Dansez pt tine - sezonul 8 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
mihutza11 spune:
Alina si Stefan o sa fie in finala ca au cei mai multi de 10.. duelul urmator o sa fie intre Jean si Liviu..
edit: am gresit.. parca asa tineam minte ca se intampla.. deci se voteaza pt una din cele trei echipe..
dansuri: parodie si salsa - marti 1 dec...
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Anina_n spune:
Urmeaza parodie(ceva nou!) si salsa, marti, pe 1 decembrie. Iar marea finala, vinerea viitoare.
Noapte buna, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
fetele sunteti pe receptie?
mama Adriela ce muschi tre sa aiba sa se lase in halul ala..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
motanik spune:
Si eu urmaresc. Mi-au placut Veverita si Stefan mai mult decat Liviu si Ilaria la parodie. Sa vedem pe Jean, cred ca parodiaza pe Stefan Banica si Iulia Vantur, avand in vedere si rochia...
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
catutza spune:
super tare la parodie Sandra si Jean chiar mi-au placut!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihutza11 spune:
cea mai faina parodie Jean si Sandra!
Mica dansatoare
Hoinarii
catutza spune:
groaznic dansul lui Solcanu
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihutza11 spune:
da chiar.. Solcanu scarbos.. numai ca nu am prins cine era partenerul.. era gay sau drag queen?
de salsa nu stiu ce sa zic.. nici prea prea nici foarte foarte.. dar poate si din cauza ca nu prea am putut sa urmaresc din motive de oale pe foc..
Mica dansatoare
Hoinarii
motanik spune:
Sandra si Jean sunt finalisti alaturi de Liviu si Ilaria.
Alina si Stefan sunt pe locul 3 si primesc 15 mii euro.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
ma cam enerveaza Alina.. trebuia ea sa mai bage o pastila mica.. ehh..
Bv Jean&Sandra si Liviu&Ilaria!
Mica dansatoare
Hoinarii