Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Miany,ii dau NAN1 si papa bine,pune in greutate bine. Scaun are o data sau de doua ori pe zi. A avut la inceput scaune tari,credeam ca e constipata,si am folosit stimularea cu termometrul,acum nu se mai pune problema,se descurca singura. Dar,cand nu face pt mai mult timp,la inceput iese tare si inchis la culoare(verzui),iar cu cat iese mai mult,iese mai moale si de cul galbena.
Cu iesitul afara poate v-a spus asa pt ca Davidutul era micut...

Betty,imi pare rau sa aud ca Mario e gelos...sunt sigura ca va trece peste aceasta etapa,se va acomoda noii situatii. Cum spunea si Miany,poate ar trebui sa incerci sa-i acorzi mai multa atentie(pls,nu te supara ca imi dau cu parerea,sunt sigura ca tu stii ce e mai bine sa faci).
Imi pare rau sa aud ca se extind petele....De la doctor ce v-a mai spus?
Multi pupici si sanatate!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Condoleante Alexa, doamne ce ma doare sufletul...ma rog la DD sa iti dea putere sa treci peste aceasta tragedie si sa vina repede un alt sufletel care sa va umple golul lasat de Maryam

nu ma pricep la cuvinte...as vrea sa stii doar ca sunt cu gandul la tine la fel ca toate fetele de pe forum

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi acum am vazut ca ai nascut cu Dr Scurtu. E un dr de nota 20. Lucreaza cu Dr meu si la mine a fost mana a II a si el a facut toate monitorizarile. Si eu am numai cuvinte de lauda la adresa lui mai ales ca il cunosc din mai de cand am fost internata.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Lavi ... cand mi-e pofta de cafea ma gandesc la cele virtuale pe care le faceai in fiecare dimineata si imi trece pofta (si asa Sabina e agitata daca mai beau si cafea....)

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Monis te-ai suparat pe noi?

multumesc mult pt comentarii la pozici...Simina tare mi-au placut pozele tale, am gasit si eu site-ul cu pricina

ps: poze noi pe contul comun...va pup pe toate, tre sa fug ca suzeta nu mai are efect "mamy mi-e foameeeeeeeee"

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Am mai adaugat si eu o pozica cu Annabelle,sper sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi ma bucur ca Annabelle ia bine in greutate si ca nu aveti probleme de la laptic...noi se pare ca ne cam constipam...(am inteles ca Nan e unul din cele mai "constipante "),avem scaun numai la 3-4 zile si atunci cu juma de supozitor...ne mai chinuim un pic ,daca e tot asa ma bate gandul sa-i schimb lapticu..vizavi de plimbarica ,probabil asta a fost motivul ,dar eu nu am mai rezistat ..si nu cred sa-i faca rau..

acu i-am dat sa pape..abia ce am terminat..si l-a apucat sughitul..mereu sughite ....tie nu ti se intampla?!

Tare dulce nora mea ! Si iti seamana de numa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor,vacesc..ma duc la somn..sper sa ma lase sa dorm...o noapte linistita tuturor..

Mergi la inceput

Miany,voi tot NAN papati? Poate ar trebui sa vb cu pediatrul si sa i-l schimbati. Pediatrul ce zice,de ce se constipa?
Nu am scos-o zilnic afara,doar in zilele frumoase.
Domnisoara mea,dupa ce a papat la 9,nu a mai avut chef sa doarma,asa ca ne-am jucat...si ne-am tot jucat,apoi a inceput sa planga si a `capatat` iar biberon la 11:30,cand am uitat sa-i dam Infacol...sper sa nu o apuce colicii iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

noapte buna miany

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput