Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
miruna79 spune:
La multi ani Ellanik sa fiti sanatosi si fericiti.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
25+ 
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, ELLANIK! 

Sa fi mereu frumoasa si vesela ca acuma si sa te bucuri de bebe Geo!

Cristina +17
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Azi avem zi de umblat, asa ca, nu stiu cattimp voi mai fi prn preajma calculatorului, dar recuperez eu.![]()
Merg sa strang ce a ramas aseara dupa noi, ca eram tare obositi si lenesi, cand am dat stingerea si sa pregatesc masa ca s-o intindem.
Va pup, fetele si ne vedem pe seara!
Cristina +17
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIRI ELLA!!!
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nibi_niki spune:
ELLANIK la multi ani,sanatate tot ce iti doresti si sa iti dea D-zeu un bebe sanatos si voinic.
23+ 
nibi_niki spune:
honey frumoase lucrusoarele de bebe,sa le poarte sanatoasa.
cami bine ai venit.Scrie repede 10 mesaje sa nu iti mai fie moderate.
oanaiacovita ma bucur ca e bebe bine.Nu esti singura cu probleme de anemie,stai linistita.Mie mi-a marit doza de fier.Ce valoare ti-a iesit?
Nu inteleg de unde e moda asta in Romania...nu ai voie cu pijamale, nu ai voie cu chiloti,nu ai voie aia,nu ai voie ailalta.Am mai auzit de spitale din Bucuresti(Municipal, parca)unde nu iti accepta decat o marca de sampon pentru bebe.Eu imi spal copilul cu ce vreau-nu imi poate impune nimeni..
23+ 
andra_s spune:
neata burticoase dragi!!!
incepem cu un mare si sincer
LA MULTI ANI!!!
pt ELLA! sa fii sanantoasa, bebeGeo sa fie si el sanatos, voios, voinic!
si cum e frumos sa mergem la dna invatatoare, i-am pregatit si un buchet de crizanteme 

oana bine ca e bine bebeErick, chiar daca nu se arata el, important e ca este sanatos si grasalan!!! cat despre analize, nu te panica, multe gravi au hemo mica, poate iti mareste doza de fier dr ta. 
freedelia ce tare ai fost, nu stiai de ce nu mai scrie nimeni in afara de tine la cap trecut ![]()
referitor la "tinuta de spital" stiu ca sunt spitale unde nu accepta pijamale, ci doar camasi de noapte
. si ce stiu sigur este ca la maternitatea din Campina (jud Prahova) lasa lauzele doar in camasile de noapte de la spital (capotul poate fi personal), care arata jalnic si fara chilot, de merg saracele fete cu mana intre picioare sa isi tina tampoanele. este jalnic, sincer 
POZE
24+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Neata Sunt obosita ca doar am stat pana la 2 aseara, dar Honey ma plescaia si m-am trezit sa-i dau sa manance.
Dinami- daca ma vitezi in iau fardurile cu mine
. Sa-mi spui ce camsa preferi sa port
. Poate chiar pijama daca ma lasa.
Oana- si bebeluna mea e mai slabuta, fara ca eu sa fiu anemica. O fi ea mai fotomodel
.
Miria- sper sa te inveseleasca iesitul afara
Niki- aici fiecare spital cu pasarica lui. Unii nu te lasa cu pijamale, altele nu biberon, alti cu hainute etc.
Fetelor multumesc pt aprecierile facute la adresa hainutelor bebelunei.

.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
denisa crezi ca bb de oana este mic la 800 si ceva de grame??? nu mi se pare. are cu 100 de gr in plus, este dolofanel. http://sarcina.pentrumamici.ro/jurnal-de-sarcina/sarcina-pe-saptamani/saptamana-26-de-sarcina
POZE
24+
andra_s spune:
he, he, he am schimbat si noi semnatura azi. ![]()
POZE
25+