Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca Luto, spune-mi te rog referitor la uleiul ala de masline, voi l-ati fiert sau il folositi asa direct cum e cumparat? Multumesc |
Buna dimineata draga mea,
noi il folosim direct din sticla cumparata. Am gasit unul care are si pulverizator

Adica sa pui frumos pe salata cu sprayul..altfel nu-mi imaginez la ce foloseste sprayul....Oricum sotul nu-l da direct pe corpul lui Davidutu, il ia inati in palme sa se incalzeasca un pic si apoi il pune pe pielicica.
Stii, ca e rece si cand te dai cu crema pentru la soare
Acum, sa vezi faza ca a fost o prietena pe la noi si mi-a spus ca ar fi bine sa iau ulei de masline simplu, adica dinacela mai tulbure si nu extra virgin cum am eu; pentru ca acesta din urma mai trece prin cateva etape de prelucrare si i se mai pierd din calitati.
Asa ca data viitoare cumparam unul pe care nu scrie ca e "fata mare", de care am si vazut la magazin si sa vedem care sunt diferentele...poate ii ramane lui Davidutu si o bucatica de maslina intre detetutele de la picioare.
Eu sunt foarte multumita pentru ca daca in prima faza e uleios apoi se absoarbe in piele cat mananca dupa baita si cand adoarme deja e pufos de-ti vine sa-l mananci cu totu'. Body-urile cu care doarme nu mi se pateaza si nu se murdaresc...numai prospul de baie pe care il si maseaza Adi..dar iese la spalat fara nicio problema.
Voi cum procedati ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Neata!!!!
uraaa!petrecere!!!Am fost sa må aranjez putin,
luto cand am citit ca e petrecere
La multi ani si cat mai multe lunite, dragul nostru parlamentar *Rådulesco
Un dans ceva se poate??!![]()
Kemsy La multi ani!!ITi doresc o zi minunanta alaturi de cei dragi
Moame ce bune-s praji..Multumim Liliac
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
si eu am uitat sa o felicit pe Kemsy sa fie fericita si voioasa si sa inceapa dansul 

La multi ani Kemsy draga !!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Andre mami scumpa de Chiara...pai mai fac un drum dupa salam de Sibiu ca nu-mi trecuse prin cap sa iau, si cu cafeaua italiana, m-ai prins |
(nu stiu daca e marea intalnire maine, as vrea sa nu fie inca, dar vedem).
37+
Chiara Ada
Iulika29 spune:
Fetelor azi m-am trezit tare voioaså si fericitå..este soare si 10 grade
asa ca plec olekuta de la petrecere så ne rasfåtåm in acest soare minunat de noiembrie..la un gratar bineinteles

![]()
Si så stiti a au inceput zilele cu palpitatii pt mine dar sunt palpitatii din acelea faine
..Aseara ma gadileam si ne distram de minune cu BRucu ..avea un ras de nu ne mai såturam..si asa el de bucurie facea podul si radeam i-aute Bubule face podu fii-tu si uite asa parca ne atragea atentia si cand ne uitam noi si il sorbeam numai odata a facut vant mai tare la incercarea lui de aface podu si paf a cazut cu nasul in jos..S_A INTORS !!!!PE burtåå!..BIninteles ca de pe burta inapoi mai dureaza ceva..
Vå pup mult si revin ca aici se intuneca repede!!

![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Iulika ce fericita sunt pentru tine. Cred ca esti tare bucuroasa de isprava lu' Bruculica. Esti ca o "deschizatoare de drumuri" pentru mine pentru ca astfel aflu si eu ce urmeaza la Davidutu.
Acum apuca si el prosopelul, ma trage de tricouri...avansam si noi incet incet...sta in fundulet daca il tin ...nu se mai scurge 
si daca e pe spate si-l trag de manute sa-l ridic se ridica in fudulet fara sa-si mai lase capul pe spate cum facea .
Cata mandrie intr-o inima de mamica pentru asa niste realizari minunate....cum descopera el lumea in fiecare zi si cum invata cate ceva nou iar noi parintii suntem langa el sa-l aplaudam, sa ne mandrim din cale-afara si sa-i iubim enorm.

mary_07 spune:
Buna dimineata
La multe multe lunite Radulescule
Kemsy,la multi ani ,sa fii fercita alaturi de cei dragi!!!!
Azi noapte am avut si eu parte de o sperietura a la Iulika
...Razvi era intors invers
de-acum incolo asteptam si intoarcerea pe burta
ca vad ca il copiem indeaproape pe Bruculica
Azi facem si noi 3 lunite
facem cinste cu un pahar de suc si un fursec pt toata lumea
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
miany75 spune:
carinablanca multumesc inca o data de raspuns.M-am luminat si eu ,finally![]()

Multa sanatate si bucurii tuturor sarbatoritilor

!Vad ca aveti petrecere mare in zona!
P.S scz pt.intruziune ..nu va suparati ,dar o sa mai trag cu ochiul pe la voi ,ca sunteti mai "avansate"..
si poate o sa va mai deranjez..
carinablanca spune:
Luto, noi dupa baita ii facem masaj cu crema pentru piele sensibila de la nivea, ce s-a dovedit ok, insa i-au aparut pe pielea capului niste solzisori din aceea de piele si as vrea sa scapam de ei fara medicamente. asa ca o sa incerc si eu cu uleiul de masline care il am acasa.
multumesc mult
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

lutoniana spune:
si tu Mary yuhuuu, pai azi se face un chef de pomina.
Eu recunosc ca nu ma uit pe prima pagina ca pana mi se incarca se face seara...si stau aici cuminte unde se scrie 
Numai bine iti doresc alaturi de cei 3 baieti si de nasu' sa serbati frumos si eu ma bag si la fursecuri !
Te pup cu drag si sa aveti parte de o zi minunata