Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Buna dimineata fetele mele!Azi, zi mare pentru noi, asa ca toaaaata noaptea m-am straduit sa fac bunatati sa am ce sa intind azi pe masa ca doar o data-n viata face ficiorash al meu o lunita!. |

37+
Chiara Ada
Ioanna81 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Dupa ziua de ieri am dormit neintorsi. S-a trezit baiatul meu la 6 si a papat si apoi la 8 jumate si acuma se joaca cu tati!
ce frumosi sunt ei amandoi cum se joaca!
La multe lunisoare si mami sa fie acolo 1000 de ani sa faca bunatati pentru baiat! 
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
madalina84 spune:
Neatza
Va ofer o 

celor care le savureaza dimineatza
La multi ani copilasilor care fac azi o lunita sau doua
Eu sunt franta,ca azi-noapte nu mai aveam somn,am cautat mesajele de redare a stafetei,am bocit in sufragerie in timp ce fii-mio dormea linistit,si ghicici ce?cand imi era somnu mai drag sa trezit urlatoarea
,undeva pe la 7 fara,ca de el dormise toata noaptea cu trezirea de papa.L-am mai pacalit eu cam vreo juma de ora in care nu stiam cum sa-mi tin ochii deschisi dar se pare ca e mai inteligent ca masa si face ce vrea![]()
Iata-ma acum band cafea,"plangand" dupa un somn bun si cu ariciu in ceea mai mare forma,cu chef de vorba sau rasfatat....mama e la munca,tata are treaba si azi sunt pe post de sefa de intretinut baiatu asa ca jos palaria pentru cele care nu au nici un ajutor si care au timp sa faca toate cele si pe deasupra sa mai intre si pe forum

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
lutoniana spune:
Buna dimineataaaa,
doar nu era sa lipsesc de la chef.
Beau si eu o cafeluta buna,niste nectar si ceva prajiturele ca mi-e teama sa nu dau jos ce am acumulat cu atata dragoste si voiosie in 9 luni.
Liliachio zic si eu ca Mamai de Chiara, ceva prajituri cu foietaje, creme, zahar si multe calorii, ai ? ![]()
![]()
Sa se faca mare feciorul mamii si sanatos, sa bucure familia si sa sa o completeze cu ceea ce e al lui.
Multa iubire si satisfactii pentru parintii super meseriasi ce-i are.
Danangie inteleg ca tragem chef mare azi. Sa iti dea Dumnezeu putere sa depasesti aceasta perioada mai grea si sa reusesti sa culci comorile seara asa cum iti doresti tu.
Te imbratisez si vreau sa-ti spun ca esti o mamica minunata.
Iulikaaaa
hai mami ca e chef de dimineata ...de cand tot astepti tu 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
Mada.....Mada toata sarcina ai fost obraznica si ai dormit tot aiurea si acum nu te dezici...pai regula numaru I care nu se incalca orice-ar fi e ca tu bagi cornul in perna in acelasi timp cu copilul ca sa ai putere si energie sa te joci cu el cat e treaz.....
Of of ca tare neascultatoare mai esti ![]()
Nela pai se poate..hai sa ne luam de mana ca si eu am o mare neclaritate:
se trezeste David dimineata asa horcaind pe nasuc, nu are cine stie ce mucisori dar ceva dinaceea aposi.....si peste zi ii trece. Stranuta de cateva ori (el oricum stranuta de la nastere dar am citit ca nu e semn de raceala la bebelusi) si apoi pana mananca masa de la 8, pana mai doarme pana il schimb nu mai are nimic nimicuta.
Acum eu suspectez ca e ceva cu aerul din dormitor. Cald tare nu e, de aerisit aerisesc zilnic dimineata si uneori putin de tot seara....ce naiba sa fac ?
Sa pun ceva apa pe calorifer numai ca nu merge mereu caloriferul, ajuta ?
Multa sanatate Anei si explicai sa nu mai chiuie ca nu suntem la nunta 

Manga asteptam povestiri de la eveniment si poze evident....

Sa fie Aidan baiat cuminte si sa savureze evenimentul la adevarata lui valoare spirituala.
Eu nu pot sa inteleg nici in ruptul capului de ce pun astia hainite albe pe fon alb in poze, la magazine ? 

Am vazut asta la multe magazine de copilasi....sa fie chiar asa incapabili sa nu realizeze ca nu se vede nimic ?
Sau poate numai eu sunt chioara de-a binelea chira daca mi-am facut ochelari
Distractie faina !
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
Ioana neata. Si mie imi place cand se joaca baietii...si eu in loc sa merg sa fac si eu ceva pentru mine ca as avea putin timp stau si ma uit, si admir si rad...si ii privesc si nu ma mai satur de ei.

lutoniana spune:
dar ce faceti ? daca nu veniti termin toate prajiturile singura...cate una...cate una...nici nu bag de seama cand s-a gatat platoul ![]()
Liliachio ai si ceva rezerve ?
liliac1 spune:
Andre mami scumpa de Chiara...pai mai fac un drum dupa salam de Sibiu ca nu-mi trecuse prin cap sa iau, si cu cafeaua italiana, m-ai prins
da' daca-mi spui cum se face, ma straduiesc...
Sarea pt cartofi prajiti este pe masa, iar icrele tocmai ce le-am batut cu manutele-astea doua ale mele.
Deci, vii?
Tu cum mai esti? Te pregatesti sufleteste pentru marea intalnire de maine??
Luto pai n-am spus ca m-am trezit cu noaptea-n cap sa bag la cuptor?? Se poate sa nu fie de-alea cremoase si gretos de dulci???
Kemsy 

La Multi Ani si tie!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si de impliniri!
fata curajoasa.
Hai, ca e party aici la noi...poti sa aduci sampania de adulti ca eu numai de-asta de copii am reusit sa iau 

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
carinablanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miany75
multumesc mult de raspuns ...sa inteleg ca dupa 6 saptamani de viata sau cum ?! scz-ma sunt cam chiauna de somn... ![]() ![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Exact. ultimul supozitor l-am folosit chiar inainte de botez si de atunci nu am mai avut nevoie. SI am inteles ca si la alte fete s-a rezolvat asa.

de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE

carinablanca spune:
Buna dimi si 

tuturor sarbatoritilor zilei de azi,
Madalina ti-am vazut scumpetea de baietel
. Sa fiti amandoi sanatosi sa sa te bucuri de el.
AM vazut site-ul si vreau sa te intreb unde ai trimis mail ca sa comanzi? Cat costa transportul? Mie o ciuda ca am gasit produsele astea pe situri straine cam cu 50-75 ron.
Luto, spune-mi te rog referitor la uleiul ala de masline, voi l-ati fiert sau il folositi asa direct cum e cumparat?
Multumesc
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE