Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
freedelia spune:
Salutare fete frumoase!
Ella -- La Multi Ani, multa sanatate si fericire, o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!
Dianami -- da, am fost pe forumul cel cu Alba ca Zapada inca de la inceput, intre "membrii fondatori", primele 5-10 mamici. Si am plecat, pentru ca nu era de mine, mie nu imi place sa mi se puna pumnul in gura, chiar cand parerile mele sunt diferite de ale majoritatii. E mult de atunci, asa ca scuze ca nu imi amintesc de tine. De aici insa promit sa nu te uit, doar suntem colege de odisee. Eu am asa un feeling ca tu o sa fii prima dintre noi care naste.
Fetele care vorbeati de insecte -- asta este marea mea frica. Cumplit de frica imi erste, mai ales de gandaci, apoi de omizi, rame, mai putin de paianjeni (nu stiu de ce). Daca vad un gandac in baie, nu mai intru acolo 2 saptamani. In casa asta in care suntem acum, stam de 3 ani. Am vazut in astia 3 ani 2 gandaci, amandoi in baia de la dormitorul nostru. Ei bine, sa ma credeti cand va spun ca nu se stinge lumina in baia aia NICIODATA. Mare frica am de gandaci...
Ieri a fost o prietena pe la mine, care are o fetita de aproape 3 luni, a venit sa ii dau din hainele noastre de iarna, de care noi oricum nu avem nevoie pana in iarna urmatoare. Si cu ocazia asta am dat jos tot ce aveam. Am mers si la Ikea si am cumparat cutii mari de plastic, ca sa organizez totul pe categorii (0-3 luni, 3-6 luni, 6-12 luni, 12-18 luni, apoi 2 ani, 3 ani si asa mai departe). Cred ca luni o sa fac operatiunea asta, cand vine si mama si poate sa ma ajute. Si o sa bvad si eu cam ce mi-ar mai trebui in materie de haine. La prima vedere, am mai multe de fata decat de baiat.
Va pup -- toata lumea doarme, eu am dormit o ora la pranz, asa ca ma mai fatzai un pic pe forum pana mi se face somn.
O seara buna!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Dianami spune:
Delia, n-ai ce sa-ti amintesti pt. ca eu n-am activat acolo, doar ocazional citeam la sectiunea despre lucru de mana. Insa am prietene care te cunosteau si stiu ce s-a intamplat si cum zboara lumea de acolo (si ele au zburat rapid)
.
Feeling-ul tau iti spune ca nasc prima, dar in februarie, asa-i? ![]()
Spor la sortat hainute.
Eu am dormit cu copiii si am visat ca ninge ca in povesti. De unde...sper sa avem si noi zapada macar de sarbatori.
Diana
28 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
ellanik spune:
Hic!Eu cu cine votez?Am beut si am mancat si bebicu' am distrat.Vaaai fetele mele dragi ce de urari de la voi!!!!Va multumesc din inima (si tineti cont ca am doua inimi cu tot cu a lui bebeGeo) si va tzuc pe toate toate cu tot cu bebicii de la purtator si cu copilandrii de afara (din burtica).Azi ne-am plimbarit prin parc, am fost si am papat(ne-a scos tati in oras) si avem niste musafiri maine .Nu am apucat sa fac poze la cadourile de la socrella insa m-am tras in poza ca doar trecem in s26.Nu pun poza ca-s uriasa.Am o burtoaca maaare si mi-i tare jena cu ea.Cu masura ei n cu continutul.
Vio cunosc patutul.De-ala luam si noi insa galben cu vernil.Iti aduci aminte ca am pus eu un link mai demult.Sar'na pt urari.
Delia13 sarumana pt surpriza.
Ioanact ce dedicatie frumoasa!!!
Oana pup fata si salopeta.Sar'na pt tort.

Samaria
Ioana
,Dianami
,Nibi_niki
,Dayanara
,Freedelia
,Honeybaby
,Lara
,Castelana
,Miruna
,Miria
,Rebiana
,Andra
,Kossir,
,Briza_marii
,Babyangel
, va multumesc din inima pt cele urate. Ofer si eu in schimb toate florile pamantului si cele mai vesele si ghiduse ganduri pt cele mai tari odiseiace din lume.

cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Am venit si noi de la Baby Expo. A fost chiar liber, nu ma asteptam.
Nu am facut ravagii ca Vio
, dar tot am luat cate ceva. Tot la hainute m-am oprit.As fi luat mai multe dar ''noroc'' cu sotul ca m-a oprit.
Multumesc de aprecieri
. Eram curioasa cum mai arat in setul ala.
Vio- sa stapaneasca bebe sanatos lucrusoarele. M-am uitat si eu la patut, dar cred ca voi amana operatiunea patutul dupa nastere. Si mie mi-a placut cel pe care l-ati ales voi.
La caruturi m-am uitat la cele de la Bertoni. M-au incantat dar nu aveam Rock'n'Roll si am amanat. Sotul e incantat de cel rosu Urban Division. Ce carut ai luat ? Ca al Oanei?
Sa pui poze cu paturicile si prosopul
.
Oana- o sa fac poze in camasa sa vezi despre ce vorbesc. E efectiv mare. Si daca o iau peste geaca de iarna tot mare e , si lungaaa sub genuchi. Probabil ca o sa fie buna cand o sa am burta mareee.
Draguta salopetica, si body in dungute. Mie imi plac mult dungutele si bulinutele. Sa le poarte bebe sanatos
.
Trebuie sa iau si eu un saculet cu samburi de cirese.
Roxana- la mine kg se pun numai unde nu trebuie
. Toate pe pulpe sus. Deja ma stang pantaloni pe pulpe.
Andra- haios rau varul
.
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Eu am dormit
sper la noapte sa nu numar stele (ar trebui sa imi iau si eu din alea de pus pe tavan
)
Vio asteptam poze cu achizitiile. Chiar, carutul e 3 in 1 ca al meu? Cat a fost?
Roxana 
Delia wow ce fain tre sa fie sa ai cutiute cu haine pe varste.
Diana si eu cred ca nasti prima in februarie ![]()

Ella vrem poze cu burtica, ce crezi ca ne intereseaza ca ti-e jena, nuuu, vrem sa vedem garsoniera lui Geo.

Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa.
Denisa vrem poze cu achizitiile.
Saculetul cu samburi de cirese l-am luat din DM, din cadrul Realului.
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Am revenit cu pozele
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebelunaMayaSophie#5406624641761865698
Denisa,
21 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ellanik spune:
Gata...pus burtoaca...![]()
cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
Roxi
! Astazi am hoinarit prin parculet (am stat cateva ore cu Luca si tata) profitand ca a fost cald si bine. Apoi mi-am adormit printesul si-am atipit si eu... pe urma bucatareala si a trecut ziua.
Oana.. eu am citit (pe cuvant!) dar am retinut aproape 0... asadar, ce faci cu saculetul umplut cu samburi de cirese? ![]()
Denisa faine pozicile in care etalezi burticutza de sub setul acela frumos!
Intr-adevar esti una din gravidutele fericite ca n-au acumulat multe kilograme! (Eu mi-am luat o camasa de noapte obisnuita, marimea 36-38 si mi-e maaare
; o luosesem pt dupa nastere insa si acum inot in ea, d-apoi atunci; ma gandeam s-o duc la o croitoreasa s-o modifice, imi plac mult materialul si modelul/culoarea; ma gandesc sa o modifici si tu pe-a ta)
Lara faine hainutele (mi-au placut mult cele pt baietel, culmea! desi eu-s topita dupa lucrusoare de fetita...)
Alina
o Ioana frumusica care are un montaj extraordinar!
Vio felicitari pentru achizitii!
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
atb spune:
Salutare si de la noi!
Ella, La multi ani! sa-ti fie de bine tot ce ai papat si sa te bucuri de cadourile primite!
Noi azi am fost in mall si ne-am intalnit cu Diana (Child), o fata super draguta, simpatica care arata f bine si e foarte de gasca. Daca vreti sa ne vedeti, am pus 3 poze pe picasa la albumul meu. Oana, ne-a parut tare rau ca nu ai putut veni si tu, din pacate Diana nu o sa mai vine degraba in Cluj, mai ales acum ca a terminat cu doctoratul. Dar bine ca ai reusit sa dormi, sa te relaxezi, pe cand mergi inapoi la servici o sa fii cu bateriile incarcate de-a binelea. ![]()
Ioanact, vazut montajul, foarte frumoase pozele, extraordinar cat de mult creste un copil intr-un an! Mi-a placut mult poza in care Ioana intindea (spre tine banuiesc)un ghiocel. ![]()
Adriana
22+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Rebiana27 spune:
Ella forma burticii tale seamana mult cu forma burticii mele... mi-e ca tre' sa ma gandesc la un prenume de flacau! Bine arati; burtica nu-i mare cum ziceai! 
Denisa vazut-placut! Pufosi tare pantalonasii galbeni cu talpitza iar rochita m-a topit! 
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!