Dansez pt tine - sezonul 8 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Foarte fain dansul Iuliei cu Andrei !!!
Mie tare mi-a placut de ea la dansul in stil Michael Jackson. Mi-a parut rau pt. ea ca a nimerit cu Kamara si iesit din concurs prea curand.

Cata, eu am facut-o fara nuca si stafide si iese excelenta si asa.

Ioi, ce simpatica e d-na. Bamboi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai dar doar nu toti fratii sunt din Norvegia, nu? parca erau si in Olanda sau Spania? sau ma insel eu?
oricum e tare mama Bamboi!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mai e un frate in Anglia si mai sunt cativa si in Spania.
Foarte frumos, ce fain o sa fie pt mama Bamboi cu toti copiii la masa, cred ca e tare frumos sa ai o familie asa mare.
Ce simpatica a fost cu "mai vine unu'"

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

chiar frumos cu familie mare, si ce seamana intre ei..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buburuza , nu am stiut ca nu este parul ei, eu chiar o admiram

Jean si Sandra super la improvizatie, char sunt o pereche !

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Da, e foarte fain sa ai o familie numeroasa !

Sandra cu Jean mi se pare ca se misca mai bine.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, nu-mi vine sa cred !!! Antrenamente...la saltea, pt. saritura de pe platforma in apa.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sunt pe jos de ras cu Bamboii, auzi "mai imi trebuiau doi, domnu' Stefan!", incredibil, cat de ffrumos, bravo pro tv ca i-ati adus copiii acasa doamnei!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Superb dansul lui Mihai Petre cu frumoasa lui sotie !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

super dansul familiei Petre

cazul campionului nostru il stiam, a fost un reportaj la "Romania te iubesc" acum vreo cateva saptamani. Chiar ma gandeam cu groaza cat risca bietul baiat si ce ambitie are totusi de merge mai departe!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput