Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
Lara spune:
Buna, fetelor, ati avut si azi spor la scris, nu gluma :)
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilecu Buna mamici ,intru si eu in clubul vostru astazi , desi va urmaresc de ceva vreme , dar nu am indraznit sa va scriu Data noastra probabila de nastere esste 22 aprilie si suntem baietel . Ne confruntam cu ceva dureri de burtica dar odihna schimba situatia . M-am ingrasat 3 kg , cam putin , dar nu prea am pofta de mancare . Si noi ne gandim la un nume , inaite de eco am visat ca este baietel si ca i-am pus numele Vlad , noi am fi vrut Raul , dar acum stam pe ganduri nu stim inca ce nume va purta . Lindal si eu am tensiune mica 8,5 si dr. a zis sa mai iau cate o gurita de cafea . Va pup si sa de-a Dumnezeu sa avem rabdre si putere sa rezitam pana la capat . 18+ ![]() |
Bine ai venit, Cami. Sunt sigura ca fetele nu te-au observat, ca te salutau si ele, doar stii cat de dragute sunt, dar erai ascunsa in capatul paginii :) Sa ai o sarcina usoara si fara stres

Eu mananc chiar mult si am pus deocamdata 6 kg la cele 52 pe care pe aveam, asa ca nu-ti face griji, fiecare are ritmul lui de crestere :) iar pofta de mancare, o sa vina in curand, o sa vezi. La prima sarcina in ultimele luni eu am pus cel mai mult.
Dayanara, nu vreau sa te sperii sau ceva de genul, dar zic sa fii atenta la tensiunea asta care o ai tu. In sarcina poate aparea preeclampsia si este destul de periculoasa. Fii atenta la simptome, in primul rand daca ai dureri de cap si daca te umfli, asa dintr-o data. Vezi ca sunt pe net info despre asta. Nu zic asta sa te ingrijorez, ci doar sa fii atenta, nu e ok sa ai tensiune mare. Inainte de sarcina tot asa o aveai?
Cat despre stresul legat de tot ce tine de bebe.. si eu sunt de parere ca in Romania toata nebunia asta creata de medici nu e ok. Prea multe teste, eco-ntroale, urca-te pe masa, da-te jos de pe masa, vino, du-te, scoate banul..
In UK, scuzati expresia, dar nici macar degetul nu l-a bagat inauntru. Nu se fac consultatii intern, nu e nevoie. Doar doua ecografii, una la 14 saptamani pt sindromul Down, alta la 20 de saptamani pentru alte eventuale malformatii, iar daca sunt potentiale probleme, cum e la mine placenta jos si acopera o idee cervixul, mai am o programare in ianuarie, la 32 de saptamani sa vada daca a urcat sau.. nu :(
Am mers doar la medicul de familie la inceput, o data la moasa, urmeaza alte cateva vizite la medicul de familie si moasa si C`est tout! Am facut analize la sange de doua ori, desi banuiesc ca as fi facut doar o data, nu stiu sigur, dar am schimbat spitalul si mi le-au facut din nou. Deci, stress free si fara prea ulte plimbari la medici. Mie mi-e ok asa.
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
dayanara spune:
camilecu bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos :)
lara eu n.am tensiune mare deloc, inainte de sarcina si primul trimestru muream de dureri de cap si puls datorita tensiunii mici, 9 cu 5 dupa un ness :)
acum am 12 cu 6 sau cu 7, eu eram ingrijorata de ce a crescut nu ca ar fi mare
pulsul in general se asociaza unei tensiuni mici
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Buna seara doamnelor stimate si burtoase.In timp ce ascult confruntarea politica dintre mirificele personalitati candidate la presedintie ma delectez cu ce scrieti voi pe aici si zau daca mi-e rau.M-am extras din butoi si asta datorita lui bebeGeo.Aseara eram tare tristuta ca nu a prea "copanit" prin burtoaca.A recuperat manca-i-as eu bucile lui alea rotunde si parfumate si azi-nopate in timp ce ma zguduiam de ras la "Bundy" a inceput si el programul de entertain(zis popular si "circ").Azi soacra mea m-a luat la shopping ca sa ma cadoriseasca cu ceva.Eu i-am zis clar din start ca eu vreau sa-mi ia ceva pt bebe ca eu am tot ce imi trebuie .Asadar i-am expus oferta si i-a luat lui bebeGeo 2 perechi de pantalonasi din catifea care parca sunt 2 bomboane fondante si 2 body de new-born dulci ca niste creme.I'm inlove!
Marsy, te iau acum si te smotocesc!!!Auzi la ea!Pleaca in Austria si e trista.Pai tara mai civilizata in zona asta ...nu cred ca exista.Oameni calculati, locuri frumoase,curate, in Viena sunt niste clinici mistoace!!!!Hai curaj.
Miria ce e draga mea cu tine?de unde atata pesimism intr-o singura persoana.Iar referitor la listeria,toxoplasmoza si alte bazdaganii.Eu am facut analizele, toxo am repetat si trebuie sa repet si in decembrie ca nu am imunitate.Faza e ca eu inainte am mancat lactate doar de la tarani si thank God nu am luat nimic.Cat priveste faza cu mamele noastre, cu femeile de la tara de al'data care mancau branzeturi facute de ele , etc etc si nu au facut toxo,listeria si alte nenorociri....asta pt ca pe vremea aia nu erau descoperite aceste mizerii de bacterii(eu am convingerea ca ele au aparut tot dintr-un laborator), imunitatea organismelor umane era sporita , nu exista aceasta gama larga de E-uri, de coloranti care induc slabirea sistemului imunitar.Deci, (am senzatia de deja-vu in sensul ca am mai dezbatut acest aspect pe aici) nu putem compara imunitatea organismelor de acum cu a celor de acum cateva zeci de ani cel putin.Sa fim seriosi.Cu cat au fost descoperite mai multe tratamente cu atat virusii au fost eliberati din laboratoare ca doar deh!trebuie sa traiasca industria farmaceutica si nu numai.Eu nu cred ca pe vremea bunicii copiii aveau laringite, muci la nas si alte cele.Finuta mea baga antibiotice in ea de 3 luni si i s-a spus ca are o alergie care activeaza nu stiu ce tampenie in gatul ei.La doar 2 ani si jumatate.
Concluzie: nu inseamna ca daca citim, ne informam, trebuie sa ne si panicam , sa luam totul ca atare.Daca ne tot intrebam "daca fac toxo? daca fac listeria?" de ce nu ne intrebam mereu " cum ar fi sa nu folosesc vegeta/knorr la supa si in loc de asta sa fierb legumele mai multa vreme pt gust?cum ar fi ca in loc de ou kinder cu surprize sa dau copilului fructe uscate in iaurt facut de casa?".Sunt convinsa ca nu reusesc sa ma fac inteleasa dar trebuie sa trecem prin filtrul ratiunii multe chestii.
Oana tu ai eco azi?Eu abia sapt viitoare joi.
Samaria iti trimit doua brate larg intinse pt lucrurile spuse.Cat despre bucatele de maine sa va dau niste idei:
-sufle de brocolli ;
-pui cu susan si ulei de masline;
-bruschetti;
-gustari din castravete, somon fume si crema de urda si smantana cu marar;
-tiramisu;
-salata de fructe
Mai vreti?Adik...rectific.....va ajunge?Va astept.Tzucaturi.

cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
miria_cristina spune:
BRIZA MARII - Nu stiu cat de depresiva ma pot numi in momentul asta, (depresia in sine este o boala ceva mai complicata din ce stiu eu), dar am explicat cam care sunt iritarile mele momentane.
De vorbit vorbesc orice cu oricine, ca am o logoree de acopar un stadion cand ma apuca, dar a prefera sa nu ma mai irite atatea lucruri pe care inainte nu le accentuam atat.
N-a fost nevoie sa vorbesc cu doctorul ca sa-mi dea calciu. Iau pe langa vitamine si Ca si vit.C, asta dupa cum mi-au aratat analizele.
Poate un MgB6 sa-mi mai dea, ca ar putea, dar sa traim pana ne vedem, ca mai e.![]()
Cristina +16
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ellanik spune:
Camilecu welcome!
Vio esti belea cu bancurile.Mi-a placut tare ala cu "poate TU".
cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
miria_cristina spune:
ELANIKA - Cu toate ca am inteles ce ai vrut sa zici n-ai dat exemple potrivite pentru situatiile respectice. Nici Kinder-ul si nici vegeta nu-s toxice pe langa cianurile din pesticide spre exemplu sau pe langa mediul infectios care o fi ala.
Este adevarat ca acum cateva generatii oamenii nu erau atat de "poluati" si nici mediul, dar ideea nu era legata de gradul de poluare, ci de modul in care se abordeaza o problema. Asa, panicos, alarmant, menit sa te "atentioneze" ca un glont fara avertizare.
Cristina +16
honeybaby spune:
Ella sunt de acord cu Kider-ul la copii. Inca nu sunt dispusa sa impart cu nimeni jucariile
.
Hai arata-ne si noua cadourile pt bebeGeo.
I-am luat si eu niste salopetele si diverse bebelunei azi:
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebelunaMayaSophie#5406225838316382802
Si doua camasi pt alaptat cica masura S, dar inot in ele. Oare cate sa mai iau sa-mi ajunga in spital?
http://picasaweb.google.ro/deni757/7#5406227938734185506
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bordeancavio spune:
ellanik, super meniu, deja m-ai facut sa salivez. si la cum descrii tu de expresiv felurile de mancare...yummmmm.... ai pus deja 100 de farfurii si pt noi, ca ne pregatim de drum!!! 

ps: aduc eu tortul, lumanarile si sampania (pt copii, fara alcool)

vio asteptand pe bebe
17+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
miria_cristina spune:
DENISA - Tare frumoase lucrusoarele luate astazi!!
Mi-au placut mult camasutele de alaptat, au haz.
Asa trebuie sa fie largi chiar daca sunt S, marimea. Mi-am luat una cand eram gravida cu Dami si imi venea ca un sac de mare, desi era cel mai mic numar.
Iar lucrusoarele de copil sunt intr-adevar dulci. Parca-mi si imaginez bebele stand in ele cracanat si adormit.
Sa le stapanesti sanatoasa!
Cristina +16
dayanara spune:
denisa frumoase lucrusoare, imi plac caciulitele, asa ceva o sa iau si eu :) sa le poarte sanatoasa maya
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE