America (183)
Raspunsuri - Pagina 14
blackpanterro spune:
Nu am rabdare deloc! :)
Asa simt si eu despre Aidan, e un copil extraordinar si cred ca o sa fie un big brother foarte de treaba, e ca un om mare, pare atat de matur, intelegator si echilibrat...e tot ce mi-as fi putut dori vreodata.Pana acum nu m-a intrebat niciodata de ce nu mai are vreun frate/sora dar de cand am inceput sa ii spunem ca s-ar putea e incantat si isi face planul cu ce il va invata prima data, sa umble?, sa deseneze? sa danseze?, e tare scump.
Ah si eu mai vreau un baiat pe care sa il numesc Julian! Eu am vrut al doilea nume sa fie Maximilian dar sotul vrea Linux(dupa programul de operare) si eu am fost de acord, nu stiu ce e in capul meu de accept asta dar am zis, treaca de la mine sa aiba si el "a say in this" LOL, bine ca nu e mai rau :D Asa ca daca va fi baiat se va numi Julian Linux Y. :D
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
lisa79 spune:
Black sansele sunt foarte mici sa ramai din prima luna de la oprirea AC. eu am ramas dupa 1 an,dar stiu ca am citit mult atunci despre asta,in prima luna sansele erau 25%,si cresteau vizibil luna de luna.
bafta multa,poate vom fi colege de odisee..asta daca mai astepti pana in ianuarie cand ii dam si noi bataie.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 Black sansele sunt foarte mici sa ramai din prima luna de la oprirea AC. eu am ramas dupa 1 an,dar stiu ca am citit mult atunci despre asta,in prima luna sansele erau 25%,si cresteau vizibil luna de luna. bafta multa,poate vom fi colege de odisee..asta daca mai astepti pana in ianuarie cand ii dam si noi bataie. 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Va rugam un vot pentru ANA,multumim! |
La mine asa a fost cu Aidan, am oprit si am ramas gravi :D. Nu inseamana ca e la fel acum, m-am mai babit de atunci :D
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
philip spune:
adriana, iti tin pumnii, deci te-ai hotarat pana la urma
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
miereamara spune:
Haide mey,dc tu esti baba la 27 apoi eu cesa mai spun la 32, LOL!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
sinzi_ana spune:
Adriana, felicitari pentru decizie!!!! Mie testul mi-a iesit negativ si cand eram deja in 2 sapt...Mai asteapta cateva zile si fa-l din nou (cele mai bune teste sunt cele electronice care scriu "alb pe negru" pregnant sau not preg.)
Ah...si cu balele lui Spike...english mastiff nu (prea) sunt balosi (bull mastiff sunt)...parintii lui nu erau deloc...
Andrada, suntem constienti ca va fi cat un ponei...i=am vazut parintii...dar tot dulce e!!! Ideea este ca sunt foarte blanzi, calmi, lenesi si suporta multe. Am citit ca "they do well in an ap and excellent in a small yard"...cu toate ca sunt asa mari...Am scurtat plimbarile de seara ca oboseste ca un mos si nu mai vrea sa isi miste picioarele. Si sunt "natural born protectors" (asta pentru mine)...sunt foarte blanzi, nu ataca decat daca simt ca "familia" e in pericol. Ah...si nu musca, doar se aseaza si imobilizeaza "victima"...hihihi...
Cine nu vrea catel? Si acum cu parchet??? Sau nu vor lab?? Sa stii ca Blaze ne-a zgariat parchetul...ca punea "frane" cu ghearele pe el si a lasat dungi lungi...(sa povestesc ca daca il certam facea pipi la noi in pat sau pe canapele???)
Delia, si pe mine m-a tentat ce faci tu, dar mi s-a pus pata sa merg pe immunologie
Irina, ce frumos ai vorbit de Aidan!!!!! Ai minute sapt asta??..hihi
blackpanterro spune:
Multu Andreea! :)
Miere, nu zic ca sunt baba acum doar mai baba decat la 22 cand am ramas insarcinata cu Aidan :D, s-or mai fi schimbat lucrurile :D.
corinadana spune:
Felicitari Pantero!!! dar parca lui Aidan nu i placeau cum miros bebeii; mi a ramas in cap chestia asta ptr ca nu am auzit o spusa de nici un copilas. Totul e bine cand se termina cu bine. Bafta! cate insirasi tu acolo eu nu am avut toata sarcina, sa fi fost atat de norocoasa?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
LOL Corina, da, nu mai spune de ceva vreme ca bebeii sunt "yucky si ce pute" LOL. nu pare sa il deranjeze bebeii cand a plans bebelusul prietenei mele, cand a venit la noi, a cerut castile de noise cancellation ca nu voia sa il auda cum plange :)).Bine ca le avem! LOL
Cel mai mult imi place ca nu e gelos, cat e prietena la noi, il tin inbrate pe cel mic si nu il intereseaza deloc, ba mai mult ii place de baby Josh, cica e cutie :)
Overall nu se prea oboseste cu idea de bebe, pot sa spun ca nu se gandeste la asta decat cand ii aducem noi vorba sau cand nu mai are chef de o jucarie si spune ca aia va fi pt baby Julian! :)
blackpanterro spune:
Sanzi, e scump tare Spike bale or no bale :)). Cum am spus eu am avut un boxer, mor dupa boticuri turtite. Chiar ieri aparuse un add in reteaua noastra de publicitate pt un pug puppy dar s-a dovedit a fi scam :(, as fi vrut sa il iau...
Cum se numesc testele digitale sa il trimit pe sot la magazin, maine cat e la lucru?