Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!
Raspunsuri - Pagina 9
dienutze spune:
Buna fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebelusilor!
Imi este tare dor de voi toate, dar micuta minune ne ocupa timpul rau de tot! Abia joi dupaamiaza am ajuns acasa si incercam inca sa ne intram intr-un ritm. Noi am avut niste emotii mici in maternitate dar ne-a ajutat DD si am trecut cu bine peste problemute.
Acum suntem mici si dragalase, sugem san (cand nu e cu furia laptelui , dar mami a inceput sa prinda curaj si se mulge bine).
Fetelor care nasteti cu cezariana mergeti fara emotii, totul decurge f bine, recuperarea este f usoara! In a cincea zi de la operatie aveam grija singura de pui si reuseam sa aranjez si prin casa cate ceva! Eu sunt sigura cu sotul si e destul de solicitanta viata de parinte, sunt o mie de nimicuri pe care trebuie sa le ai in vedere.
O sa ne intram noi intr-un ritm pana la urma!
Pup dulce toti bebelusii si toate fetele de care imi e f dor!
Incerc sa intru pe forum mai des, sa pun si pozute, dar nu promit nimicut acum, sunt inca pe program haotic.
Mica minune, Natalia Oana, ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!
Monica9 spune:
Am ajuns acasa si noi. Pe bebe o cheama Sophia, a avut 3300 si 51 cm, si APGAR 9. Am facut cezariana pe 18. Suntem ok dar pe mine inca ma cam doare operatia, dar sigur va fi mai bine mai incolo.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 38+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
mariaandreai spune:
Condoleante Alexa. Nu pot sa imi inchipui cat suferi tu, doar stiind cat de tare ma doare pe mine, care am vazut-o doar in poze. Sa iti dea Allah putere.
Maria 36+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
anidaz spune:
La ora 6,48(24 ora lui Jay),avea dilatatie 10 si epidurala facuta ,este in sala de nasteri ,mai multe detalii dupa ce iese!
Hai Jay ca acusi iti tii in brate comoara!Are deja 19 ore de travaliu,
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
Andrecluj spune:
Buna dimineata Lumi, Ancutza Minunile voastre sunt tare tare reusite, sa va traiasca in armonie si sanatate. Zuza Zuzi Felicitari! Jay Probabil s-a terminat deja chinul, dar agitam pana primim vestile bune. 37+ Chiara Ada
dankutza spune:
Bun venit pe lume, Andrada Ioana!
35+ moi si Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
DianaR spune:
Alexa, condoleante! ptr ingerasul Myriam!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
La multi ani Stefania! Stefphy sa-ti traiasca printesica!
Hai Jay! Mai un pic!
Felicitari fetelor care au nascut intre timp!
Ma iertati ca nu intru, nu imi ajunge timpul... Mamicile care au deja copilasii in brate cred ca ma inteleg, plus sa mai adauge 2 copilasi care cer si ei atentie, sa nu mai vorbesc de gospodarie, mancare, rufe etc. etc.
Teodora e relativ cumintica, suge binisor dar prefera sanul drept, pe ala stang nicicum nu-l vrea. Deocamdata il mulg si tot sper ca o sa-l accepte cand mai creste si o sa fie mai papacioasa. Ma dispera ca suge la 4 ore ziua si noaptea la 6 ore, intre nu vrea sa pape nici batuta. Nu sunt obisnuita asa, ceilalti doi sugeau dupa un orar haotic si destul de des. Creste cu viteza melcului dar bine ca totusi pune ceva ceva pe ea, cu asta chiar ca sunt obisnuita de la ceilalti doi.
Pup burticile si puiutii!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
simonette spune:
Felicitari Zuza-Zuzi!!!! Refacere rapida si mult laptic!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!