Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- mie imi place burtica ta mare si imi place si bluza.
Rebina- mai astept cu modificatul ca nu stiu cand si cat o sa ma ingras si cata burta o sa fac. Cand vin acasa din spital o sa le scurtez si le fac bluze pt pantaltonii de pijama.
Pantalonasi pufosi ( asa sunt si in interior) sunt verzi dar nu ai iesit bine in poza. Mie nu-mi prea place genul asta de pantalonasi dar sunt caldurosi.

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella tare draguta esti, mie imi vine sa te trag de obraji in pozele cu burtica :)))

denisa da poate pui pe pulpe dar cand te.oi ingrasa, ceea ce nu se vede deocamdata :)
rochita e foarte frumoasa

rebiana bine ca te.ai aerisit :)) eu am mancat ca vaca de a trebuit sa ma pun in pat ca mi se facuse rau

dianami si eu la fel imi pun le semnatura cand implinesc de exemplu 21 +1 deja ma consider in 22, asta imi ridica moralul :)

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanik, la multi ani!!! Sa traiesti si sa-nfloresti, sa ai parte mereu de bucurii de la baietii tai!
Cam la spartul tirgului vin cu urarea, nu-s cum fac de ratez toate aniversarile odiseei :(

22+ cu baietel

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor am intrat si eu in viteza sa ii urez La Multi Ani Ellei, multa sanatate, bucurii alaturi de tati si de bebe Geo.
Mi-au placut pozele cu burtica, si mai asteptam si altele.
Am vazut poze si cu toate lucrusoarele cumparate de celelalte burtici, foarte frumoase , sa le poate bebelusii sanatosi si voiosi.

Va pe toate si somn usor!

Ina 22

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Incerc si eu sa pun cateva poze dar ceva nu imi iese

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Incerc si eu sa pun cateva poze dar ceva nu imi iese

23+
[http://www.flikr.com]

niki.. copiezi tot link-ul care se afla pe bara de sus atunci cand te afli pe pagina albumului tau si-i dai paste aici pe forum!

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi si Ina va tzuc dulce de tot.Multumesc pt urari.Vladi nu stii tu ca urma scapa turma?Pupaturi frumushelului de fecior de acasa de la tine.
Cat despre falcute, Dayanara esti o scumpete cum ma faci tu sa ma simt simpatica ,da-ma-n spumele marii!!!!
Honey bluza asta inca ma incape .Inca!(noroc ca e elastica)
Rebiana, burta mea arata mai mare din profil decat din fata(ce sa zic si eu deh!) tocmai de-aia ne baga tati la shooting dintr-o parte.Cica semanam cu Titanicul(eu si burta).In curand ne rupem in doua.

cuGeorge-Theodor

AMR 15 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

rebiana27 sarumana.Sper ca am reusit.am pus o poza de proba sa vad ce iese.
din pacate nu iese nimic

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza fetelor,
intru si eu sa dau raportul.
Am fost vineri dimin la Baby expo cu mama. Muulte chestii interesante pe acolo, dar carucior/patut nu iau fara sotul, ca eu nu am rabdare la detaliile tehnice iar hainute nu mi-a dat mama voie sa iau pt ca zice ea o sa primim multe.
Asa ca..m-am intors acasa cu o pereche pantaloni gravida negri din raiat, la un pret mult mai bun decat ce-mi luasem eu din Mall.
Zilele astea am petrecut mult timp pe afara, prin parcuri, ieri am fost si la Muzeul Satului, asa ca sper ca bebelina e multumita ca mama ei a aerisit-o.
Duminica palcuta tuturor!

23 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Neata fetelor.Haideti la o cafeluta cu lapte si la o barfa mica..

23+
http://www.flickr.com/photos/44856184@NO3/

Mergi la inceput