Dansez pt tine - sezonul 8 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

o editie foarte reusita...chiar daca a inceput mai "uratel" din cauza unor vedete..pana la urma s-a terminat mai frumos ca altele!
ne vedem in martie,cu speranta ca va fi o editie cel putin la fel de frumoasa ca asta!

va pup!

mami de pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bravo Jean si Sanda!

ne revedem in martie 2010!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hai ca aseara nu am mai scris dar am vazut toata emisiunea, ma impresionat Bursucul ca a plans la aflarea vestii ca au castigat, chiar a pus suflet la editia asta

va pe toate, sa aveti sarbatori imbelsugate, pline de bogatie sufleteasca, de bucurii si multa sanatate! Sa ne "revedem" cu bine anul viitor!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Imi pare rau ca n-am avut cum sa comentez alaturi de voi finala de vineri, (n-am avut net), caci mi-a placut mult de tot!

Mi-a placut ca a castigat Elena premiul de popularitate, mi-a placut ca au castigat Snadra si Jean, a fost super show!

Am gasit si melodia pe care au dansat Elena cu Radu:

Am gasit un articol din Cancan despre ei cum ca ar fi impreuna(desi eu nu prea pun pret pe ziarul acesta):

www.cancan.ro/2009-12-07/Radu-Valcan-a-marcat-la-Elena.html" target="_blank">Articol despre Elena si Radu .

Pupici si ne vedem in martie 2010!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Katty, super clipul, daca nu ati vazut Twilight fetelor neaparat sa nu-l ratati, e fain tare!

Cat despre Elena si Radu, par foarte apropiati din poze, e posibil insa sa fie si buni prieteni de acum desi parca ar fi nitel de atractie sexuala din cate lasa ei sa se vada. Ce ziceti?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Motanik, ma bucur ca ti-a placut, si mie mi-a placut clipul. Din comentariile de pe youtube am inteles ca e o melodie de la preselectia din Romania ptr. Eurovision, muzica si versurile sunt ale unui compozitor roman, Stefan Badiu!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput