Caut o carte

Caut o carte | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

O caut cu disperare ... de vreo catva timp. Am gasit-o pe net la un anticariat, da' cica nu mai e disponibila.

E ceva de suflet din copilaria mea, amintiri de suflet. E vorba despre Ce ne povestesc Milena si Crina de Ioana Postelnicu (1982). As dori sa o cumpar, daca o gasesc pe undeva.

Ma puteti ajuta?? Daca aveti legatura cu lumea cartilor ... librarii, anticariate, biblioteci sau colectii personale (si vreti sa o dati cartea asta, desigur contra cost) ... v-as fi tare recunoascatoare.

Pt. moderatori/admini: am pus si la clubul cartilor acest subiect (l-am sters acum), dar dupa doar 2 vizualizari, slabe sanse sa primesc vreun raspuns. Deci, va rog sa il lasati putin aici, pana primesc ceva raspunsuri. Multumesc anticipat.

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Doar daca o gasesti la un anticariat. Eu o am dar e biata fara coperti si tare zdentuita.
Pot incerca daca vrei sa vad daca reusesc sa fac o copie xerox (dar inca nu stiu cum se va vedea) si sa ti-o trimit apoi daca vrei. Doar ca asa desenele din ea se vor vedea alb-negru.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

abramburika- exista un forum specializat, aici si in plus, exista si un topic la generale care precizeaza regulile forumului.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput