Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Carina hai ca iti raspund eu,
Fetele parfumate ori au uitat de cand aveau bblusi mici, ori au luat-o razna de la caldura...Si viseaza toate la ger, ptiu, eu nu il astept deloc, sincer ma bucur ca pot purta inca pantofi si geaca de piele si nu ma infofolesc in cojoc cu cizme...Dar evident ca eu trebuia sa ma nasc in Hawai sau Caraibe dar am aterizat accidental aici in Ro, o fi bine, o fi rau?!
Deci cum spuneam, Carina, daca il alaptezi pe bebelus, nu folosi inca parfum, pentru ca lui ii place mirosul pielii tale curate de mamica si te adulmeca asa cum esti. Ma indoiesc ca i-ar place asa de devreme sa stea cu nasu' in arome sofisticate, e mai la indemana mirosul natural de laptic proaspat Daca pleci pe undeva fara el, e ok asa un puf doua, ca de, altfel nu se poate, dar cand intri din nou in casa, neaparat spalat si indepartat cat se poate mirosul de parfum...E acu, o dara usoara si subtila acolo, e necesara ca doar suntem femei...
Daca nu il alaptezi, e mai simplu ca nu sta mereu f aproape de pielea ta. Dar una peste alta, eu zic sa mai astepti cu pufaiala pana ajunge si bb la 6 luni si se mai invata si el cu mirosul de piersici si portocale din suculet, de vanilie din cereale si nu i se va mai parea ciudat ca pielea ta seamana intrucatva cu mancarica lui proaspat preparata
Dragele mele eu pe caldurica asta de noiembrie port cu mare drag Wish si mi se pare ca se potriveste de minuneDana. La ger intru cu Casmir in prim plan sa vad daca ii place Craciunul cu mine sau vrea sa il petreaca in alte zone
Ei si un parfum sofisticat de Revelion, care il recomandati?!
Sali slava Domnului ca ai scapat de pacat, iti dai seama si in post sa te fure vreo mireasma barbateasca? Cum e cu Midnightul, v-ati imprietenit?!
Pupici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Carmen, trebuie sa cumpar inca un wish si sa ti-l expediez
Ai vazut ca are mephala (sper ca nu gresesc)un wish de dat la schimb/vandut. Ei trebuia sa-i trimiti Paris?
Ce bine ca i-ai raspuns Carinei. Eu am uitat cum procedam acum 9 ani Si pe atunci foloseam doar Poeme.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
buna fetelor,
vreau sa pun si eu la bursa un burberry weekend, neconsumat, cumparat din duty-free ....
sticla cred ca e de 50 ml, nu pot sa ma uit acum ca sunt la servici
editez ca sa va spun ca eu caut un sensi - giorgio armani, nu stiti unde gasesc?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Ei si un parfum sofisticat de Revelion, care il recomandati?! |
Primu' care mi-a venit in gand e Escada Signature. Nu e prea sofisticat sau complicat, dar e glamorous si foarte potrivit unei petreceri
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
![](images/user_woman.png)
Clarisss spune:
citat din mesajul lui Carmena Ei si un parfum sofisticat de Revelion, care il recomandati?! |
eu personal nu stiu ce sa'ti recomand, nu ma pricep
![](icon_smile_blush.gif)
<<< Fanii Guerlain au murmurat si chiar se spune ca au bombanit când, în ianuarie 2009, casa Guerlain lansa L’Instant Magic Elixir -Guerlain. ”Ar fi fost o senzatie în noaptea dintre ani” ! ar mai fi adaugat "frustratii" Elixirului… Va fi anul acesta, dragilor! E nou, e sic, e trendy, e gurmand si miroase… o minune! Cât se poate de festiv, cald, seducator si hibernal. Exact ceea ce vrei de Revellion, indiferent daca noaptea magica o petreci la un restaurant indecent de scump, cu prietenii sau cu cei dragi ai tai, acasa… Te îmbraci frumos, machiaj-coafura-accesorii, fara sa uiti ca cel mai important accesoriu e parfumul. Si nu orice parfum, ci L’ Instant Magic Elixir -Guerlain, ca totul sa para mai mult, mai frumos, mai opulent, mai baroc si mai hibernal decât este!
Ce nu face un parfum cu adevarat bun! Bergamota, migdale, trandafiri, mosc, santal si lemn de cedru: o minune! >>>
![](icon_smile.gif)
citat din mesajul lui sali clarisss, am si eu trussardi inside...mmm, ce bine miroase, nu?acesta este iarasi un parfum pe care mai ca mi l-as lua si a doua oara! nota de cafea e grozava... inger sau demon imi place si mie...L de lolita iar il am, hai ca avem gusturi comune cat de cat! si " cofetaroase"! |
mmmmmm, deliiiishasss! sunt pofticioasa la Trussardi Inside asa cum sunt la L de Lolita. nu as face din ele "semnatura mea" (cum e la moda sa se spuna
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Dana nu-mi aminti de indolenta mea cat casa, nici acum nu am reusit sa trimit Mephalei Parisul. Am reusit sa gasesc o cutie potrivita sa il bag(cea in care a venit Lolita), am luat "pufuletii" din Wishul trimis de tine si nu reusesc sa ma mobilizez sa il impachetez in hartie alba, sa scriu adresa bla bla sa ajung la postaPoti sa crezi cat sunt de indolenta, cred ca zice Mephala despre mine ca sunt cu siguranta cea mai neserioasa parfumata de aci. Mai bine dau o fuga la Iasi si il dau, decat toata procedura asta complicata.
Sincera sa fiu de-aia nici nu bag la bursa nici un parfum, nu sunt in stare sa trimit cu posta, ma mobilizez greu, asta sunt
Rall juram ca ai sa zici de Escada Signature. Stii ca si mie imi place mult, dar acum a devenit prea soft pentru mine, il asociez mai mult cu primavara, cu ceva intalniri romantice pe sub ciresi infloriti...
Am luat-o razna, n-am mai pupat asa ceva de minim 6 ani cat are Stefi, ce visez io
De revelion eu as purta ceva caramel, scortisoara si cafea amaruie, ceva idei aveti? A, binenteles cu putina vanilie, evident, in notele de baza
Mi-am comadat la Yves Roches un lapte de corp cu vanilie si mi-am luat si un balsam de rufe cu vanilie
Aviz vanilatelor
carina85 spune:
Multumesc mult,Carmen,pentru sfaturi...Da,alaptez...deci trebuie sa mai am rabdare putintel...
Am facut deja comanda pe esentedelux si deabia astept sa vina,chiar daca nu e pt mine parfumul si nici macar de dama...Dar totusi,deabia astept...
M-ati facut curioasa in privinta aromelor al caror nume tot circula printre voi...Sincer,dupa review-urile pe care le-am citit pe net si design-ul sticlutelor de parfum,acestea nu sunt chiar stilul meu.Cele mai dulci parfumuri purtate de mine au fost DKNY-Be Delicious si Daisy de la Marc Jacobs.Dar chiar imi doresc sa miros "L",Lolita si Midnight...Prefer parfumurile usoare,floral-fructate (daca as gasi undeva un parfum care sa miroasa precum coaja de lamaie proaspat rasa...)Deci imi plac mult Bulgary-Omnia Crystalline si Amethyste,Gucci II,Pure White Linen-light breeze,Moschino-Funny,Hermes-Eau de Pamplemousse Rose si Un jardin sur la Mediterane,Escada-Into the blue...Aromele sofisticate,cu greutate si prestanta parca nu ma prind;nu sunt pentru pielea mea,devin foarte dulci...Imi plac pe alte persoane parfumuri care pe mine nu le suport.In facultate aveam o colega din Maroc care purta Poeme.Eram pur si simplu innebunita,nu m-am lasat pana nu mi-am facut rost...Si a ajuns in patrimoniul mamei mele pe care o prind de minune aromele dulci sau amarui.De asemenea ei i se potriveste mult Escape de la Calvin Klein,care pe mine e gretos de dulce iar pe ea miroase elegant si sofisticat...Asta este...Trebuie sa ma consolez...Oricum,acum mai sunt in "carantina",inca 3 luni minimum,dar dupa aceea sa vezi ce veselie de arome o sa vada pielea mea!Pupici!
eleni_ spune:
Of fetelor, Wish-ul meu.. Nu a venit tester si m-am conformat si am luat unul sigilat. Azi l-a pus/il pune la posta. Mi-a zis ca va ajunge joi dup-amiaza. Eu chiar sper sa ajunga, pt ca vineri plec
Mooooor de nerabdare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
clarisss, ai incercat NINA by nina ricci?
s-ar putea sa vrei sa-l inlocuiesti pe DELICE cu acesta.
give it a try: http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Nina-147.html
just a hint: praline !
nu mai zic de celelalte variante ale marului...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
citat din mesajul lui Carmena Rall juram ca ai sa zici de Escada Signature. ![]() |
![](pupic.gif)
Dar zau ca mi se pare potrivit. E mai soft (in sensul ca nu e greu, dar e totusi evident si puternic) insa mie mi se pare perfect pentru o petrecere. E vesel, curat, sexy... pe mine ma face sa ma simt foarte bine
![](icon_smile.gif)