America (183)
Raspunsuri - Pagina 21
ruxij spune:
Eu ma agit din cauza problemelor lui de atentie, ca nu vreau sa ramana cu goluri din cauza ca nu asculta ce i se spune in clasa. La spelling nu's probleme, nici nu tb sa invete pt spelling test. Cu acest kk de gramatica m-am infuriat io ca mi-am dat seama ca ce ii zice teacher in clasa el habar n-are Asa ca tb sa ii zic io ca altfel ramanem cu goluri pe care le taram dupa noi pana la liceu. Spellingul n-are de ce fi o problema pt ca primesti lista si o inveti si gata, deci stii ce ai de facut. Mie imi da profa ce fac saptamana urmatoare, dar nu e deloc clar, de ex nu scria de verbele astea nicaieri.
ruxij spune:
Ramona, bravo lui Alex! Awesome Author!:)
Bravo tuturor copilasilor silitori.
Nici fi-miu nu caraie la teme. Doar ca e ca mine, nu e atent in clasa.
Delia21 spune:
Cristina, multumim de complimente.Asa e ...suntem mari...pupam si noi pe Ingriduta ta
Auleu fetelor...vorbiti de scoala....;deci mai sunt 3 ani...si pe langa temele mele....va trebuie sa imi fac griji si pentru ale fiului.Sper sa treaca astia 3 ani...inceeet de tot!
arminad spune:
Ruxij, pai e simplu mey sa afli ce fac in clasa si chiar e mai bine sa faci acasa acelasi lucru ca si la scoala. Cum am mai zis, vezi si tu ce carte de reading foloseste si in functie de asta poti gasi de cumparat workbooks aferente si chiar si testele .De ex Dan foloseste asta
http://www.pearsonschool.com/index.cfm?locator=PSZ4Z4&PMDBSUBCATEGORYID=&PMDBSITEID=2781&PMDBSUBSOLUTIONID=&PMDBSOLUTIONID=6724&PMDBSUBJECTAREAID=&PMDBCATEGORYID=&PMDbProgramID=30325
Eu am luat doar cartea dar daca te uiti acolo sunt si workbooks care le folosesc ei in clasa si testele saptaminale, absolut tot. Sa nu crezi ca sunt teachers asa de creative sa lucreze din tot felul de surse, se iau dupa manual.
Eu am gasit un website cu free downolad http://www.scottsboro.org/~flewis/RS%20Teacher%20Page.htm si ma multumesc cu alea si cu manualul.
Dan are probleme la compehension si oricit as lucra suplimentar tot ii va fii greu asa ca deocamdata o las mai moale. La anul cind incep testele standardizate o sa vad io daca trebuie sa ma agit sau nu.
Oricum si mie mi se pare greu ce face el. La testele saptaminale le da tot felul de intrebari de genul " de ce credeti ca a scris autorul povestea asta" , "de ce credeti ca povestea e fantezie sau realitate , argumentati de ce "
El scrie roman fluviu nu alta dar e mereu pe linga subiectdesi are puncte de vedere foarte interesante intotdeauna
La gramatica vad ca au facut cam astea
http://www.scottsboro.org/~flewis/RS/Resources/Scott%20Foresman%20Reading%20Skills.doc
Ce zici tu acolo mi se pare cam complicat pt cls a 2a.
La spelling si la noi e cum zise Ramona. El nu ia niciodata 100 din prima adica lunea ci doar vinerea la testul final
Ramona, felicitari lui Alexandru !
anca_ spune:
Acum m-am uitat prin newsletter-urile de la teacher si zice ca la reading folosesc 'Scott Foresman curriculum '.
arminad, cred ca in cazul asta mi-ar trebui din materialele din primul link dat de tine. Tu care carte ai luat, aia prima in 2 volume?
arminad spune:
anca, am luat doar student edition 1 ca n-am stiut daca o sa o faca si pe a doua . Deocamdata n-au terminat-o pe prima dar cred ca o termina curind.
sinzi_ana spune:
Auzi, da stai, se da si pre-test la spelling???
In clasa lui David nu se da decat testul de vineri...si atat...
Iar el nu are niciodata timp (nici eu) sa studieze lista...
De cate ori scriu copiii de obicei cuvintele alea ca sa nu le mai greseasca???
O fi vina mea, ca doar joi seara il pun sa le scrie odata si apoi ii dau eu o dictare???
anca_ spune:
mersi arminad , tocmai am comandat-o pe a doua, ma gandesc ca nu mai are rost sa o iau pe prima de acum...Cred ca Alex nu o sa fie prea bucuros cand o sa o primim
anca_ spune:
In clasa 1, Alex dadea pretest luni, cuvintele la prima vedere, apoi ne dadea lista de cuvinte sa le mai exersam acasa si dadeau testul vineri, le dicta cuvintele si la sfarsit le dicta si niste propozitii. La pretest luni aveau doar cuvintele la prima vedere, fara propozitii.
Acum nu mai dau pretest pt nu mai au spelling test, au un test mai complex, le dicteaza 10 propozitii, destul de lungi si le corecteaza nu numai spellingul, dar si capitalization si punctuation. Daca e facut perfect iau 4, dar la chiar si o greseala iau 3, la mai multe greseli, nu stiu exact cate le pune nota 2.
sinzi_ana spune:
Mda...ca tot eram la capitolul asta...iar primiram report card...
Oare nu sunt prea multe???? mi se pare ca primesc cam la 2 sapt alte note...sau m-am tampit eu????
La language are 85% adica B....e putin???? Or mai fi si alti copii in clasa 1 cu B????
La restul are 100% , la social studies are 96%...
Oare ce pot sa fac???...sa ii cer profei sa ne dea inapoi la spelling list A? (la aia facea 100%)