Andrei, sufletelul nostru curat! (5)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Pumnii stransi in continuare pentru Andrei, sa mearga bine cu tratamentul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
bernix spune:
Nana, asta imi pare o veste buna! Sper sa fie asa cum zice medicul si sa treceti cu bine perioada asta de cosmar, sa va bucurati de Sarbatori.
Sunteti mereu in gandurile si in rugaciunile mele!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
Yaia spune:
Ma bucur ca nu sunt spasme. Poate corpul lui Andrei da un semnal ca nu mai are nevoie de medicamente! Doamne-ajuta!
Drum bun spre casa si sarbatori de vis! Sa va aduca Mosul si anul ce vine multa, multa sanatate!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Marunzika spune:
Doamne ajuta sa nu fie spasme si ne rugam sa va bucurati de un Craciun linistit !
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
Nana, ma rog din tot sufletul sa fie reactii la atatea medicamente, nu pot sa cred ca au revenit spasmele acelea.
Doamne ajuta, va pup si va iubesc tare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
Deci mergeti in Romania? daca da, drum bun si sa va fie bine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Doamne ajuta, bine ca nu sunt spasme, sa dea DD sa fie totul bine de acum! Sarbatori de vis sa aveti si voi, drum bun, si suntem si vom fi mereu alaturi de voi!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
pisellino spune:
Nana ce mai faceti? cum adica reactie adversa la medicament? la lamictal sau frisium? cat ia andrei acum ? robi abia a terminat si el crizele, i-am scos depakine si am ramas numai pe sabrilex si desitin la nevoie.mergem inainte.voi cum sunteti?
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
slippers76 spune:
Nana Doamne ajuta! Asa sa fie: doar o reactie la tratament. Sper din tot sufletul ca sunteti pe drumul cel bun . Sarbatori linistite
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
devylla spune:
Doamne ajuta Nana!
Sa fie doar reactie la tratament!
Sa va puteti bucura de sarbatori si sa aveti o vacanta placuta!