Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
andra_s spune:
denisa sa imi dau adresa ta sa iti trimit laptic sa bei seara ca sa faci si tu nani, sa nu mai stai pana la 2 noaptea. ![]()
POZE
25+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Andra- nu am cautat sa vad cat ar trebui sa aiba bebe acum. Eu m-am luat dupa ce a spus Oana, ca in limite dar spre limita de jos. Oricum ecografele pot da erori destul de mari, si totul e aproximativ.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
Ella
sa fii sanatoaa si fericita iti doresc! alaturi de geo fratii lui si toata familia :)
freedelia si aici inainte de data nasterii ne intreaba daca vrem sa nastem acasa sa stie matroana sa vina, plus ca fiind multi emigranti suntem iar intrebate cum se naste la fiecare in tara, ma refer de exemplu la indience parca, care sunt obisnuite cu o anumita pozitie, nu cu cea clasica pe masa cu picioarele in sus
tu nu poti sa iei numele ca incepe cu I si ai nevoie de J :) ar fi fost super 
lara frumoase hainutele sa le poarte bebe sanatos! toate mi.au placut
oana nici mie nu mi se pare bebe slab deloc , mai ales ca greutatea o calculeaza dupa ceilalti parametrii care vad ca sunt in procent inalt
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Andra- am laptic, dar eu il beau dimineata. Aseara am stat cu sotul ( el e pasare de noapte in weekend, se culca la 4-5 dim). M-am apucat de cautat rochite pe net, m-am mai uitat pe lista de spital ce-mi trebuie, am mai stat aici si uite asa s-a facut 2. De obicei la 12 ma culc.
M-am uitat si eu pe site-ul pus de tine , acolo zice ca si fimea e grasa, ar trebui sa aibia 300 si are 350g.

.. alte situri dau alte valori.
Dupa cum ziceam: fiecare cu pasarica lui
.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
dayanara spune:
si eu m.am uitat pe site.ul ala si scrie ca media de lungime e de 16 cm in saptamana 20 si la mine au iesit vreo 23-24 :))) sau poate ca ei pun 16 cm de la cap la fundulet...cine stie
si oricum parametrii sunt mult mai mici decat la ivan
eu cu peste 2 kg ma multumesc oricum
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Si eu ma multumesc cu un kg peste 2
.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
babyangel spune:
Buna dimineata burtici,
Azi am fost cam lenesa si m-am trezit abia pe la 9 si eva si abia acum am coborat si eu la cafeluta, si parca mi-e tot somn![]()
Ieri am batut toata ziua orasul, si aseara eram franta, fara nici un chef..Ideea e ca m-am plimbat pe jos vreo 2 ore si ma cam doare burtica dupa plimbari pe jos, si aveam si un toculet mic![]()
Camilecu, bine ai venit
Sa ai o sarcina fara probleme si un baietel puternic si cuminte!
Anca
24+
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Delia si fetele care mai vreti sa stiti, sa puneti imagine can dati un link de pe youtube scrii [ tube ] link [ /tube ](fara spatii in interiorul [])
Niki 9,56 mi-a iesit hemoglobina, plus unele chaestii din hemoleucograma mici:eritrocite, hematocrite, limfocite.
Andra eu ma uit pe siteul www.babymed.com/Tools/Ultrasound/second_trimester/Default.aspx" target="_blank"> asta cand vin de la eco, unde de altfel si scrie ca din sapt 27 intri in trim III. Oricum ma bucur ca e sanatos, voios si in parametri.
Felicitari penru schimbarea semnaturii.
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana buna pagina aia! si cea pusa de dianami
eu le.am trecut la favorite dar pot fi puse pe prima pagina ca ajuta
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Roxana, o sa trec linkurile pe prima pagina.
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!