de asta nu are rabdare sa le scrie...are o vitezaaaaa...
Ma mira, caci la reading e foarte avansat, si invatatoarea il tot lauda...dar la spelling e asa cascat...
Poate e doar perioada de acomodare??? In kinder sunt spelling lists? Ei la montessori nu puneau accent pe scris, dar foarte mult pe citit...
Ramona J spune:
Multumesc fetelor, sinteti niste dragute!
Ha, ha, azi iar mi-a scris note! Ce o fi cu teacher asta? Ieri i-am raspuns, acum cred ca nu mai spun nimic (ca nici nu mai stiu ce!)
Sinzi, cind era Alex in clasa intii stiu ca repetam zilnic cuvintele. E drept ca la vremea aia el avea probleme cu engleza (in sensul ca nu prea o stia) deci n-am prea avut de ales.
Acum le repetam o singura data, cum zici tu (daca imi amintesc, se intimpla sa uit). Oricum cuvintele se regasesc in temele zilnice, asa ca pina la sfirsitul saptaminii nu mai e problema.
Noi avem acces pe site-ul school district, acolo pot vedea oricind notele (si nu numai).
corinadana spune:
Sanziana cu atat mai mult ar trebui sa le stie daca le fotografiaza!daca le buchisesti te apuca anul urmator...
Ramona sa fie de vina Craciunul?! e aproape tare.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mihutza11 spune:
Capitolul 184
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii