Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
clarisss, ma bucur ca totul e ok (astept noi comenzi
), hai spune-ne cu ce te dai cand e ger?
carina, noi suntem cliente vechi, abonate la esentedelux, dar tu cred ca stii asta, nu? Trebuie sa citesti toate capitolele?
sali, ne-ai lipsit, cum a fost ieri, chiar cu ce te-ai dat? trebuia sa-ti trimit Angelul
iulia, ce scumpa esti la "vedere"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carina85 spune:
Sali,de fapt intrebarea mea era alta...Cam cand as putea sa incep sa port din nou parfumuri,pentru ca am un bebe mic si stiu ca acestea au potential alergen.Deci,imi poate raspunde cineva,eventual din experienta proprie?...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
aseara vine o tipa in sectia de voatre, trece pe langa mine .....L de lolita zic eu....ma ridic de pe scaunul meu, ma duc dupa ea , nici nu se uscase cerneala pe buletinul de vot si eu o intreb: v-ati dat cu Lolita? nici daca o intrebam daca a facut sex inainte de votare nu ar fi ramas asa traznita...cred !
oare nu o mai intrebase nimeni in viata ei cu ce parfum se da?
mi-a raspuns buimaca si incurcata ca nu si a iesit glontz .
iar eu am zis ca de oboseala m-a lasat simtul olfactiv in pana!
ce mi-a placut a fost ca barbatul roman la vreo 30 de ani asa se parfumeaza, au fost cateva bucati care miroseau bine.
la femei nu am remarcat nimic, in afara de confuzia cu Lolita!
Clarisss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha clarisss, ma bucur ca totul e ok ![]() ![]() |
avand temperatura pielii destul de ridicata, aproape orice parfum pe mine e amplificat(exceptie usuraticul versace).
in primul rand nu'mi pot purda eL'ul pe vremea asta, la 12-15-20 grade ma sufoc cu el, si cred ca si pe cei din jur. nu pot purta acum Trussardi Inside din aceleasi motive. Shalimar'ul l'am mai purtat cand erau diminetile reci caci spre pranz se "potoleste" si apare vanilia, e mai acceptabil cat de cat. mai am un Cerutti 1881 inceput iarna trecuta prin februarie, la fel, nu'l pot purta cu toata inima, inca.
asa ca ma amagesc cu tenderul Ange ou Demon deocamdata (pana in 15 ale lui decembrie
![](icon_smile_big.gif)
sali spune:
clarisss, am si eu trussardi inside...mmm, ce bine miroase, nu?acesta este iarasi un parfum pe care mai ca mi l-as lua si a doua oara! nota de cafea e grozava...
inger sau demon imi place si mie...L de lolita iar il am, hai ca avem gusturi comune cat de cat! si " cofetaroase"!
teo30967 spune:
citat din mesajul lui Clarisss edit - ca am uitat sa'mi vars oful, ca ma enerveaza iarna asta care nu se anunta in niciun fel. simt ca vom face punte peste ea cu o toamna luuuuunga si mor de ciuda. mi'e dor de ger, mi'e dor sa'mi crape obrajii de frig, mi'e dor de hainele mele groase, mi'e dor de gulerul de blana si de parfumurile pe care nu le pot purta pe corcitura asta de vreme ( ![]() |
asta e "OF-ul " TUTUROR PE AICI, ne lipseste gerul, aerul aspru care sa ne usuce narile iar noi ....sa venim cu parfumuri calde, dulci, puternice care sa "imblanzeasca" totul in jur...
vom avea o iarna blanda, am citit prognoza ...tre sa ne orientam spre parfumuri mai slabe, iar pe mine ma loveste unde ma doare cel mai mult ca mie imi plac cele PUTERNICE SOFISTICATE DULCI!
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali nici daca o intrebam daca a facut sex inainte de votare nu ar fi ramas asa traznita...cred ! ![]() |
credea ca e parfumul ei si e unic(A) era arma ei secreta cum ai fi vrut sa se dezvaluie in necunoscut ? mai sali ...
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha sali, tot repet si repet...esti de milioane ![]() |
saru'mana dar nu stiu carui fapt datorez aprecierea!
![](japonez.gif)
v-am zis ca au fost unii votanti care miroseau binisor dar nici unul atat de bine incat sa ma faca sa incalc legea , adica sa intram cate 2 in cabina si sa tragem perdeaua!
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rose_selavie/rose_selavie.jpg)
rose_selavie spune:
Iulya si Casmirul meu are plastic alb pe interior .
Chiar ma gandesc si eu ca e acusi decembrie si frigul nu se-arata nici pe aici si sper sa nu fie in zadar ca am adunat bursuceste esente tari tot anul.