Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Salutari de la birou...voi va bucurati de weekend iar eu muncesc in weekend. Sa-l aveti asha cum va doriti...senin si luuung!

34+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Mi-am adus aminte...
Doctorita mi-a spus sa nu mai conduc...
Mi se pare o pedeapsa crunta, avand in vedere ca eu stau langa Iasi la vreo 3, 4 km si nu ies din curte decat cu masina, toate cumparaturile si viata mea sociala sunt in Iasi; aici am venit ca asa i-a placut sotului sa-si faca casa la aer curat si nu avem pe nimeni apropiat prin jur.
Asta ar insemna sa fiu arestata la domiciliu caci sotul meu e cu treaba lui si nu stam unul dupa altul

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neataaaaa!

gratiana77 super cadita, imi place f mult
larisel ce multe lucrusoare ai luat tu! cred ca esti aproape gata cu pregatirile,eu tot am impresia ca nu o sa-mi trebuiasca atatea . cred ca o sa cam umble sotul in baza mea sau bunicile dupa maruntisuri
am vazut ca ai luat pampers si verde si alb, stii care e diferenta intre ele?

o sa merg la maredi ms muuuuult

Dana 30+ cu

Pampersii sunt tot marimea 1...am luat si pachetul verde ca e mic si m-am gandit ca imi trebuie la spital si sa nu iau din pachetul mare...dar am aflat ca nu am nevoie de pampersi, imi vor da acolo.

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

acu sa intreb si eu...........
pe cadita ai dat multi bani???????????

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Caditza a costat 65ron si picioarele de metal 75ron, in total 140ron.

AMR maxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, daca nu te-a si durut, eu cred ca sunt contractiile alea de antrenare, Braxton Hicks, care nu-s periculoase. Sper!, pt ca si mie mi se intareshte asa de multe ori pe zi, cica sunt normale. si dr. mi-a zis la fel, sa nu doara si sa nu tina multe minute (max. 2). acum, patzita cum esti, sufli si-n iaurt, plus ca nu e sotzul tau....
injectiile se pot face oricand, chiar daca se declanseaza travaliul prematur, cica isi fac efectul (sau nu...si cu o zi-doua inainte.
nu te mai gandi la toate relele, lasa-l pe dr. sa se ocupe de asta si tu doar zapaceshte-l cu intrebari, de cate ori ai, ca te linistesti mai bine si mai rapid (doar il platesti, WTF!!)

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Salutari de la birou...voi va bucurati de weekend iar eu muncesc in weekend. Sa-l aveti asha cum va doriti...senin si luuung!

AMR maxim 4 saptamani

multumim, si al tau la fel, dar scurt la birou cand iei pauza de la job II?? cand nasti? spor!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
danasor eu nu am facut injectii din alea si acum ma apuca panicile ca daca daca daca Doamne fereste cine stie ce se intampla? poate ar fi fost bine sa fac, dar mie dr nici nu mi-a zis de ele, eu numa am auzit pe forum au ma facut ceva fete.

30+ Yannis

Da si tu un telefon doctorului si spune-i de contractii, la banii care-i dam pe consultatii cred ca putem sa-i "deranjam" cu un telefon
Cu injectiile stai linistita: iti povestesc ce mi-a spus un mare doctor. In Romania s-au format doua scoli mari de medicina: scoala Bucuresti si scoala Iasi. In general se cred unii mai destepti ca altii. Niciodata daca ai sa mergi la doi doctori diferiti nu ai sa gasesti acelasi tratament si chiar iti va spune ca tratamentul celalalt era prost.
Eventual discuta cu doctorul tau, depinde cat e de deschis la discutii, si intreaba-l pentru tine de dexametazona.
O prietena de-a mea a nascut la Elias cu Vladareanu si a facut si ea dexametazona, asa ca nu stiu ce sa mai zic, ai incredere in "nenea doctor"

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel off pai nu stiu ce mai ia Yannis ca eu de la 28 de sapt nu am mai luat un gram... asa sunt iau cate un "HOOOP" 1.5 kile si apoi stagnez 3-4 sapt...si iar hooop . Acum cu ce spui tu acolo.... pare intelept sa iau si sterilizatoru mai incolo, daca oi avea nevoie...nici nu stiu ce sa zik.... Desi io zik ca e bine sa il ai in casa mai sterilizezi tetine balarii...nu stiu m-ai pus mai mult pe ganduri.... In sterilizatoru ala intra numa biberoane? oi putea steriliza si jucarele mici de rod ei sau canutze linguritze chestii de la mancare diversificata? stie cineva?
gratiana77 si euu si euuu azi lapte cu cereale si miere si la fel...nu ma omor cu ele dar ptr bebe....orice!
gratiana iarba verde? gratar? deja simt gustuuuull!!! carnita pe jar asa
Tanaion stii cumva, patutul se poate lua si pe alte culori decat alb? un lemn natur ceva? si comoda are? MERCI!

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

da...akm am aflat k e sarbatoare dupa ce am bagat masina de 2 ori

alexutzzza si eu am din alea nenumarate zilnic

larisel spor la trb si sa termini kt mai repede

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

danasor, pai 3-4 km mi se pare... pana la coltz. eu am 8km pana la supermarket si altfel... murim de foame
a zis sa nu conduci deloc, sau sa nu stai mult la volan?
lasa, ca trec repede, iar daca vine iarna cea mare nici nu mai ai ce regreta

poze

Mergi la inceput