FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgetani

Bruni nici nu sti ce ma bucur pt vestile buneee , sa dea Domnul asa sa mearga pana la final si sa ne putem tine de cuvant

georgicule facem noi tot posibilul sa fie bine!!
si cu analizele am rezolvat spermocultura e beton , iar mie mi a gasit ceva dar nesemnificativ , mi a dat un antibiotic diseara si basta!!
asa ca , cu DD inainte!!
anamy trebuie sa fie bine!!
3teste cu 2 liniute in luna decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgetani

Crisule iubita eu cred ca ar fi bine ca tratamentul pentru stimulare sa il cumperi dupa ce mergi cu analizele hormonale la dr. caci in functie de acelea cred ca se alege medicatia.
Ca idee Dipherelin e pt inhibare deci aici nu ai ce sa alegi iar celelalte 3 contin: Gonal F si Puregon (sunt la fel)- FSH iar Menopur - FSH/LH in proportie de 1/1 deci in functie de cum au iesit analizele cred ca alegi.

Pai tocmai am fost cu analizele la dr ... si a zis ca avand in vedere varsta si fatul ca mi-s bune analizele, sa aleg eu unul din cele 3, ca din punctul lui de vedere sunt la fel

Mergi la inceput

Bruni, super tare productia ... se pare ca tie nu-ti ajunge cofrag de ala normal de 10 ... e super promotie ...
Abia astept liniutele ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Bruni, super tare productia ... se pare ca tie nu-ti ajunge cofrag de ala normal de 10 ... e super promotie ...
Abia astept liniutele ...

crisule am zis!! 3 teste cu 2 liniute!!
pai in cazul tau , eu zic sa mergi pe varianta :ce este mai ieftin...
eu ti as recomanda puregon pt ca am folosit de ambele dati si am produs bine , dar poate asta e cazul meu , deci eu zic sa l suni pe surcel si sa i spui sa dea el cu banul , stie mai bine ca oricare , zic eu..
georgicule graviduta..
alta gravidutaanamy..
beii fetelor, haideti aici ca toate merg struna..va mai inveseliti si voi putin..
eu maine dimi , din nou , eco si sange!
se apropie incet punctia
la gagici cu absente

Mergi la inceput

Bruni draga, puregon eu inca n-am gasit nicaieri ... am tot intrebat de preturi pe la farmacii ... am gasit Gonalul cu 91,78 si Menopur cu 79,01 ... la ambele se acorda reducere de 7% daca iau mai multe ...
Mai sondez piata pana una alta, ca am timp pana in ianuarie ... Daca nu ma dumiresc care e mai bun, iau care e mai ieftin... Oricum, am inteles ca Gonalul si Puregonul sunt produse identice facute de firme diferite ... Mai studiez

Mergi la inceput

cris suna l pe surcel , sa si dea el cu presupusul , mie nu mi se pare ceva in grafic ...e un pic ciudat , dar se poate , ce sa zic ..
o sa l intreb maine pe dr meu sa vad ce zice , in ideea ca toate analizele sunt ok , daca poti merge pe oricare dintre aceste variante..

Mergi la inceput

desteptareaaaaa!!!!!
va las caiuc laptic...
am plecat la eco si anal de sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Neata , multumim Bruni pentru ceai si bafta la analize -sa vi cu vesti tot mai bune
Cris si eu zic ca si Bruni totusi lasal pe medic sa aleaga
Eu nu stiu cum ma mai simt, sanii nu ma mai dor asa tare- sau cam detensionat si cred ca nu e prea bine, ovarele ma dor din cand in cand , parca timpul sta in loc si nu mai ajung odata sa fac testul. Am sunat la Stela sa intreb daca pot face test de sange mai repede (z10-11) si a zis ca nu, doar in z14- nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimi fetili!!!

brunisuper tare productia,scot cofrajul de 20 de outze,simt ca se lasa cu gemeni la tine!!!da DD.

georgetanimai stai un pic nu te grabi cu testul,acelasi lucru simt si eu,oricat as incerca sa nu ma gandesc tot acolo mi-e gandul,mai ales ca eu am facut o amarata de IA nu FIV.hai mai ai un pic rabdare si ai sa vezi ca va fi bine!!!cate zile ai de ET?

cris25totusi tind sa cred ca menopurul e ok,intreaba-l pe surcel si vezi ce zice.

fetelor m-am trezit cu durere de burta si parca tot intr-un loc ma inteapa,azi sant ziua 4 de la Ia,cam devreme pt orice simptom.

Mergi la inceput

gagici tineti va bine!!!
iupiiiii!!!!!!!!!!!!
27 de ooooooo!!!!!!!
toate intre 15 si 20, unul singur e de 23!!
cred ca diseara declansam ovulatia!!
astept rezultatul estradiol si lh la 16h00!
dar in principiu e ok!!

Mergi la inceput