America (183)
Raspunsuri - Pagina 13
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara In alta ordine de idei eu o sa merg la seminariile astea, despre research administration http://apps.research.ufl.edu/research/training/description.cfm si referitor la ce discutam pe pm, m-am hotarat, sapt viitoare imi echivalez diploma si apoi o sa ma interesez ce cursuri am nevoie ca sa imi completez prereq. pt accesul la examenul pt CPA. Cred ca am nevoie de vreo 3-4 clase, mai mult pe accounting, intrebare: tb sa fie la nivel graduate, ca nu am priceput prea bine? |
Seminariile alea cred ca sunt foarte bune. O sa te ajute sa obtii un job in accounting pt universitati, gov, health industry. Asta invat si eu la lucru acum.
In ceea ce priveste CPA exam, cred ca trebuie sa faci o evaluare a cursurilor facute de tine si pe baza acelei evaluari o sa vezi ce iti mai lipseste. Inteleg ca Florida nu are cerinte foarte complicate, nu vor graduate studies.
http://www.myfloridalicense.com/dbpr/cpa/CPA-examlink1.html
http://www.nasba.org/nasbaweb/NASBAWeb.nsf/wpecsp?openform&stateabbrev=FL
Sanziana, cainele tau e tare caraghios.
Hilde spune:
Am uitat sa va spun ca zilele astea sunt cam handicapata.
Poate imi revin pana luni.
Mi-am sucit un muschi pe spate cu yoga(pozitia cocosat ma avantajeaza foarte mult acum) + am luat o gripa de la lucru, aseara am avut temperatura ~99F.
Cand tusesc trebuie sa curbez spatele ca sa nu ma deranjeze muschiul...ce mai, sunt tare disabled.
blackpanterro spune:
Fetele, azi pe Amazon o gramada de telefoane si Blackberries sunt $0.01!Poate va intereseaza! :)
Uitai sa pun link
http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=xs_gb_A1UQ3T29L1EGCN?ie=UTF8&docId=1000426441&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1DZMAZW6TETDGVDGFVA7
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
lisa79 spune:
multumim pentru voturi!
am vizionat my sister's keeper,am bocit de numa...un film foarte bun!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
Andrada spune:
sinzi, stii mastifful cit se face da?:)
Eu vreau mult-mult-mult un labrador sau retriever (tot asa m-am uitat sa fie buni cu copiii si sa n-aiba probleme de dominatie, adica un ciine cu self-esteem:), dar nu vrea si pace. Si mi-am pus parchet taman din motivul asta...si tot nu vrea
blackpanterro spune:
Pe mine nu m-ar deranja marimea mastiff-ului cat balele :D, sunt balosi tare cand cresc.
Fetele, dilema...am incetat pilulele anticonceptionale si de vreo 3 saptamani jumate am incercat pt bebe(in fiecare zi). Acum dilema, ciclul a intarziat dar si testul e negativ. Aveam 2 posibile date pt inceperea ciclului, pe 25 sau pe 28, acum nu mai stiu daca am incetat pilulele, pana acum era ca ceasul, la fix in fiecare luna.
Am simptome de sarcina(urinare fregventa,sani durerosi, stare de greata fara vomitat, apetit ceva mai ridicat) dar pt ca testul spune negativ nu stiu ce sa cred.
Cu Aidan am ramas insarcinata urmatoarea luna de la incetarea pilulelor.O sa mai astept ciclul si daca nu vine intr-o sapt ma duc la dr.Voi ce spuneti?
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Delia21 spune:
SANZIANA,BRAVOOO!!!Sa fie cum vrei tu!Si eu am inceput cursuri de tehnician radiolog...si dupa un an de practica in spital...am zis ca mai bine ma fac farmacista.Si acum adun prerechizitele ...si uite asa am toate sansele sa fiu inca scolera pana prin 2015-2016.Nu-i bai...sanatosi sa fim,barbatul sa fie sanatos si sa sustina casa si familia...si pe mine in scoala....ca timpul oricum trece cam....prea repede dupa pareriunea mea.Eh...si daca ar veni barza si pe la noi ,macar inca o data....daca nu de 2-3 ori,...as fi printre cei mai fericiti dintre pamanteni
Balckpantero,doctorii spun sa incerci un an,12 luni adica...pe naturel...pentru bebe,caci abia apoi se considera ca sunt ceva cauze posibile de infertilitate.Dar depinde si de varsta,daca ai peste 35 de ani...e bine sa nu astepti mai mult de 3-4 luni,...Daca abia ai intrerupt anticomceptionalele...am auzit ca daca au fost luate pe perioade lungi incontinuu,...poate dura si 3-4 luni pana sa produci ovul de calitate buna,uterul sa fie nu stiu cum.Faci cum iti spune inima...,dar eu in locul tau as astepta 5-6 luni.FELICITARI pentru curaj si sa vina bebe sanatos!!!!Noi am facut bradul ieri....si miroase a sarbatoare in casa.Am luat unul adevarat ,nu de la fabrica.Asa ca-l asteptam pe mos Craciun...incepem numaratoarea inversa pana ne viziteaza.Rudy vrea o camera de copii,de facut poze precum a avut dar i s-a stricat....si un gift,lots of chocolate and candys.Asta e tot
miereamara spune:
Wow, Panteruto nu stiam ca iti doresti bebe acum! S-ar putea sa fie o dereglare, mai asteapta.
Sa fie totul asa cum iti doresti! Si cat mai repede:).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
blackpanterro spune:
Multumesc fetele! Am stat si am tot discutat si calculat si am ajuns la concluzia ca daca nu acum, nu voi mai face, ca cu cat astept mai mult cu atat mai comoda devin. Am 27 de ani si si nu vreau sa mai fac copii dupa 30, sotul a promis ca isi face vasectomie dupa bebe 2.
Anticonceptionalele pot sa amane sarcina dar nu o influenteaza, ma refer la pilule.Am intrebat mai demult doctorul si a spus ca atunci cand ai incetat pilulele nu mai sunt hormonii in corp.
Am citit acelasi lucru aici http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=53641
"It's safe to get pregnant the day after you stop the pill. Once you stop the pill the hormones are gone."
Mai astept, poate sa fie doar o intaziere a ciclului, nu sunt stresata doar ma intreb care o fi treaba.Nu am mai avut un ciclu intarziat de la 17 ani cand am inceput sa iau pastile, apoi cand am intrerupt am ramas insarcinata cu Aidan imediat, luna urmatoare.Asa o fi si acum?...
miereamara spune:
E posibil sa fie prea devreme pt test, atata tot.
Mai incearca unul in cateva zile, desi stiu ca nu o sa ai rabdare:))
La noi a durat f mult, un an de zile, dar a meritat asteptarea, haha!
Asa simt, ca Aidan este exact copilul pe care l-am asteptat si visat, este exact asa cum mi-am dorit si inchipuit ca o sa fie baietelul meu, de la infatisare pana la personalitate. Parca il cunosc de o viata, ii stiu reactiile, stiu care e urmatoarea miscare pe care o va face, doar dintr-o privire.
Si mai cred ca o sa am un alt baietel pe care o sa-l numim Lucas, asama vad eu, mama de doi baieti, sunt curioasa dc o sa mi se indeplineasca prezicerile:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator