Primul an de scoala :2009-2010(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mada, aici deocamdata se invata scrisul cu litere de tipar, mi se pare ciudat sa le amestece asa. Cat despre ce se face in Ro, eu am aici manualele pe care probabil ar fi lucrat S daca era in Ro (neatinse, mai ales Abecedarul... ca inca are alte treburi). Incerc sa gasesc pe-aici persoane cu copil in clasa 1 in Austria sau Germania, sa mai intreb-una alta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Nicoleta, poti sa ma intrebi oricand ce ai nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu i-am dat aseara (pe la 9, ca atunci ma adun eu pe acasa) o dictare de 1 pagina de caietel tip 1. A scris cam uratel cateva litere, dar cel mai important e ca a scris foarte corect. I-am pus la pachet (la munte) caietelul tip1 si unul de mate+ penarul. Sper ca bunicii sa reuseasca sa-l faca sa scrie cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anya intreb de curiozitate - se mai poate concentra la ora aia?
Eu daca vin mai tarziu de 6 seara renunt sa mai fac ceva cu ea, ce a facut e bun facut, ce nu, poate sa mai astepte. Asta pentru ca e deja obosita si nu mai reactioneaza cum trebuie, ma enervez si eu, ea nu mai poate, etc.
Dar Monica nu doarme la pranz asa ca poate asta e motivul ...

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi suntem inca in vacanta-vacanta,libere total...Doar citim de zor...A decis si ea (slava Domnului!!!)ca de maine se apuca sa mai scrie cate ceva,asa incat abia astept sa vad daca a uitat totul sau nu.Eu sper ca nu.Dar oricum eu am de gand sa o pun sa lucreze maxim o ora-o ora jumatate pe zi,si mai mult dimineata,ca sa fie odihnita si sa ii ramana restul timpului liber,sa faca ce vrea ea.Am gasit azi culegerea Mate 2000,de la Paralela 45...Nu am apucat inca sa o studiez,poate diseara.Mai face cineva de pe ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Noi am luat multe carti de la paralela 45.Recomand editura.Am inceput din mate 2000, dar, doar cateva pagini sunt pentru cunostintele lor.
Si Andrei citeste cu placere si ii da teste lui buni

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia face din mate 2000.
Lor le-a dat tema la romana, de scris cateva pagini(vreo 3?) din tainele Abecedarului. Cica la mate nu le-a dat, dar am sa mai ibtreb la colega ei.
Eu sunt super fericita ca nu le-a dat asa de mult, mi se pare groaznic cate teme le-a dat, Loredana

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Si noi facem dupa Mate 2000, mi se pare ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Se concentreaza, nu se concentreaza...asta e. N-am ce face pt ca noi (eu si sotul meu) ne adunam pe acasa dupa 7 seara. De 3 ori/sapt are si copilul karate pana la 7, asa ca tot dupa ne vedem.

El face ce stie si cat intelege de la bunici (care nu prea au rabdare) dar seara tot eu trebuie sa ma implic. Ma gandesc ca daca face relativ ok seara, cand e mai obosit, la scoala cand se presupune ca e mai odihnit va face si mai bine.

Nu e cea mai indicata varianta, dar nu am alta din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anya evident ca asta e. Si de fapt probabil ca isi adapteaza programul in asa fel incat sa fie ok.
Eram curioasa doar asa in general ... pentru ca asa cum am zis fi-mea nu se mai poate concentra dupa 6 seara ...
Noi mergem in fiecare zi cu sania pe derdelus. Ce bine ca ninge in vacanta (zice fi-mea) si of, of, ca se circula greu zic eu

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput