FIV 255
Raspunsuri - Pagina 3
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria dragaica, cand mergi la eco? iti doresc o productie de calitate si oute multe!! |
Marti am a doua ecografie sa vedem atunci cat de producatoare am fost
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
brunadria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Marti am a doua ecografie sa vedem atunci cat de producatoare am fost http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
doamne ajuta !!! sa vi si tu macar cu 10 foliculasi babani!!
bafta multa
BuburuzaL spune:
Carla draga, sa stii ca te inteleg ca nu ti-e usor, mai ales ca, din pacate, ai niste probleme in plus fata de mine. Dar tot e bine ca ti s-a oferit o solutie. Si chiar daca nu e deloc placut sa bati drumuri, si mai ales pe la spitale, esti totusi norocoasa ca stai in apropiere si nu ai mult de strabatut. Eu zic sa stai cat mai relaxata sa poata puiutii sa se cuibareasca acolo in burtica!
Eu ce sa zic?... Am cam terminat cu statul in pat...Prima saptamana am fost insa foooarte cuminte si nu m-am miscat prea mult, chiar daca dr nu mi-a recomandat...Am vrut eu sa fiu impacata cu gandul, mai ales ca la primul fiv n-am stat nici macar o ora in pat si apoi am cam avut remuscari...Acum, vom vedea daca chiar statul in pat a contat ..dar macar m-am mai odihnit si eu, si inca ma mai menajez cate putin! si numai bine!
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!
BuburuzaL spune:
Dragaica draga mea, eu inteleg ca abia astepti sa treci peste perioada cu injectii ..Dar ai grija sa respecti indicatiile dr, pentru ca totul sa decurga asa cum ne dorim si asa cum trebuie! Sa nu ma iei drept baba cicalitoare, dar nu vreau decat sa iti dau un sfat, bun, desigur. Dar gata, acum am terminat.
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!
viss spune:
buna..ma bag si eu ca musca in lapte.dc ieri aveam 3 embrioni slab dezvoltati, azi mi s-a comunicat ca am doar unul,frumos.asa ca maine purced sa-l aduc acasabinenteles ca dc aveam 2,3 sansele cresteau, dar asa..nu pot spera decat intr-o minune, nu? ati mai auzit de 1 singur embrion invingator?eu sunt destul de sceptica, dar..dc asta e situatia, nu ma pot decat conforma, nu?
sunt curioasa si eu..referitor la ananas, curcan si seminte..luck a pus si ea o intrebare mai devreme, si nu s-a raspuns inca.e bine de stiut si ptr noi, care suntem la prima experientaeu o sa stau 5 zile in pat, dar dup-aia am sa merg la servici.cum vi se pare? ok?
Dana_bebe spune:
viss - am auzit de unul de calitate proasta, fragmental... la o d-na de 43 si ceva de ani care astazi e o mandrete de baietel! asa ca fi optimista! are mai mult loc sa se cuibareasca la mami in burtica!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui viss buna..ma bag si eu ca musca in lapte.dc ieri aveam 3 embrioni slab dezvoltati, azi mi s-a comunicat ca am doar unul,frumos.asa ca maine purced sa-l aduc acasabinenteles ca dc aveam 2,3 sansele cresteau, dar asa..nu pot spera decat intr-o minune, nu? ati mai auzit de 1 singur embrion invingator?eu sunt destul de sceptica, dar..dc asta e situatia, nu ma pot decat conforma, nu? sunt curioasa si eu..referitor la ananas, curcan si seminte..luck a pus si ea o intrebare mai devreme, si nu s-a raspuns inca.e bine de stiut si ptr noi, care suntem la prima experientaeu o sa stau 5 zile in pat, dar dup-aia am sa merg la servici.cum vi se pare? ok? |
Eu cred in "embrionul invingator" si tu trebuie sa crezi in sansa ta.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui BuburuzaL Dragaica draga mea, eu inteleg ca abia astepti sa treci peste perioada cu injectii ..Dar ai grija sa respecti indicatiile dr, pentru ca totul sa decurga asa cum ne dorim si asa cum trebuie! Sa nu ma iei drept baba cicalitoare, dar nu vreau decat sa iti dau un sfat, bun, desigur. Dar gata, acum am terminat. _ Cu bobocelul in burtica! Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper! |
Gata am sa las asa, le fac pe amandoua seara, respect programul, stau cumintica.
Dupa cate injectii de Puregon ai inceput sa simti ovarele lucrand?
Am citit un articol despre Fiv-ul gratuit aici in Quebec si se pare ca sunt niste conditii, una care nu mi se pare corecta e ca te obilga sa transferi un singur embrion.
Ei spun ca nu mai vor sarcini multiple cu probleme, cu nascuti prematuri care stau in spital cu lunile, cica ustura la buget
viss spune:
MULTUMESC DANA BEBE, DRAGAICA.uneori indiferent cat de puternic ai fi, sau cat de mult ai incerca sa te impulsionezi singur, niste cuvinte ale altora fac minuni..
castelanaC spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Castelana dar de ce ti-au recomandat sa iei Utrogestanul cu laptic?care-i logica? |
Draga mea, chestia cu logica n-o stiu, in conceptie putine logici se mentin...
Eu una mi-am formulat doua raspunsuri plauzibile.
1. poate ca se asimileaza mai bine in prezenta laptelui, cautand despre acest lucru am gasit la momentul respectiv cum ca se presupune ca anumite componente prezente in lapte, impreuna, ar favoriza eficienta sa. Desigur ca acele componente se gasesc si in alte alimente dar nu asa impreuna.
2. populatia asiatica nu bea lapte ca noi (nu au enzima necesara digerarii, mancand in schimb orezul bogat dealtfel in calciu, apoi soia in diverse forme) si aceasta ar fi fost o ocazie sigura de a consuma 3 pahare de lapte pe zi, deci dieta post ET cuprinde si acest aliment indispensabil.
Asta am gasit eu la mom respectiv, sincer imi place laptele si orice produs lactat si am respectat cu strictete orice indicatie oricat de banala sau de ilogica (de ex pe durata tratamentului si mai ales dupa ET sa nu mai manac asiatic, sa mentin dieta mea cf rasei si obisnuintelor noatre ca natie)
Asa am facut, mi-am facut ca un meniu saptamanal cuprinzator.
Bafta multa, scuze ca am raspuns lung.
castelana fericita 20+