Dansez pt tine - sezonul 8 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik In fine, hai ca planga aici ca proasta, ce frumos, ii aduce pe toti Bamboii. |
daaaa
vai asa imi place de mama Bamboi
mami de pic
catutza spune:
va pe toate
si mie mi se pare ca aceasta emisiune a ainceput sa semene putin cu surprize
iar doamna Bamboi e mortala, cred si eu ca e super emotionata ca vede iar toti copii acasa
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihutza11 spune:
cred ca Jean la cel mai bun dans se prezinta cu tiganescul..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Anina_n spune:
Foarte fain dansul lui Liviu cu Ilaria !
Toti danseaza fain in seara asta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
catutza spune:
daaa, toti danseaza super bine, se vede ca sunt in finala si nu mai sunt asa stresati
P.S. am descoperit o reteta de cornuri cu gem super buna! Uitati www.lalena.ro/32-reteta-cornuri-cu-gem.html" target="_blank">aici reteta, aviz amatoarelor
Bucatareala
Anina_n spune:
Excelent dansul tiganesc al lui Jean, Bursucu si Sandra !
Cata, multumesc !
Am si eu, una. Si inca de post !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
Foarte faina parodia dupa Adams Family a lui Wilmark si Beatrice Rancea !
Eu as vrea sa-l vad pe Wilmark dansand latino.
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
catutza spune:
Nina , arata super bine dar gargarita mea nu suporta nuca am facut placinta cu mere - e inebunita dupa ea, si am pus nuca...nici macar nu a gustat, decat o gura, a simtit nuca si gata nu a mai vrut. Dar salvez reteta si o sa fac pentru noi intr-o zi.
P.S.1 Asta cred ca este prima oara cand o vad pe Beatrice imbracata cu ceva de alta culoare decat negru
P.S.2 Am ramas placut surprinsa cand am vazut ce par lung si des are chiar imi place!
Bucatareala
mihutza11 spune:
super au dansat Iulia si Adrian!
uite ce bine s-au potrivit doi concurenti fara partenerii vedete..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
buburuza1979 spune:
catutza Beatrice are meshe aplicate sub parul ei pt show
aaaaa... mai aduc o tura de Bamboi
mami de pic