Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Fetelor, am postat pe mailul comun cele 2 acte normative referitoare la concediul paternal.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetele eu nu mai ajung azi la baby expo,sotul nici akm nu a ajuns kas....so ramane pe maine

m-a sunat si soacra ca asta seara vine baiatul sotului la noi si doarme aici...asa k nu mai intru sigur..ptr k vor sta ei la calculator...bn,mai vdm dupa ce fac ei nani

deci dk nu mai intru ne citim maine

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Am terminat si eu de citit ce ati scris de ieri seara pana acum. Sunt fericita!!! Am intrat in prenatal. Gata cu serviciul. De acum am mai mult timp sa ma ocup de mine si de bebe.
Azi an cumparat patutul iar de luni interntionez sa ma ocup de bagajul pentru spital. Vreau sa il pregatesc si sa scap de o grija.

MIREMIA ! Sa nasti un bebe sanatos si frumos.

LILLYKA colostrul nu are nicio legatura cu cantitatea de lapte pe care o vei avea. Sunt gravi care nu au deloc colostru inainte de nastere dar laptele e mai mult decat suficient.

NIKOLE ai fost o fericita cu un travaliu asa de scurt.

ONITZA, las-o mai moale si ai grija de tine.

TANAION multa sanatate si sa duci bebele pana la termen cu bine.

OFE nici eu nu as da vreun ban in spital. Si ei au salarii ca si noi.Nu trebuie sa primeasca ceva ca sa isi faca meseria si sa respecte juramantul pe care l-au facut. Dar la fel de bine stiu ca daca nu le umpli buzunarele la asistente nu te prea baga in seama si cred ca in cazul asta, cunoscandu-ma, as fi in stare sa le iau de gat. Si toate astea ar fi in detrimentul bebelinei. Asa ca strang si eu banuti.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Catalutza, io zic ca o sa ne facem una alteia galerie! Si putem sa aplicam si o strategie subversiva: io chem asistentele pt tine si zic ca e important si tu pt mine, ca sa pare mai urgent:))

Am scos poza cu minunata cadita (chiar sunt multumita de ea, ca e solida) si cu minunatul cosmonaut (e asa de pufos!!!).

28+

Mergi la inceput

Bestiali botoseii. Pacat ca stai asa departe.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la gagici!!
fetelorrr nu va surmenati sa treaca starile de rau.....stiu ca e greu sa si faci repaus total dar nu va neglijati ca tot voi aveti de tras
asa ca sa ne"lafaim"putin ca doar suntem graviduteva invit la o portie babana de paste...acusica sunt gata!dupa o portie de plans aziam luat costumul sotului de la curataorie....si supriza s-au topit nasturii si fetele -au rugat sa merg eu sa cumpar nasturi si le platesc ele...pai eu mai am vreme sa umblu sa gasesc nuanta,ata,croitorie sa ai coase maine merem la nunta....am zis ca mor....masina e in service de o luna nu am cu ce ma misca,oboseala,s-au adunat toate si m-am racorit si acum m-a inveselit sotul noroc cu el dragul si seful ne-a dat o masina pt wekend si parca m-am mai linistit...ufff ma scuzati m-am racorit putin
hai ga e gata papicul cine pofteste?

30+

Mergi la inceput

Eu vreau, eu vreau! Dau la schimb salam de biscuiti.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

linioara,catalinutzama alatur voua....pe buuune eu nu vreau sa dau absolut nimic....ma va stii tot spitalul judetean daca nu sunt ingrijita in limitele posibilitatilor....sotul incearca sa ma convinga sa dam si noi dar eu NU nimic....si asa gravida si chinuita sau nascuta si chinuita asa ma voi razboi cu ele...e strigator la cer faptul ca e o chestie de noroc...daca esti ok e bine daca nu e vai si amar de noi...nuu se poate....eu chiar vreau sa ma tin de chestia asta!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Miremian felicitari!
Stai linistita ca nu cred ca se supara nimeni, cu cat mai multi cu atat mai bine...
Mie de exemplu mi s-a luat curentul. si dupa o juma de ora de asteptat am preferat sa ies la aer, noroc ca nu am avut decat de coborat 7 etaje ca dk era in sens invers... nu stiu ce ma faceam... si am stat departe de casa pana acum cand m-am gandit eu ca poate a venit "mama" lui de curent....

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

da nikole cam la fel a patit si nasa mea... ea aa ajuns cu dilatatie 4 dar total travaliu cam 3-4 ore... asa vreau si eu
sa stai linistita si burticania sa stea la caldurica pana la termen.

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput