La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 22
lisa79 spune:
i-am scris Mosului. Asta:
http://www.zales.com/product/index.jsp?productId=2742080&kpc=1
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
crisspy spune:
Da' stiu ca n-ai gusturi rele cuscra ![]()
![]()
Moshu' ce zice?
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
cami_antonia spune:
va asteptam aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142174
la bazarul alinei
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
IRINA.C spune:
Multumesc de apeluri.

Pana aseara era doar depresie si suparare pt ca avem maari sanse sa nu prindem nimic la ANL --se impart acum casele si ca de obicei partinitor si pilos.
De aseara Mister Andrei a varsat de 2 ori--dar de azi de la 11 nu a mai varsat--diaree nu, muci nu, tuse rara....dar 38.2...asta ca sa-mi dau seama care sunt prioritatile.Ma supara ca nu stiu ce este, adik febra si atat.

Multumesc Roxanaz--nu m-a sunat nimeni insa...om mai vedea.
Multumesc Naty, Porumbita, Lisa.Sper sa nu uit pe nimeni.
Sunt in zona...e adev ca de 1 sapt nici nu am citit dar azi am citit.Tata a racit si el dar Andrei nu pare a fi racit de aia is ingrijorata si suparata.Stiu.....tre sa urmaresc.Om vedea
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Porumbita spune:
azi piticul meu a facut 10 luni; am facut un mic parti cu 4 prietene si inca 2 bebei
si ca sa imi treaca de suparare azi a mancat cel mai bine de cand am inceput divrsificarea:
9:00 borcanel bebivita mar cu banana + branza monor cu cereale Buna Dimineatea cam 100 g + jumate iaurtul campina (gol)
somn afara in carut 40 de min
14:00 2 buchetele mici de brocoli, cateva fasii subtiri de piept de pui cateva bucati din painea speciala a lui taicasu
15:00 300g: ficat de pui fiert in lapte +cartof fiert cu unt si morcov + dovlecel + iaurt;
16:00 san + somn 25min
17:00 un iaurt humana
19:00 150 g iaurt cu cereale de seara +1/2 banana + ½ avocado + ½ para
20:00 san si somn
acum sa vedem trezirile
Porumbita spune:
cristi tare carol!
ledi, bee mersi de pareri ... da sunt si mai incurcata;
chiar nu ma trage sufletul sa ii dau peritol insa pe de alta parte ma gandesc ca prea bine nici lui nu poate sa ii fie cu atatea treziri pe noapte chiar dc la juma din ele suge semi adormit
anna-mama spune:
Si pt ca doar v-am amagit cu filmuletul mai devreme, avem aici reprezentatia data in fata bunicilor si cu cadarea de final
Cam in ritmul asta o tine toata ziua si transpira intr-un hal....
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Reprezentatie Vladut
L-am vazut pe Carol, e mortal 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Irina imi pare rau sa aud ca Andreiutu e bolnavior, sper sa ii treaca repede febra si sa nu aiba nimic grav! Bafta si voua cu apartamentul!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni