Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
Ofe_27 spune:
Onitza 

sa treaca raul. Fugutza in pat ca nu e de joaca si daca se poate eu zic sa suni si medicul. Paza buna trece primejdia rea!
28+
Bogdan Christian
catalutza81 spune:
Daa, Nic0le am vazut!!!! M-am uitat si eu la ce spital nasti acum cateva capitole ca sa vad daca nu carecumva avem sansa sa ne tinem de maini la spital..., dar oricum sper sa o prind pe Ilinoara la CFR2 ca are DPN cu o zi inaintea mea
.
danyelana am ramas datoare cu un raspuns, nu am uitat, desi sunt si blonda si am si neuronul gravid
. Cat am apucat sa caut, nu exista o prevedere expresa care sa spuna ca nuai voie sa iti iei mai mult de 30 zile de concediu fara plata. Intradevar nu poti sa iti iei mai mult de concediu fara plata mai mult de 30 zile dar pt pregatire profesionala. Pt motive personale, scrie doar ca iti poti lua concediu fara plata, fara sa il plafoneze. DAR, mai cercetez, pana luni am raspuns final!
Catalutza
27+
Irina
cris_mario spune:
onitza imi pare sincer rau ca ai contractii si stari de voma 

ca sa treaca..stai lin in patutz si ia no spa
Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Onitza, imi pare tare rau ca iar ai stari de lesin si in plus contractii dureroase si starede voma. 
sa treaca repede. Stai in pat si ia si un no-spa si sa speram ca trec repede. 

Cand citesc despre conditiile din spitaleledin tara imi vine sa
. Dupa ce ca le dati o gramada de bani spaga va mai si trateaza asa rau. Sunt buni de batut. Ma devreme ma uitam la stirile de la 13 la Antena si aratau din maternitatea din TM gandaci peste tot.
Iti vine sa nasti acasa cand vezi asa ceva.
Scuze dar m-au enervat rau. 
Pupici 
Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Daa, Nic0le am vazut!!!! M-am uitat si eu la ce spital nasti acum cateva capitole ca sa vad daca nu carecumva avem sansa sa ne tinem de maini la spital..., dar oricum sper sa o prind pe Ilinoara la CFR2 ca are DPN cu o zi inaintea mea danyelana am ramas datoare cu un raspuns, nu am uitat, desi sunt si blonda si am si neuronul gravid Catalutza 27+ Irina |
Catalutza, merci mult pt raspuns.

Pupici

Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthurpozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexia28 spune:
Nikole
nu esti ultima pe lista, nici eu n-am cumparat nici macar un body pt bb, nici pt mine pt spital, tot zic ca mai este timp
. Legat de contractii, azi m-am simtit mai bine si am iesit cu pitica in parc, a fost asa frumos si cald...
Eu vroiam sa va intreb altceva pe fetele cu contractii, pe voi va doare si in fund? (scuzati-mi expresia), pe mine ma doare si acolo si nu sunt hemoroizi. Nu stiu ce naiba o fi, poate din cauza contractiilor e zona de acolo mai sensibila, nu stau mult in fund, chiar nu stiu.
Fetelor si mie mi se umfla mainile
nu mai pot purta nici verigheta.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
30w
prietene DC .
Tanaion spune:
Nikole
imi pare rau ca te simti in continuare rau. La mine contractiile dureroase s-au mai rarit putin, dar nu pot sta deloc in picioare, sau pe scaun, mananc in pat si dusul il fac repede repede ca ma apuca imediat contractiile. Dar ma bucur ca am ajuns la 32 saptamani si ma rog sa duc bebelina la termen. Cred ca ti-e greu cu Isabela (cati anisori are? la mine e deja maricel, e mai simplu). Si eu ma simt groaznic asa neputincioasa. Incerc sa iau insa si partea buna a statului acasa, aceea ca am stat mai mult cu Toma, pana acum veneam pe la 8 de la serviciu, el statea la afterschool si apoi cu o vecina.
Multa sanatate, sa treaca uratele de contractii,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
lillyka spune:
onitza ai grija cu contractiile alea...off ba lesini, ba ai contractii, prea te agiti.
nu vrea nimeni invitatia? 
34+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR 3+ saptamani..aoleu...
alexutzzza spune:
feteleee v-am alergat sa va citesc!
Noi am stat 3 ore la baby expo dar nu am cumparat nimic! o sa va povestesc cand ma intorc acum treb sa fug la greaca.
MIREMIA! LA MULTI ANI! BEBEL SANATOS si tot ce-ti doresti!
infacolic eu stiu ca am luat anu trecut din Grecia pentru o prietena si era...am dfat vro 10E pe 3 sticle? sau 15E pe 4 sticle oricum stu ca era in juru a 4E sticlutza.
Onitza ia 3 No Spa forte pe zi urmatoarele 3-4 ziel chiar daca ai sau nu contractiic a deja se repeta ieri ai avut azi iar, incearca sa te odihnesti in weekend si sa iei nospa forte din oficiu pana iti trece starea asta. iar ptr lesinuri off incearca sa papi consistent si mai lasa dansu din buric ca te ametzeste! ![]()

Fug si revin
la fete!
AAAAAA! era sa mor de inima de bucurie cu siteul lui LARISEL larisel mama sa ne zici daca vin lucrurile alea si dak sunt la preturile alea intradevar
off mie una imi vine sa iau toate hainutzele si bodyurile de la baietzei si pompa si sterilizator avent de ce or fi atat de ieftine? care e faza? nu e nimic dubios la mijloc?
30+
Yannis