Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
carina, abia am primit unul, Annick Goutal Vanile E 1 ml. Daca te uiti in dr paginii vezi cum e sticluta.
Iti recomand sa-ti comanzi glass spray vial, eu nu am luat si acum pun cu "pipeta" parfumul. Nu stiu cat tine ca doar l-am testat, dar e suficient ca sa iti dai seama daca iti place sau nu.
Annick Goutal Vanille Exquise imi place, dar nu prea tine, e tare discret
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carina85 spune:
sper sa nu ma indragostesc de Amouage ca acuma vad ca e 230$-50ml.!!!!!!!ce e ,in definitiv , cu parfumurile astea arabesti de sunt asa de scumpeee?...
carina85 spune:
cred ca pe cele care ma tenteaza cel mai mult le voi lua spray ,iar pe celelalte vial...
Clarisss spune:
Fetele parfumatele, cum vi se pare Rumeur by Lanvin? Intreb pt o prietena care e genul esentelor mai suave, mai discrete gen Bright Crystal, Intimately Beckham ... d'astea. Imi zice ca vrea sa'si comande Rumeur dar eu cred ca ori il confunda, ori nu l'a mirosit bine, ori il confund eu .
I s'ar potrivi? Ce ziceti?
danamiha spune:
Clarisss, mie nu imi place Rumeur by Lanvin
carina, uite ce am gasit despre preferatul tau:
"Parfumul, lansat in 1995, reinterpretat in 2009, este inspirat de redescoperirea, in anul 1992, in sudul Omanului, ca urmare a unei fotografii intamplatoare realizate de naveta spatiala Challenger, a legendarului oras Ubar. Orasul era un renumit centru al comertului cu frankinscense, un ingredient parfumat, mai pretios decat aurul, ce se regaseste si in compozitia parfumurilor casei Amouage. Parfumul incearca sa surprinda misterul si splendoarea faimosului oras arab si a noptilor orientale, fiind un amestec de arome proaspete de bergamota, lamaie si lacramioara, trandafir de Damasc, iasomie, mosc, civet si vanilie. O sticluta de 50 ml EDP costa 890 ron, Ubar putand fi gasit numai la Elysee Maison de Parfums, incepand cu aceasta luna"
carina85 spune:
Multumesc mult , Dana!Deci din cauza acestui ingredient pretios sunt atat de scumpe...Eu nu l-am mirosit inca (Reflection Woman),dar m-a atras descrierea lui -ca este un parfum floral delicat care are ca note de varf violete de apa,frezii si frunze verzi tropicale...si nu-mi pot imagina un parfum arabesc care sa "surprinda misterul si splendoarea noptilor orientale" ca fiind ceva delicat si suav ,si nu greoi si condimentat...Cred ca asta e greseala mea...Am scos din calcul multe arome judecandu-le doar dupa casa sau design-ul sticlutei...Oricum,cu Amouage ma rezum deocamdata la sample vial,si cand o voi primi va voi povesti ,sper,o misterioasa poveste din "1001 nopti"...Pupicei
danamiha spune:
carina, abia astept sa aud povestea
Dupa ce l-am testat cateva zile, cert e ca nu voi cumpara Annick Goutal Vanille Exquise la gramaj mare.
E si scump, in jur de 115 dolari, 100ml, EDT.
Sotul meu spune ca miroase a vanilie si cam atat.
E mai rentabil L de la Lolita
Ce bine cu mostrele astea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clarisss Fetele parfumatele, cum vi se pare Rumeur by Lanvin? Intreb pt o prietena care e genul esentelor mai suave, mai discrete gen Bright Crystal, Intimately Beckham ... d'astea. Imi zice ca vrea sa'si comande Rumeur dar eu cred ca ori il confunda, ori nu l'a mirosit bine, ori il confund eu ![]() I s'ar potrivi? Ce ziceti? Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
Rumeur nu, mult mai bine i-ar merge Eclat d'arpege.