La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

...Asa este fetelor...si este foarte importanta dexametazona pentru prematuri... Dar, banuiesc ca daca este deja la spital, medicii care o tin sub observatie au inceput deja procedeul de maturare a plamanilor bebelusului. Oricum, bafta multa. Si...am mai uitat sa zic ceva...noi trebuia sa iesim din spital in 3zile dar, cum ziceam, a facut icterul...

Sunt un pic stresata astazi. Dupa amiaza merg cu Alex la Sanador sa ii ia sange pentru "bilantul" de un an...

Va pup.

http://b1.lilypie.com/1Eiqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

stefanial ce bine ca mai treci pe aici. Mai spune-ne de Alex.
Cum e acum? A recuperat?
Nadia e tot mica-mititica, la 10 luni avea 7,430 gr. La noi s-a adeverit faza cu varsta corectata.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

IRINAAAAAA!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Buna Naty!
Toti zic ca Alex a recuperat bine, numai eu zic ca e la categoria "fulgisor". Acum o saptamana avea 9.500kg si 77-78cm. Este destul de lung dar subtirel...il bag cu Nadia la categoria "fotomodele". Altfel, este perfect...manaca bine, doarme si mai bine si balmajeste pe limba lui incontinuu. Coerent zice mama, dar nu e cu aluzie la mama, ci cu tot ce inseamna "ajutor" - mi-e foame, mi-e somn, vreau sa ma plimb, nu imi convine locul...etc. Ii place sa mearga in picioare dar numai sustinut de cineva. Oricum, toate astea sunt absolut normale pentru orice copil de varsta lui ... copii au ritmuri diferite de crestere si de dezvoltere, asa cum zicea miere parca, la un moment dat... unii sunt mai buni la exprimare, altii la motricitate... Alex are cate un pic din fiecare.
Ti-am vazut fetele si am citit zilele trecute despre cum va "distrati"... este absolut superb! Iti vei aduce aminte cu nostalgie de clipele astea...
Stefania

Mergi la inceput

Felicitari Ana de Lisa esti pe primul loc, dar ce facem cu Daria de Cris? ...baietii aia au sustinatori puternici, iar pe pagina 2 a mai aparut o fetita...
Hai fetelor sa "sprijinim' licuricele nostre!
Pupici.

De scris nu prea scriu, de citit, insa, va citesc si va votez cu regularitate...

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefania

bine ai revenit printre noi
abia astept sa cantam LMA licuriciului tau
mai pove despre el
vrem mereu vesti

porumbita
eu am probleme de greutate cu antonia
in sensul ca o luna jumate am stagnat la 7,6 kg si nu stiu daca a luat in lungime ....cred ca da dar f putin
in schimb am inceput sa ii bag laptele praf
si a luat 1 kg in 3 saptamani
dar acum de vreo 2 saptamani iar stagnam
si uite asa
trec zilele si copii
cresc
eu i-am dat si vitamine
si ii voi mai da in decembrie 10 zile

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

stefania

bine ai revenit printre noi
abia astept sa cantam LMA licuriciului tau
mai pove despre el
vrem mereu vesti

porumbita
eu am probleme de greutate cu antonia
in sensul ca o luna jumate am stagnat la 7,6 kg si nu stiu daca a luat in lungime ....cred ca da dar f putin
in schimb am inceput sa ii bag laptele praf
si a luat 1 kg in 3 saptamani
dar acum de vreo 2 saptamani iar stagnam
si uite asa
trec zilele si copii
cresc
eu i-am dat si vitamine
si ii voi mai da in decembrie 10 zile

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Cami, apropo de stagnare a greutatii si Alex a avut o perioada destul de lunga, incepand cu luna a cincia si pana in luna a saptea, a crescut foarte putin in greutate in comparatie cu evolutiile graficelor de greutate la bebelusi, dar s-a lungit foarte mult... in luna a saptea a luat 5cm in lungime si parca vreo 300g toata luna... asa ca incearca sa te linistesti si sa ii urmaresti evolutia.
Ai grija de voi si sanatate Alinei.

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor!
suntem pe primul loc din cauza lui Jasmi() care si-a mobilizat trupa de pe mess.
Haide Dariuta!

la concert a fost superb,trupa foarte modesta,nu tu intrare spectaculoasa,nu tu iesire spectaculoasa...dar concertul in sine a fost unic. the cranberries...reunited. Ana a ramas acasa cu vecina,a fost foarte cuminte,ele se si intelg bine de tot. nu a plans dupa noi si nu a plans la somnic. are mama fetita cuminte

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lisa, ma bucur ca a fost totul bine aseara si ca a fost placut concertul.

Bee, sanatate multa Alexiei

Cami, Antonia a luat f bine 1 kg in 3 saptamani, poate asa e ritmul ei si nu trebuie sa te stresezi.

Am zis acum cateva zile sa-l filmez si eu pe Vladut mergand si el in timp ce-l filmam a luat-o la goana spre hol, unde inca nu are voie, asa ca finalul filmuletului nu se mai vede Oricum, uitati aici nazdravanul http://www.youtube.com/watch?v=bwhkRidiHG0
Avem si poze noi aici http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#5408426208494247538

Astazi ne-am jucat cu o cutie de pantofi in care am ascuns la inceput in fata lui o jucarie muzicala ca sa invete sa deschida cutia, acum nu mai are probleme, stie smecheria. Apoi i-am pus cutia pe jos si am pus alta jucarie in ea, a fost f surprins cand a descoperit-o

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aoleu, Dariuta e pe locul 4, iar baieteii sunt f aproape de Ana

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput