Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

clarisss , ai facut o descriere la Chanel no. 19 care m-a facut sa "miros verde si reavan"....sper sa intelegeti , minunata descriere , tre'sa-l incerc neaparat, chiar daca nu rezonez cu acest gen de parfumuri...inca...desi Eau Verte m-a innebunit prima data ! asadar in 2010 la tine Chanel rulz!
sar'na de urare pt Classique!

rose, faine alegeri, nu ma surprinde nici una, parfumuri de casa mare, na, demne de corporatista din elvetia ce mi te-am imaginat cand ai inceput sa scrii pe aici!

impartim in 2010 interesul pt Serge Lutens - ce sa ti fac, tu mi-ai dat prima doza( Nuit de Cellophane sau altul, ma gandesc la LOUVE - il stii?- sau Fumerie Turque-ma termina numele, so oriental ) , de asemenea impartim Bond.no 9.

Asadar MUST HAVE 2010 :
1. Serge Lutens sau ( prefer si in loc de sau) Bond no.9.
2. NASSOMATO - Narcotic Venus
3. CASCADE - Chopard ( pt echilibru, primele 2 prea sunt ametitoare /imbatatoare ).
4. fiindca niciodata nu tr sa uit de unde am plecat,nu mi-o iau in cap definitiv cu pozitiile 1 si 2, asa ca, tot pt echilibru intre elitist si popular , trec la locul 4 toate editiile limitate Lolita si in general cam tot ce a scos Lolita ca parfum.

as mai vrea in coada listei un Chance Chanel - EDP macar 50 ml asa, de samantza....daca dau iar lista in februarie, cred ca va fi fost deja modificata!

dana, te pup, chiar daca nu ai postat inca lista!

teo, tu unde esti? doar ne citesti?

nushulica, super faina faza cu dublura la CK !acceptam si Top 5, ai vazut ca avem vederi largi, nu suntem limitate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

clarisss, cum gasesti Allure Sensuelle! Fa-ma sa ma indragostesc mai tare de el ! sau sa mi treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Iti spun sambata cand il aduc acasa .
L’am mirosit o singura data si’mi place f mult dar nu e la fel de versatil precum Coco care are multe fetze si stari… Sensuelle e mai liniar putin si mult mai purtabil, parca.
Aaaa, ai zis sa te reindragostesc de Sensuelle nu sa te cuplez cu Coco, nu? Sorry!

Daca zici ca nu rezonezi cu Chanelul in genere, atentie la no 19 caci nu se lasa din prima.
Sau cel putin eu am inceput sa’l cunosc si sa’l apreciez mirosindu’l intai pe alte persoane, pe mine nu’l suportam, inca nu mi se descoperise pe de'a'ntregul.
E precum o padure vrajita in care te poti pierde.
Orice aroma dulceaga te poate duce la pierzanie sau orice iz de fum innecacios te poate scoate la lumina....

Noapte buna la parfumate!

p.s. Teooo, si mie mi'e dor sa te citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Clarisss, m-ai terminat cu descrierile tale ...
Abia am comandat vreo 3 parfumele pe care abia le astept!

Am uitat sa dau detalii depsre Hanae Mori, primit de la Teo ... este DEMENTIAL ! Este un parfum dulce - dulce dar foarte vesel!!! Aromele se intrepatrund atat de placut si nu este foarte puternic intrun mod neplacut! Imi place mult!

Si mai astept de pe Fragrancex - Casmir + mostra de Flowerbomb si Aromatics Elixir si de la Danamiha Shalimar !

Nushu, sa porti cu drag purfumurile primite!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Fetelor, nu stiu ce parfum sa-mi iau dintre urmatoarele trei.
Escada - Magnetism (l-am testat anul trecut, nu mi-l mai aduc asa bine aminte insa stiu ca mi-a placut si l-am trecut pe lista de dorinte)
L de Lolita Lempicka (nu-l stiu din pacate dar ma tenteaza rau de tot)
Coral Flower - Lolita Lempicka (la fel, nu-l stiu dar ma tenteaza rau de tot)
Nu stiu pe care sa-l aleg, voi ce ma sfatuiti?

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Ma pun acum sa citesc din urma.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Iuliya, cred ca o sa ti se recomande Lolita

Am si eu un problem, ieri dimineata ploua si n-am stiut ce parfum sa pun , voi ce puneti cand ploua? si cand e cald si cand e mai rece? aici sunt cam la 20 de grade, seara/ dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

grea intrebare iulia

eu le-am mirosit pe toate si as alege escada

L de la lolita il are cineva aici pe forum de vanzare, Coral Flower nu imi place, bine nici dupa escada nu mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Iulia, din cele 3 eu as lua Magnetism. Incredible me il si Desire me cum ti se par?
Lolitele sunt parfumuri speciale in cazul meu. Sunt intr-o faza cand nu as putea sa aleg unul din ele, mi se par prea gurmande. Am testat in urma cu 2-3 saptamani ultima oara L-ul si nu m-a cucerit. Am avut o mostra cu vreun an in urma si atunci imi placea, simteam doar vanilia si nu-l percepeam ca o prajiturica , acum e viceversa...

Annie cand ploua de obicei ma dau cu Chanel Cristalle, Un Jardin en Mediterrane sau Gucci 2, parfumuri mai putin dulci, usoare, fresh.
Cand e mai frig de obicei ma dau numai cu parfumuri tari.
Nu e valabil acolo unde stai, dar cand e un ger uscat de crapa pietrele ma dau cu Addict Dior.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

danamiha,e de senzatie theperfumedcourt ! de cand ne-ai zis despre site , numai pe "capul" lui stau...mi-am facut deja zeci de listute (noroc ca nu se sterge shopping cart-ul de la o zi la alta! ),si tot sterg , si tot adaug...hotarata 100% sunt sa incerc VC&A Murmure,Vicolo Fiori,Annick Goutal-Eau de Hadrien si Amouage-Reflection Woman...as vrea sa te intreb , dintr-un ml cam cate pufuri poti da?si cam in cat timp ti-au ajuns parfumurile? merci mult de tot!

Mergi la inceput