Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 20
selen80 spune:
Elle baga somn acolo, lasa recuperatu' pe cand or veni zile mai bune...
IUliapapusa multumim de aprecieri..intr-adevar, pe la 16 deja nu prea mai e soare, si eu as fi imbracat-o mai grosut....dar noi am fost la pranz, pe la 12, era soare puternic si vant deloc....ma rog, fiecare face ce vrea, dar eu stateam cu teama ca o sa observe soacra-mea ca a noastra e cea mai primavaratica si o sa comenteze
si-asa ieri,c and am iesit in curte, era chiar mai cald decat azi, si i-am scos caciulita, si a sarit repede: NU TE JUCA, RACESTI COPILU'! de parca eu am chef de joaca cu sanatatea copilului meu
dar erau cam 22 de grade afara, fara vant, si i-am zis si ei, ca la orele de logica: daca afara e mai cald decat in casa (lucru pe care chiar ea il declarase cu juma de ora mai devreme..), si in casa o tin fara caciulita, afara de ce sa i-o pun? n-a mai comentat decat sa o plimb doar pe la soare ![]()
asta cu dedicatie si pt Ioanna care tanjea dupa ajutor....uite ca nici asa nu e prea bine ![]()
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Se poate ca de epuizare sa scada laptele? Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Oooff mami
si un 
Se prea poate inca....e unul din dusmanii mari ai productiei de lapte.Mi-au spus-o si dr din maternitate si pediatrul
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Maria,felicitari micului crestin si asteptam cu nerabdare pozele
Selen,sa va fie de bine plimbarica...te invidiez
la noi de aproape o sapt e ceata si ziua si noaptea.Am scos de catvea ori capul la aer si gata,inapoi in casa
Andre e bine ca sta sa se mai "coaca" putin Chiara
ne pregatim sufleteste pt weekendul viitor
Ralucule,ma bucur sa te citesc
Pupam dulce Alexutul zambitor
...ne e dor de tine,de posturile tale atat de frumoase si pline de incarcatura emotionala..
Am iesit si noi la plimbare azi cu cel mare,am fost si la vot apoi l-am lasat la ai mei acasa ,pana maine la amiaz

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
selen80 spune:
Ralucutz ma bucur ca te mai "auzim", dar imi pare rau ca nu cu vesti mai bune....oricum e bine ca Alex va ofera si momente minunate drept multumire pentru eforturile pe care le faceti cu el 
si imi pare rau ca si Angelli are in continuare probleme..
Mary nu stiu daca ai de ce sa ne ivnidiezi, ca si la noi de obicei este vant, dar uite ca ieri si azi au fost exceptii, de am stat si noi cu orele pe afara....
gata, am fost si eu la vot....am incercat si cand sa plecam in oras, si la intoarcere, dar era o coada de zici ca se dadea ceva gratis...si numai la vot nu am stat la coada
acum la 8 seara deja era lejer, doar cateva persoane....m-am dus mai mult pt referendum decat pt presedinte...acum a plecat si sotz (mai devreme l-am lasat cu Ebru, ca de azi sunt "soacra-less"
), si a zis ca le face si scandal ca nu s-au organizat cum trebuie ca sa nu fie coada asa mare pe zi ![]()
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
Seara bunå!!Vreau sa urez La multi ani tututor sårbåtoritilor de azi!
Eu am ajuns acasa mai devreme dar am luat un somn profund de vreo ora juma timp in care sotu s-a distrat de minune cu asta micu
Nu i-am auzit gura deloc..eu stiu ce i-o mai fi promis
(in afara de colectia playboy)![]()
Fetelor påi eu de aici din tara ploii pot så va invidiez??I-auzi 22 de grade
..nici nu mai zic nik..eu ma bucur ici-sa cand nu mai ploua si daca mai sunt si 7-8 grade deja e parfum pt mine![]()
Selene pupu ochioasa frumoasa
..ce priveliste fainå..deja imi imaginez ce poze faine vor veni la vara cand mergeti voi intre gagici la plajå

Manga pupåm micul crestin si asteptåm pozici..si prietenilor tai suedeji spune-le ca e tare nasoalå vremea så stea acolo ca sigur e mai bine..
Mami de chiara ma bucur mult ca te-ai mai linistit..MAi e atat de putin..

Raluk imi pare bine ca ne mai scrii..incet incet se vor linisti apele..ce ma bucur ca Alex va zåmbeste si asa te mai incarci si tu ca tare tristutza ai mai fost..
Agelli imi pare rau ca te chinui asa..off ce greu tre så va fie.. la oboseala atatea ganduri rele vin off..må rog så treaca repede perioada asta si så va bucurati intru totul de bebe..
Mary dar unde locuiesti tu??Cå descrii perfect vremea de aici..numai ca aici e in plus si ploaia
Ellenuta pupåm pe Anna så ii treaca coliceii aia urati..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Uite ca am avut noroc ca e duminica si deci l-am mai pasat pe Alex si la bunicul lui, ca eu cu mami meu suntem deja extenuate
.
Am mai vrut (dupa o fuga de scroll prin subiecte) sa o pup pe Andre si sa-i spun ca sunt cu ea in gand. Vorba lui Bia, ca tare mi-a placut cum a spus, cand alaptez voi spune o rugaciune si pentru tine
(si alaptez cam des
)
Monikus imi pare rau ca suntem in aceeasi oala. La mine ieri a functionat bestial foen-ul, se oprea instantaneu, azi nu mai merge
. E din ce in ce mai rau cu plansul, chiar si noaptea nu mai doarme deloc... Ce voiam sa-ti spun: eu nu am incercat sa-i bag medicamente pe gat tocmai pentru ca al meu partzurile le scoate relativ normal (cu tipetele de rigoare, dar nu urla sau plange). Si am vazut ca medicamentele sunt pentru gaze. Al meu cred ca se incadreaza cum spuneau astia de la babycentre ca au unii colici ca nu se acomodeaza la viata asta nashpa de afara
si sistemul nervos nu le este dezvoltat. Mai sa ascult de dna doctor si sa-i dau medicament de nebuni (mi-a dat pentru voma ceva pentru probleme psihice... de nervi am tot aruncat reteta). Dar uite ca poate s-ar potrivi. Deocamdata pun in balanta situatia. Eu mai pot rabda si suporta orice (decat sa-i bag medicamente si sa nu functioneze, ca la atatia alti bebei, ca m-as da cu capul de pereti), dar cand voi considera ca el ramane fara oxigen din cauza plansului isteric prea mult, atunci voi baga orice medicamente pentru bolnavi psihici.
Dana si noi avem cosuri, dar ne trec zilnic, si apoi apar in alte parti, fara sa fac absolut nimic. Vorba ta, din moment ce nu-l deranjeaza, de ce sa-l dau cu tot felul de creme, ca alea tot in ficatul lui ajung... mai ales cele cu hidrocortizon...
angelli mami scumpa, pot doar sa te pup cu drag
si parca mai prind si eu o imbarbatare daca ma departez de problemele mele si te incurajez pe tine ca va trece... vorba lui tati cand ma aude ca ma plang "cumva tot o sa fie", dar o spune mai ardeleneste... ![]()
Melania, Selen, Iulika va pup cu drag
. De fapt, sa nu credeti ca daca am citit in diagonala nu mi-a sarit in ochi din cand in cand numele meu, cand vedeam lumea intreband de mine. Deci va tzuc (ca la Maramu') cu mare mare dragoste pe toate 

.
Maria felicitari pentru Botez! Mi-a sarit in ochi treaba cu vaccinul tau. Doamne ajuta sa nu fie nimic rau, nu inteleg de ce nu puteau si medicii aia sa astepte pana te decizi tu ca mai vrei bebe. Eu tot asa cand ma gandeam in urma cu cativa ani ca urmeaza un bebe candva, de prea mult zel am citit ca trebuie facut vaccinul asta de rubeola. Ca e grav sa o faci in sarcina (de parca cunosc pe cineva care ar fi avut vreodata rubeola
). Inainte de treaba asta am analize multe facute in care nu aveam anticorpii tiroidieni anti-tg. Dupa isprava mea mi-au aparut anticorpii in toate analizele. Am inceput sa caut pe net de la ce apar astia si am citit ca de la intoxicatie cu mercur. Nu am plombe de amalgam asa ca singurul mecur cu care am venit in contact a fost prostia de vaccin. Si am citit ca e si vaccinul cu cea mai mare cantitate de thimerosal, conservantul ala pe baza de mercur. Prea tarziu... Sa speram ca la tine nu se va intampla la fel.. 
Scuze fetelor ca nu raspund fiecareia in parte, nu am timp sa intru pe poze, nu am timp sa citesc tot ce scrieti, doar ce imi sare in ochi din ceea ce scrieti, si unde vad numele meu fac halta
.
Va tzuc 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 ............... doar ce imi sare in ochi din ceea ce scrieti, si unde vad numele meu fac halta |
Raluk16

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
adimercedes spune:
Pup fetele!!! 
Nu, nu m-am relocat pe luna, desi au gasit apa...
Insa am avut niste zile teribile 
Am reusit sa citesc cap de fata si penultimul de la cap catre caoda, am ajuns undeva la jumatate.
Luto, Raluk, Dana, Nela, Andre, Kawaichan si restul trupei de mamici, multi pupici de la Canguralia!
Andre, ce ma bucur de vestile bune!!! D-ne ajuta sa fie bine pana la capat!!!
Dana, Luto are dretate cu bubitele alea si tratamentul lor. Eu mai adaug ca bubitele respective sunt din cauza secretiei ff mari de sebum, doar acum la bebelushie si in adolescenta au cantitati din astea! Eu la Lisa foloseam ser fiziologic, curatat bubitele la fiecare alaptat si asteptat sa treaca! Rabdare. Stii ca am dreptate, hai, fii rationala ![]()
Iuliapapusa, la rotofeia ta scumpa eu as schimba laptele. Mi se pare extrem de devreme sa te gandesti sa ii dai orice altceva in afara de lapte si,e ventual, putina apa sau ceiut daca ia formula doar. Orice altceva inseamna DIVERSIFICARE si 2 luni e EXTREM de devreme. Eu cu "faina de orez", adica cereale!!! am inceput diversificarea la Lisa, la 5 luni jumate!!! Nici sa nu iti treaca prin cap sa ii dai altceva fetei pana la MACAR 4 luni! Eu iti recomand sa icnerci un alt lapte, poate nu e destuld e satios pt ea. Gandeste-te ca ea a fost si inainte de termen, si micuta si mi se pare total deplasat sa iti bati joc de sistemul ei digestiv imatur. Parerea mea...
Nu mai imi amintesc ce am citit, ca am o durere de cap de simt ca imi pica.
Despre noi, sa iau in ordine inversa!
Azi am fost cu Adam la controlul de 6 sapt si la vaccin. Totul e ok, evolueaza super. La vaccin a fost bine. Ii dadusem de acasa o doza minima de Panadol, ca sa il ajute, in primul rand, cu durerea. A cam plans, saracu', la intepaturi si s-a consolat la san, dar apoi a urlat pana l-am lasat in pace si l-am pus pe umar. A adormit instant. Concluzia: unii bbi plang sa FIE LASATI IN PACE!!! Adam plange uneori asa, fie ca e tinut in brate, fie ca e la san. Mai ales la san, sta cu gura deschisa si cu sanul in gura si urla. Il pun in patut, se mai plange el putin si apoi sufla usorat si se culca
.
De vreo sapt urmareste obiecte, ne urmareste cu privirea, adora caruselul de deasupra patutului, chiar il verifica atunci cand il pun in patut, sa fie sigur ca e in locul care trebuie! Are jucarii de plus bagate printre gratii si doarme cu mainile sub ele, ii dau siguranta si il calmeaza. L-amlasat si pe jos pe gym (centru de activitati) si i-am pus un elefant urias langa el, si l-a tot pocnit cu pumnul sa obtina diverse sunete, foshnete etc.
De ieri rade cu toata gurita, e tare vesel cand i se zambeste.
Noaptea doarme relativ bine, dar mai are nopti cand ne capiaza. Suntem pe Infacol inca, deci, e ok. Ziua are 2 reprize bune de somn, dar numai in carrier, in carut sau, cel mai bine, in brate! Iri a dormit pe sot de la 9:30 la 12:30 si pe mine pana la 1:30! Nici macar pp/kki nu facuse
.
Insa am avut zile grele cu Lisa, ca a ajuns-o "lipsa" noastra si a fost cumplit. A plans serile, se comporta ciudat, acum 2 seri mi-a zis mie si sotului sa plecam, ca vrea sa doarma singura, ea care nu adoarme decat cu cel putin unul din noi
. Si cand plecam urla ca de ce am plecat. Apoi ca vrea sa doarma in pat la noi, apoi dupa ca ce se instala, ca vreas a doarma la ea si tot asa. Il trezise pe Adam ca a sarit pe el, i-a scos suzeta si el urla, saracu' in patut, ca trebuia sa doarma. Si tot asa. Deci, Liliaco, vezi bine ca nu doar fii'ta are trairi si sinteimente din astea. Asa ca alaltaieri am petrecut mai mult cu Lisa si ieri am fost doar noi 2 la shopping si si-a ales slapi, saboti, i-am luat un zmeu, abtibilduri si a fost mai ok. Trebuie musai sa fac asta mai des!!! Asa ca il voi pasa pe Adam lui taica'meu la ora de somn ca sa ma pot ocupa de Lisa. Dar daca vom avea iar temperaturi de +40*C ca ieri si alaltaieri, nici macar din casa nu vom putea iesi
.
Fug sa beau niste apa si panadol, ca mor de durere de cap. Mai intru eu, sper ca nu peste 2 sapt
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
lutoniana spune:
Adimercedes imi era dor de tine 
Nu sunt toate de bine in ceea ce povestesti dar in general te descurci si faci fata, asa cum stiam ca poti si stii.
Sustin si eu cu tarie cele spuse Iulieipapusa cu atat mai mult cu cat am vazut un lapte care scria ca e pentru bebelusi infometati 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009