Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor cine ma lumineaza si pe mine? Tocmai mi-au sosit cutiile cu infacol din Anglia si vroiam sa va intreb voi cum le dati la bebicii vostri, cum scrie pe prospect sau aveti ceva sfaturi de la pediatri?
Ca la sab simplex de ex scrie 15 picaturi inainte de fiecare masa si pediatra a zis 10-15 picaturi de 3 ori pe zi.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Saru'mana Lumi la prima intalnire cu bebicii fac cinste.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am vorbit adineauri putin cu Dienutze. A ramas consternata si ea cand a auzit de Maryam.

Sunt acasa in formula de 3. Se confrunta cu furia laptelui.
Ce nu i-a placut la spital a fost ca asistenele cand veneau, le trageau de sfarcuri ca sa vada ce iese. Foarte dureros!
A trebuit sa ii cumpere alta pompa pt ca cea manuala nu facea fata. O dureau mainele de pompat. Dupa parerea ei, e mai buna cea electrica. Acum are una de la Primii Pasi.
Cele care se pregatesc de nastere, ar fi bine sa luati ceva pt colici in bagajul de spital, asa m-a sfatuit ea.

Fetele care ati nascut, aveti sfaturi pt Dienutze ca sa scape de furia laptelui? A folosit comprese cu apa rece. Stiti cum poate scapa? Va rog trimite-i PM, ca nu prea are timp sa citeasca pagini intregi de forum. Va multumesc mult. Eu nu am stiut ce sa ii spun sa faca.

35+ moi si Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Fetelor ,voi ati vazut ca acest Infacol are aceeasi substanta activa ( de baza) ca si Sab simplex

Crissa poate ne lamuresti tu ? e sau nuvreo diferenta?

Dankutza eu nu prea am avut probleme in sfera asta ,dar am inteles ca ajuta acele comprese si mulsul dupa fiecare alaptat...

P.s voiam sa va mai intreb ce fel de ceiut le dati bb-ilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc tuturor pt. raspunsuri.
inclin spre prima varianta, adica sa ma operez inainte de termen cu 2 saptamani. sa vedem ce va fi marti, apoi vom lua o decizie.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara......
Apar si eu dupa 3 zile in care nu am postat nimic... Ieri si alaltaieri am fost libera si nu am avut net acasa iar azi desi am lucrat si abia asteptam sa ne "revedem" de la serviciu, nici aici nu am avut net pana acum o ora!
Am citit din urma..........da.

Sunt trista tare ptr durerea parintilor lui Maryam.... Nu-mi gasesc deloc cuvintele si nu pot decat sa ma la Bunul Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste suferinta asta!

Crissa condoleante......imi pare rau ptr durerea ta!!!

In rest...stiu ca au fost si vesti bune dar am un gol in creer!

Felicitari proaspetelor mamici de grasani

Trimit si revin cu majorete ptr Jay si Zuza!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Go Jay!!!! Go!!!!!

Goooo Zuziii!!!

36+ cu Nicholas Ellan

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Am fost si noi azi la control...pe masa.......nashpa! Totul este ok, bb nu apasa si colul este inchis desi n-a mai precizat dr ca e si lung! Ne revedem la control peste 2 saptamani. Eu i-am zis dr-lui ca probabil o sa ne vedem mai rpd ptr "push"........a ras! Nu stiu de ce dar eu cred ca nu depasesc 38 de saptamani... In rest...am intrebat daca sotul ia parte la "ceremonie" si mi s-a raspuns afirmativ! De asemenea bb va sta cu mine in salon imediat dupa nastere
Cam atat despre noi......Va si va imbratisez pe toateee!!!

36+ cu Nicholas Ellan

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Draga Stephytza la multi aniiii!!!!!! Cred ca esti tare fericita astazi fiindca sunt sigura ca ai primit fff multe cadouri!!! Si fetitza si pe draga de mami!!!

36+ cu Nicholas Ellan

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

rebebebe...scuze...nu mai zic de ..,,marmale,,
fete de ce am asa multe contractii nedureroase???

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput